bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez22
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- manifest grubu vs tarkan16
- korkusuz korkak4
- sözlük kızlarının kekleri11
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor10
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- bana onu sormayin5
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- yeni parti50
- the odyssey4
- ona bir şey söyle8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- zevk suyu ile traş olan erkek2
- cenkiss2
- am ile pm yi karıştırmak2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü4
- galataport3
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri4
- huzur5
- kıyafet alışverişi6
- sevgili4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- habire1222
- özür dileyip kusura bakma diyen insan3
- hikayeyi devam ettir54
- velvet17
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak4
- kadınların kültürel muhabbetlere girmemesi5
- yine çok fena burnum kanadı3
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
- parcalandim toparlanamiyorum3
- gebze fm5
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- 4 mevsim lastiği kullanan erkek2
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi7
- en iyi web tarayıcısı3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- manyak olmaya karar verdim6
- nickten isim tahmini yapmak72
- çekirge istilası3
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması6
- 13 akpli istanbul belediyesi5
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı17
- taliban vs ışid3
entry'ler (444)
hile yapmadan en zengin lulüp olamak önemli olan.
yıllardır tek amacım ama bir türlü başaramıyorum arkadaş. arsenal bayern munich gibi takımlarla listede 10 sıra yükselip en zengin olmak kolay. ona sözümüz yok. zaten bende çanakkale dardenelle en zengin olayım demiyorum ama en azından bir atlanta bir real betis ile o tepeye nasıl çıkabilirim hala çözmüş değilim.
şayet 90 lar popsa sıkıntı yaratmayacaktır.
ağıza kesme şeker atılması. işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim.
tüm akademi hayatındaki öğretmenler arasında öğrencide en çok iz bırakan öğretmendir. yeri asla doldurulamaz. bir çocuğa sevmeyide nefret etmeyide o öğretir.
aysun kayacının türk kızlarına kazandırdığı en büyük yetenektir.
hiç bir doğum gününde kişiyi ilk hatırlamasını istediği kişi hatırlamaz bu yüzden o kadar da abartmamak gereken durumdur.
(bkz: canım kardeşim)
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
yakında parayla satılmaya başlar. böylece zukenberg servetine servet ekler. twitter karşısında kan kaybeden facebook u bir dönem daha gündemde tutmaya yetecektir diye düşünüyorum.
hala başka çıkış kapısı olmadığını anlamayan yazarlardır.
ama bizim uefa kupamız var. yok lan bi dakika bu o değildi.
daha okuyunca bir boka yarayanını görmedim tahminimce insanları gaza getiren ama uzun vade de hiç bir şey katmayan kitaplardır.
adamın hasıdır. kitap erkeği bozar diyenlere inat sen devam et.
karadenizin en iyisi değillersede en iyi ilk 5 inden 1 tanesidir. harika ötesi müzik yaparlar. solistleri resul un sesi ise kulak pası siler.
yaran facebook iletileri başlığı iyice okunduğunda çoğunun gülmekten yarmayacağı, orta seviyedeki espriler görülecek ve hatta aralarında bazılarının berbat olduğu görülecek ve kendisine hak verilecektir.
3. sınıfın ilk dönemi bitecek ve hala hiç bir şey öğrenmediğimi düşünüyorum dedirten mühendislik bölümüdür. allah kerim.
uludağ sözlük moderasyonunun liseli veya 18 yaşından küçük olduğu her halinden belli olan yazarlara müsama göstermesi durumundan çıldıran bir user ın sitemidir.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
bazı özel insanlar hariç bir çoğu ilkokul 5 terk durumundadır. şu sözlüğe entry girdiğim tarih aralarında en az 3 5 ay boşluk oluyor. adam gibi yazamıyorum arkadaş bu kadar saçmalayan insan var ve moderasyon gelip hiç bir şey yapmıyor. ama bir maç başlığına a takımı yenmiştir evet koyduk yazın anında silinir forum chat tarzı entry hedesi hödesi yüzünden.
çoğu yarmaz userların kafasını mikeyim. aha eksi manyağı olcam kesin.