bugün
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak8
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı3
- özel mesaj ifşası5
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- silver ile evlenecek erkek37
- korkunçlu cinli roman yazmak4
- ellerim bos gonlum hos24
- masonların kurduğu abd4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- gocu giderse sözlüğün abisi kim olacak3
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- kuzey kore de bim olmaması4
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- katatespizartmasi14
- maddi dünyanın prensi lucifer dır2
- gecenin şarkısı9
- allah teknolojiye ne kadar tahammül gösterecek2
- hoşlanılan kızın size sevdiği erkeği anlatması5
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- lucky strike2
- allah insanı kendisine kulluk etsin diye yarattı2
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- ağlayarak 31 çekmek4
- kale3112'ye üstün hizmet madalyası verilmesi4
- seri kalça koklayıcısı4
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- ortama girince herkesin susması11
- nervio hamferdi7
- simko311
- yahudi demonolojisi ve melek ilmi5
- et yemek2
- yüzüklerin efendisi2
- big bang ten önce ne vardı sorusu ne kadar anlamlı3
- sigara kahvenin imanidir2
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak4
- kebap yiyen kız6
- sarapci koala63
- gocu iticiliği2
- en düşük karma puanına sahip uludağ sözlük yazarı5
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum7
- cemaatçi subaylar3
- coca cola light3
- cinler nefilimlerdir3
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- canım yanıyo sözlük3
- kestane mantarı2
- kuzey korenin güneyden daha büyük olması2
- çekirdek kola3
- seri artılayan melek4
entry'ler (444)
hile yapmadan en zengin lulüp olamak önemli olan.
yıllardır tek amacım ama bir türlü başaramıyorum arkadaş. arsenal bayern munich gibi takımlarla listede 10 sıra yükselip en zengin olmak kolay. ona sözümüz yok. zaten bende çanakkale dardenelle en zengin olayım demiyorum ama en azından bir atlanta bir real betis ile o tepeye nasıl çıkabilirim hala çözmüş değilim.
şayet 90 lar popsa sıkıntı yaratmayacaktır.
ağıza kesme şeker atılması. işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim.
tüm akademi hayatındaki öğretmenler arasında öğrencide en çok iz bırakan öğretmendir. yeri asla doldurulamaz. bir çocuğa sevmeyide nefret etmeyide o öğretir.
aysun kayacının türk kızlarına kazandırdığı en büyük yetenektir.
hiç bir doğum gününde kişiyi ilk hatırlamasını istediği kişi hatırlamaz bu yüzden o kadar da abartmamak gereken durumdur.
(bkz: canım kardeşim)
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
yakında parayla satılmaya başlar. böylece zukenberg servetine servet ekler. twitter karşısında kan kaybeden facebook u bir dönem daha gündemde tutmaya yetecektir diye düşünüyorum.
hala başka çıkış kapısı olmadığını anlamayan yazarlardır.
ama bizim uefa kupamız var. yok lan bi dakika bu o değildi.
daha okuyunca bir boka yarayanını görmedim tahminimce insanları gaza getiren ama uzun vade de hiç bir şey katmayan kitaplardır.
adamın hasıdır. kitap erkeği bozar diyenlere inat sen devam et.
karadenizin en iyisi değillersede en iyi ilk 5 inden 1 tanesidir. harika ötesi müzik yaparlar. solistleri resul un sesi ise kulak pası siler.
yaran facebook iletileri başlığı iyice okunduğunda çoğunun gülmekten yarmayacağı, orta seviyedeki espriler görülecek ve hatta aralarında bazılarının berbat olduğu görülecek ve kendisine hak verilecektir.
3. sınıfın ilk dönemi bitecek ve hala hiç bir şey öğrenmediğimi düşünüyorum dedirten mühendislik bölümüdür. allah kerim.
uludağ sözlük moderasyonunun liseli veya 18 yaşından küçük olduğu her halinden belli olan yazarlara müsama göstermesi durumundan çıldıran bir user ın sitemidir.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
bazı özel insanlar hariç bir çoğu ilkokul 5 terk durumundadır. şu sözlüğe entry girdiğim tarih aralarında en az 3 5 ay boşluk oluyor. adam gibi yazamıyorum arkadaş bu kadar saçmalayan insan var ve moderasyon gelip hiç bir şey yapmıyor. ama bir maç başlığına a takımı yenmiştir evet koyduk yazın anında silinir forum chat tarzı entry hedesi hödesi yüzünden.
çoğu yarmaz userların kafasını mikeyim. aha eksi manyağı olcam kesin.