bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle16
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri18
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- coca cola zero gerçekten zararlı mı8
- elmas bey birader yazar3
- gece denize girmek20
- içi ve dışı farklı olan insan7
- bugün farklı bi gün değil aslında3
- luks araba almak6
- manifest grubu vs tarkan21
- bir insanın arkasından konuşmak6
- dolunayı seyretmek4
- mehdiye inanıyor musunuz10
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak3
- fenerbahçe5
- turkiye musluman bir ulkedir musluman kalacaktir3
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı5
- adem ile havva'nın siyahi olması3
- islam düşmanlarına bir soru9
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- eren kaşıkçı6
- yukarı kattan gelen ahh sesi3
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- cherry tiggo4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- gelecek partisi4
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- ali vefa3
- islamcilara sorulmasi gereken sorular3
- basit bir insan olmak2
- ona bir şey söyle9
- zengin olmak3
- yeni parti51
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- bira diyeti2
- at6
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- faiz haramdir diyen musluman2
- faiz haram diyen diyanetin faizden para kazanması2
- makine mühendisliği6
- yüzüklerin efendisi güç yüzükleri2
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- hikayeyi devam ettir54
- ufurukcu kedi2
- kız düşürme teknikleri5
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam3
- çilek yiyen erkek2
- anthony musaba2
ünlü bilim adamı ve ateist richard dawkins'in down sendromlular için söylediği söz.
haber: http://www.haberturk.com/...3-down-sendromlular-olsun
güncelleme: la beni neden eksiliyorsunuz. ben mi dedim.
haber: http://www.haberturk.com/...3-down-sendromlular-olsun
güncelleme: la beni neden eksiliyorsunuz. ben mi dedim.
bir haber ancak bu kadar kışkırtıcı olabilirdi. bir başlık ancak bu kadar yanlı olabilirdi. dawkins e küfür ederek linki açtım fakat sonra dikkat ettim ki habertürk haberiymiş. adam sırf ateist olduğu için, karalamak için söylediği şeyin, anlatmak istediğinden en uzak şekilde aktarımıyla yapılmış mide bulandırıcı bir haberdir.
down sendromlu kardeşlerimiz özel çocuklardır. ailenin daha özenli daha dikkatli olmasını gerektirecek bir genetik sorunla dünyaya gelirler. bu genetik sıkıntı onların hayatlarını zorlaştıracak düzeydedir ve genellikle ebevynler kendilerini bir canlının hayatını almak ahlaki olmayacağından ya da çoğusu dini nedenlerden ötürü bu bebekleri dünyaya getirirler. sizin başınıza bir iş gelse sanıyor musunuz ki o çocuğun hayatı sizin göstereceğiniz ilgi alaka olmadan diğer çocukların yaşamına benzesin. hayır özel ilgi isteyen bir çocuğun bakımını kimse sizin gibi üstlenmeyecektir. daha az ilgi ve alaka ile sıradan bir çocukluk geçirebilecek çocuklara bile bakan yokken, bu özel ilgiyi ona kimse göstermeyecektir.
down sendromlu kardeşlerimiz özel çocuklardır. ailenin daha özenli daha dikkatli olmasını gerektirecek bir genetik sorunla dünyaya gelirler. bu genetik sıkıntı onların hayatlarını zorlaştıracak düzeydedir ve genellikle ebevynler kendilerini bir canlının hayatını almak ahlaki olmayacağından ya da çoğusu dini nedenlerden ötürü bu bebekleri dünyaya getirirler. sizin başınıza bir iş gelse sanıyor musunuz ki o çocuğun hayatı sizin göstereceğiniz ilgi alaka olmadan diğer çocukların yaşamına benzesin. hayır özel ilgi isteyen bir çocuğun bakımını kimse sizin gibi üstlenmeyecektir. daha az ilgi ve alaka ile sıradan bir çocukluk geçirebilecek çocuklara bile bakan yokken, bu özel ilgiyi ona kimse göstermeyecektir.
Down Sendromlu insanlar kısırdırlar ve genellikle 25 yaşından sonra organları iflas edip ölürler.
habertürk internet sitesinde richard dawkins'in down sendromuyla ilgili kürtajı savunan söylemini şöyle vermiştir;
görsel
kaynak: http://www.haberturk.com/...3-down-sendromlular-olsun
sizin yapacağınız haberin amk! size gazete diyenin amk! size haberci muamelesi yapanın ayrıca amk! be amk çocuğu, adam kürtaj diyor, sen "down sendromlular ölsün" diye başlık atıyorsun!
görsel
kaynak: http://www.haberturk.com/...3-down-sendromlular-olsun
sizin yapacağınız haberin amk! size gazete diyenin amk! size haberci muamelesi yapanın ayrıca amk! be amk çocuğu, adam kürtaj diyor, sen "down sendromlular ölsün" diye başlık atıyorsun!
yok la richard çok tatlı oluyorlar onlar.
katılmadığım önerme. cik olmaz.
katılmadığım önerme. cik olmaz.
(bkz: yalan haber)
Habertürk ün klasiği haber başlıklarını abartmak-şişirmek.
biz söylesek nefret söyleminden bir ay çaylak oluruz. canımıss moderatörlerimiz bakalım richard dawkins'e nasıl bir ceza verecek. te allam ya.
tamamiyle haklı bir söylem. bence direk bütün hamileler kürtaj yaptırsın. dünya pislik ve katil insanlardan kurtulur.
down sendromu'nu hiç yaşamamış insanlar karşı çıkar ama bir down sendromlu birey olarak ne kadar zor olduğunu ben bilirim.
tamamiyle haklı bir söylem. bence direk bütün hamileler kürtaj yaptırsın. dünya pislik ve katil insanlardan kurtulur.
down sendromu'nu hiç yaşamamış insanlar karşı çıkar ama bir down sendromlu birey olarak ne kadar zor olduğunu ben bilirim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar