bugün

çocukluğumun tahta mandallı silahının mermisi vaziyetindeki lastik türü. temin etmenin en kolay yolu babannenin eski donlarıydı.

(bkz: don lastigi isinde alternatif kar etme teknikleri)
pazarda: "çakı çakmak, ayna tarak, çeeeek bırak! beş metre donlastiği bir milyon!" şeklinde satılan ürün.
(bkz: don lastiğiyle bungee jumping yapmak)
(bkz: çek sündür parçala don lastiği bir lira)
yaşlı ninelerimizin ssk nın verdiği, tarz olmayan, kemik gözlüklerinin arkasına, gözlük boynumdan düşmesin diye taktıkları beyaz renkli, yuvarlak kesitli içinden yeşil yeşil lastik püskülleri çıkan zımbırtı.
çektikçe uzayan bıraktıkça kısalan donun bel kısmına takıldığında don lastiği adını alan lastik.
böyle soyunurken donun fırlatılıp atılılmasına yarar bu şey. hani cinsel hayatım olduğundan demiyorum; genelde gece uyurken kendi donumu çıkarırken yaparım bunu. ama paçalı don giydiğim için pek uzağa gitmiyor. zaten 14 yaşımdan beri de yalnızım.

(bkz: don öyküleri)
(bkz: don kıyısında hasat)
(bkz: nerden nereye lan)
(bkz: don lastiğinden gözlük sapı yapmak)
iz bırakan lastiktir .
Yüzük yapabiliyorum ben ondan.
beyaz olur.
görsel

güzel reklamdır. akılda kalıcı, gülümsetici ve aynı zamanda kitlelere kolay ulaşması bakımından. yaratıcı ekibi kutlarım.
bi' acayip lastik.
toka bile yapılabilen şeydir, güzel icattır o zaman, fonksiyoneldir. yapan da tanıyorum hani.
(bkz: fenerbahçe duruşu)
Buradaki konuların bir çoğu buna benziyor. Insanlar entry girmek, tanım yapmak hariç gerekmeyen herseyi yapmakta. Cılkı çıkmış resmen.

Şalvar, eşofman, pijama gibi giyim eşyalarının olmazsa olmazı.
bir zamanlar evlerde türlü işlere yarardı.şimdilerde adı bile anılmayan eşya.
© copyright 2005 - 2026