bugün yazdıklarıyla yakan yazardır efendim!
(#16087782) nolu entrsiyle ayakta alkışlanması gereken yazar. Gündem o kadar çok değiştiriliyor ki her yaşanan saçmalığın ardından, böyle topluca görebilmek belki gözleri körleşmiş bazı insanlara yardımcı olur. ellerine sağlık kardeşim !
şakirtlerin karşısında adeta bir duvar olan yazar. çok sevdim kendisini.
şarkı armağan ettiğim yazar;
http://www.youtube.com/watch?v=P0Hdt_zWIPI
iyi yazardır.
adamı diker...
sözlük için gereksiz olan ateist yazar. gitse kimse aramaz onu, ancak ateist dayanışması.
allahbelanıversin jnbadbhk. (#16396649)
(bkz: #16435461)

bir başka ölü sevici. kendisine yakışır bir yaklaşım sergiliyor.
(bkz: #16435549)

şu anda ölümüne tribünlere oynamaktadır.
düşüncelerinin %90 ını kabul etmesem de hakaretten izole bir üslubu olması çok hoş. başarılarının devamını diliyorum.
(#16443475) utanmadan amerikanın bölgedeki kahyası olan bir ülkenin vatandaşı olarak hala başkalarını amerikancılıkla suçlayan yazar. ulan kaddafi, esad, nasır amerikancı mıydı?
ben sayayım amerikancıları:

ismet inönü (öncesinde hitlercidir)
celal bayar
adnan menderes
turgut özal
recep tayyip erdoğan
bülent ecevit
süleyman demirel
tansu çiller

bu liste uzar gider.
aydınlanma yolunun engellenemez yiğitlerindendir.
(bkz: #16542033) şöyle parlak tespitlerde bulunan bir adamdır.
biliyordum da, bu kadar da cahil olduğunu bilmiyordum.

ya cahil, ya tribünlere güzel oynuyor.
(bkz: #16542095) fikirlerimden ötürü soyuma sopuma sövmekle tehtid eden basit herif. ağız dolusu sövse ağzımı açmam bu garibana.
#(#16542033)haklıdır altına imzamı da atarım arkadaş!!!
(#16543750) "işte budur!" dedirten yazar.
herkese bok atıp ayar verdiğini sanarak kendini pohpolayan zavallı birisin, bi kaç kaç ergen dışında kimsenin de umrunda değilsin.
yürü git pisliğini kendin gibi zavallılara bulaştır.
arab düşmanı. insan birşeyden nefret ediyorsa ondan sıyrılmaya bakmalı, benliğini bu nefrete kaptırırsan durumun vahimdir. buradan öyle görünüyor.
ot beyin amcası oğludur.
hastalığı münasebetiyle, geçmiş olsun dileklerimi ilettiğim yazar kardeşimizdir.
anladığım kadarıyla ömrünü din düşmanlığına adamış bir yazar ama kesin birşey söyleyemem. ama kesin olan birşey var ki: ülkeyi ve atatürk ü koruyorum sanan kapitalizm askeridir kendisi.
ve merhaba ben pembe tolga durumları #16725235
siken bey'in kardeşi.
(bkz: deveyi diken insanı siken)
http://www.uludagsozluk.c...uammer-kaddafi/@diken-bey

son derece haklı yazar.
© copyright 2005 - 2026