bugün
- türk milletine kurulan pusu7
- profilini gizli tutma nedeni8
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- mel melin palavra sıkması9
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet7
- intihar edenler hiç korkmuyor mu5
- tai lung14
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu13
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi8
- nihavent kardeşimizin sözlüğe teşrif etmesi3
- paşinyan'ın önündeki kritik dosya2
- g o k u6
- mod geldi mod geldi2
- nihavent gerizekalısı3
- mantıklı mantıklı konuşup can sıkmak5
- çerçeve yasa18
- ihtiyar yazar6
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- bir oturuşta taxi serisini izlemek2
- en güzel reçel6
- herkesle iyi geçinmek7
- abdullah öcalan'ı paşa yapmak6
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- abdullah öcalan'ın paşa olmasını isteyen akp li4
- nihoş4
- türkiyeye gelmiş en büyük yıldız5
- en namuslu kadın bile dudaktan öpüşmüştür2
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı3
- yazilimcilarin flort sorunu3
- ekonomisi kötü olan ülkelerde ahlaksızlık artar3
- ingilisçe konuşan kezo2
- game of thrones taki kerhaneci4
- ameliyattan önce imzalatılan kağıt2
- gelecekten entry3
- evleneceği kadının geçmişini merak etmeyen erkek2
- true'nun sözlüğe küsmesi2
- rambo ariel ortega9
- dağlara çikacağum eşkiya olacağum2
- ultravesti tiribün liderinin gözaltına alınması2
- ismail alpen vs muhammed salah2
- özgür özel11
- yeni parti8
- apo piçtir piç kalacak6
- my name is buck2
- kaybolan futbolcusu için müge anlı'ya çıkan takım3
- ulusalcı türkçü ve beton kemalist tayfa2
- birikim3
- çerçeve yasaya hayır diyenler askerliğe alınsın4
- pkk'nın silah ile bitmeyeceğini anlamayan cahil2
- ayşen gruda6
entry'ler (444)
hile yapmadan en zengin lulüp olamak önemli olan.
yıllardır tek amacım ama bir türlü başaramıyorum arkadaş. arsenal bayern munich gibi takımlarla listede 10 sıra yükselip en zengin olmak kolay. ona sözümüz yok. zaten bende çanakkale dardenelle en zengin olayım demiyorum ama en azından bir atlanta bir real betis ile o tepeye nasıl çıkabilirim hala çözmüş değilim.
şayet 90 lar popsa sıkıntı yaratmayacaktır.
ağıza kesme şeker atılması. işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim.
tüm akademi hayatındaki öğretmenler arasında öğrencide en çok iz bırakan öğretmendir. yeri asla doldurulamaz. bir çocuğa sevmeyide nefret etmeyide o öğretir.
aysun kayacının türk kızlarına kazandırdığı en büyük yetenektir.
hiç bir doğum gününde kişiyi ilk hatırlamasını istediği kişi hatırlamaz bu yüzden o kadar da abartmamak gereken durumdur.
(bkz: canım kardeşim)
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
yakında parayla satılmaya başlar. böylece zukenberg servetine servet ekler. twitter karşısında kan kaybeden facebook u bir dönem daha gündemde tutmaya yetecektir diye düşünüyorum.
hala başka çıkış kapısı olmadığını anlamayan yazarlardır.
ama bizim uefa kupamız var. yok lan bi dakika bu o değildi.
daha okuyunca bir boka yarayanını görmedim tahminimce insanları gaza getiren ama uzun vade de hiç bir şey katmayan kitaplardır.
adamın hasıdır. kitap erkeği bozar diyenlere inat sen devam et.
karadenizin en iyisi değillersede en iyi ilk 5 inden 1 tanesidir. harika ötesi müzik yaparlar. solistleri resul un sesi ise kulak pası siler.
yaran facebook iletileri başlığı iyice okunduğunda çoğunun gülmekten yarmayacağı, orta seviyedeki espriler görülecek ve hatta aralarında bazılarının berbat olduğu görülecek ve kendisine hak verilecektir.
3. sınıfın ilk dönemi bitecek ve hala hiç bir şey öğrenmediğimi düşünüyorum dedirten mühendislik bölümüdür. allah kerim.
uludağ sözlük moderasyonunun liseli veya 18 yaşından küçük olduğu her halinden belli olan yazarlara müsama göstermesi durumundan çıldıran bir user ın sitemidir.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
bazı özel insanlar hariç bir çoğu ilkokul 5 terk durumundadır. şu sözlüğe entry girdiğim tarih aralarında en az 3 5 ay boşluk oluyor. adam gibi yazamıyorum arkadaş bu kadar saçmalayan insan var ve moderasyon gelip hiç bir şey yapmıyor. ama bir maç başlığına a takımı yenmiştir evet koyduk yazın anında silinir forum chat tarzı entry hedesi hödesi yüzünden.
çoğu yarmaz userların kafasını mikeyim. aha eksi manyağı olcam kesin.