bugün
- boyumun 2 cm kısalması8
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- nev9
- sözlük kızlarının meme savaşı8
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı12
- küt saçlı hatun12
- mal mıyım sorunsalı13
- ay da am olsaydı ilk türkler çıkardı5
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak4
- sözlük yazarlarının saatleri8
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi3
- mandalina8
- tansağ türk4
- internette saklanabileceğine inanmak3
- sözlük kavgaları5
- kiraz cicegi kolonyasi41
- online listesi4
- yatamıyorum4
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- istanbul trafiği7
- 2026 yazı5
- 0 0 714
- ismail kartal34
- hüküm giymişim4
- geceye bir tespit bırak3
- deve sidiği eksperliği4
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- usame bin ladin ve onun islamcı ütopyası7
- sözlük kızlarının kekleri5
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- filistin kurtuluş örgütü ve terörü desteklemek6
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- youtube da kim beni bulacak diyen ateist2
- savaş ay2
- ben bu yaz nerdeydim2
- azer bülbül'ün sanki biraz tom hardy'e benzemesi3
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası20
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız2
- deve sidiği3
- göte sürülen sabunu başa süren erkek 1042
- tütün eksperliği3
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- rahmi koç'un balığın kalanından çorba yapması10
- türk töresinde zina edenin parçalara ayrılması6
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan3
- seninle esnaf lokantasına bile gelirim diyen kadın9
- güzel bir kazın yalnız olmasının nedenleri11
entry'ler (444)
hile yapmadan en zengin lulüp olamak önemli olan.
yıllardır tek amacım ama bir türlü başaramıyorum arkadaş. arsenal bayern munich gibi takımlarla listede 10 sıra yükselip en zengin olmak kolay. ona sözümüz yok. zaten bende çanakkale dardenelle en zengin olayım demiyorum ama en azından bir atlanta bir real betis ile o tepeye nasıl çıkabilirim hala çözmüş değilim.
şayet 90 lar popsa sıkıntı yaratmayacaktır.
ağıza kesme şeker atılması. işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim.
tüm akademi hayatındaki öğretmenler arasında öğrencide en çok iz bırakan öğretmendir. yeri asla doldurulamaz. bir çocuğa sevmeyide nefret etmeyide o öğretir.
aysun kayacının türk kızlarına kazandırdığı en büyük yetenektir.
hiç bir doğum gününde kişiyi ilk hatırlamasını istediği kişi hatırlamaz bu yüzden o kadar da abartmamak gereken durumdur.
(bkz: canım kardeşim)
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
yakında parayla satılmaya başlar. böylece zukenberg servetine servet ekler. twitter karşısında kan kaybeden facebook u bir dönem daha gündemde tutmaya yetecektir diye düşünüyorum.
hala başka çıkış kapısı olmadığını anlamayan yazarlardır.
ama bizim uefa kupamız var. yok lan bi dakika bu o değildi.
daha okuyunca bir boka yarayanını görmedim tahminimce insanları gaza getiren ama uzun vade de hiç bir şey katmayan kitaplardır.
adamın hasıdır. kitap erkeği bozar diyenlere inat sen devam et.
karadenizin en iyisi değillersede en iyi ilk 5 inden 1 tanesidir. harika ötesi müzik yaparlar. solistleri resul un sesi ise kulak pası siler.
yaran facebook iletileri başlığı iyice okunduğunda çoğunun gülmekten yarmayacağı, orta seviyedeki espriler görülecek ve hatta aralarında bazılarının berbat olduğu görülecek ve kendisine hak verilecektir.
3. sınıfın ilk dönemi bitecek ve hala hiç bir şey öğrenmediğimi düşünüyorum dedirten mühendislik bölümüdür. allah kerim.
uludağ sözlük moderasyonunun liseli veya 18 yaşından küçük olduğu her halinden belli olan yazarlara müsama göstermesi durumundan çıldıran bir user ın sitemidir.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
bazı özel insanlar hariç bir çoğu ilkokul 5 terk durumundadır. şu sözlüğe entry girdiğim tarih aralarında en az 3 5 ay boşluk oluyor. adam gibi yazamıyorum arkadaş bu kadar saçmalayan insan var ve moderasyon gelip hiç bir şey yapmıyor. ama bir maç başlığına a takımı yenmiştir evet koyduk yazın anında silinir forum chat tarzı entry hedesi hödesi yüzünden.
çoğu yarmaz userların kafasını mikeyim. aha eksi manyağı olcam kesin.