4. nesil yazar.
(bkz: hoşgeldin)
(bkz: w)
wc nin bir bolumu...
burda herşey sahte dostum gülümsemeler bile burda herşey sahte dostum sevmeler bile..
medyum gibi insan. içine sürekli bir şeyler doğar ve bunu da pat diye söyler. başta inanmazsın ama dedikleri bir gün mutlaka çıkar. an itibariyle çok mutludur. allah bozmasındır. *
hüsnü şenlendirici evlenme teklifi etse düşünmeden evet diyecek yazar.

(bkz: ne ayıp)
(bkz: daha sırada deniz seki var)
(bkz: nazire şenlendirici duymasın)
bircok konuda hem fikir oldugum, entryleri güzel, sohbeti güzel, kalbi güzel insan. tanidigim icin cok mutluyum. *
o kadar uzun oldu ki kaç yıldır tanıştığımızı hatırlamıyorum bile 8 de olabilir 10 da..* çocukluğumu ve hayatımın en güzel yaşlarını beraber geçirdiğim manyak insan... gülme dedikçe daha çok gülen hatta sürekli gülen insan.. arada bir onure edilirse ağlayan insan. küçük ayım tantim *
bir var ki senden içeri bende, der misin sen de aynı bardaktan içeceğiz aşkın sarhoşluğunu bir tek fondipte...
pis tanti, kaka tanti, küstüm sana tanti... *
(bkz: üstüne alınmak)
bir ara fenerli futbolcuları da reklamlarına alet eden erkek giyim markası..
henüz alıp giyme fırsatım olmadı ama fena değilmiş duyduğuma göre..
Hani olur ya bazen kaçarsın herşeyden
Hani olur ya bazen şarkı biter aniden
işte böyle günlerde hep uyumak istediğinde
Tam da böyle günlerde umudu büyüt içinde
(bkz: radical noise)
her zaman mutlu olmayı hakeden güzel insan...
Feci bir karakter analisti olan yazardır. Hem merakı hem de yeteneği vardır bu konuda. Bundan böyle daha dikkatli entry'ler gireceğim.
uzağında da olsa yakınında da olsa hep yanında hissettiğin... uzaklar zaten yakındı aslında, araya zaman girdi sadece.
12 numara... can yeleği... since 2011... creative director... çay... sigara... * *
© copyright 2005 - 2026