bugün

7. nesil yazar. nickini bir an aynen yazıldığı gibi okudum da komik oldu be. hoşgelmiş.
hoşgelmiş nesildaş yazar.
hoşgelmişlerin hepsine "ay çok teşekkür ederim çok hoşbuldum, ne iyi ettimde geldim, çok mutlu oldum" diye içinden geçiren ve 32 diş sırıtmakta olan insan.
nesildaş yazar. hoşgelmiş efendim, yazdıklarıyla kendisini bana beğendirmiştir.
egoistliğim ile üstesinden geldiğim, pes ettirdiğim, bundan sonra bana hergün bir tatlı bir tuzlu yemek yapacak olan 7.nesil yazardır. ben öyle methiyeler düzemedim nickaltına kusura bakma ama egoistliğim el vermedi.
bugün itibariyle iyi ki doğdun yazarıdır. kendisine nice mutlu seneler dilerim efenim.
doğum günü kutlu mutlu süper olsun yazarı.
umarım hayatta istediği her şeyi elde eder.
yanakları sıkılası, ev arkadasım olası, allahın tatlı belası, yerim onu ciciş yazarı.
sende cumartesileri evde oturmasan vasattı* şu sol framenin hali.
oyh canım yazar cancağzım yazar.
Parnak güreşinde basına geleceklerden birhaber yazar.
Bir entry için değmez maho; yazık etme kendine. *
konuşurken o büzüşen dudakları, o yanakları, hele dans ederken kendinden geçen tavırlarını çek kopar ye bitir tuts iki yan çek işte öyle bir şey.
neden sözlükte online görünce heyecanlandığım yazar. normalde göremiyoruz pek!
nick altıma yazdığı şiirle beni benden alan nesildaş yazar. severim. ailecek izleriz ayrıca.
sırf kendisi için okula giderken leopar desenli elbisemi giyeceğim kişi.kimseye yapmam bu kıyağı. hadi yine iyisin eşek kurusu.
kendisini az bir zamandır tanımış olmama rağmen sıcakkanlılığıyla kendini sevdirmiştir, beğenerek takip ediyorum sen yaz ben okuyorum tam gaz, sana puanım dohuuz kankaa *
cana yakın, duygu yüklü yazar. biraz olsun sohbet etme imkanı bulduğum saf ve temiz insan.**** ayrıca kelime kelime cevaplarını beklediğim yazar.*
ve (#12425083) bu entrysi ile saygımı kazanmış sağlam yazar.
ha ha hay çok şükür dostlar benim de artık bir ev arkadaşım var!
(bkz: diewithme).
hoşgelmiş, güleç yazar.
candır o can.
uzun zamandır konuşamadığım yazar, oysa ki sözlük hakkında planlarımız vardı, yapamadık.

tekrar görüşmeyi umut ettiğim yazardır da ayrıca...
Yazdıklarını takip etmekteyiz efem, nesildaşımdır. Birlikte ekmeğe süzme yoğurt sürüp, ice tea şeftali yudumlanasıdır.
Fakat sigarayı bırakmalıdır.

(#14159450)

Sözlükte oylamayan yazarlara isyankardır. Nickaltı'ndan ötürü mesajıma cevap verdiğine pişman edilesidir.
bir zamanlar çok iyi dostumdu.
uzun zamandır görüşmediğim, nerede-kimlerle-neler yapıyor olduğunu 1 aydır sık sık düşündüğüm yazardır.
özlenilendir.
© copyright 2005 - 2026