bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek32
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması7
- sude sendromu10
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- yagmurcu6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- günümüz çocuklarının ana babayı saymaması4
- kürt kızlarının güzel olması5
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz18
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi5
- 4 kasım 2026 viking sabah maçı2
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- yandaş basını okumak3
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- en sevdiğiniz ayı3
- maide 82
- kemal kılıçdaroğlu6
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- melih gökçek13
- ben robot değilim tuzağı2
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- don don bey birader2
- akrostişli şiir7
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- 30 yaşına girmek6
- ekonomi2
- özenilen şeyler3
- hristiyanlık8
- silver ile evlenecek erkek52
- kızları en güzel olan şehir13
- tulumba tatlısı7
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- ey insan3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- samed agirbas3
- bir şeyler söyle2
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sarapci koala58
- mauro icardi13
entry'ler (444)
hile yapmadan en zengin lulüp olamak önemli olan.
yıllardır tek amacım ama bir türlü başaramıyorum arkadaş. arsenal bayern munich gibi takımlarla listede 10 sıra yükselip en zengin olmak kolay. ona sözümüz yok. zaten bende çanakkale dardenelle en zengin olayım demiyorum ama en azından bir atlanta bir real betis ile o tepeye nasıl çıkabilirim hala çözmüş değilim.
şayet 90 lar popsa sıkıntı yaratmayacaktır.
ağıza kesme şeker atılması. işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim.
tüm akademi hayatındaki öğretmenler arasında öğrencide en çok iz bırakan öğretmendir. yeri asla doldurulamaz. bir çocuğa sevmeyide nefret etmeyide o öğretir.
aysun kayacının türk kızlarına kazandırdığı en büyük yetenektir.
hiç bir doğum gününde kişiyi ilk hatırlamasını istediği kişi hatırlamaz bu yüzden o kadar da abartmamak gereken durumdur.
(bkz: canım kardeşim)
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
yakında parayla satılmaya başlar. böylece zukenberg servetine servet ekler. twitter karşısında kan kaybeden facebook u bir dönem daha gündemde tutmaya yetecektir diye düşünüyorum.
hala başka çıkış kapısı olmadığını anlamayan yazarlardır.
ama bizim uefa kupamız var. yok lan bi dakika bu o değildi.
daha okuyunca bir boka yarayanını görmedim tahminimce insanları gaza getiren ama uzun vade de hiç bir şey katmayan kitaplardır.
adamın hasıdır. kitap erkeği bozar diyenlere inat sen devam et.
karadenizin en iyisi değillersede en iyi ilk 5 inden 1 tanesidir. harika ötesi müzik yaparlar. solistleri resul un sesi ise kulak pası siler.
yaran facebook iletileri başlığı iyice okunduğunda çoğunun gülmekten yarmayacağı, orta seviyedeki espriler görülecek ve hatta aralarında bazılarının berbat olduğu görülecek ve kendisine hak verilecektir.
3. sınıfın ilk dönemi bitecek ve hala hiç bir şey öğrenmediğimi düşünüyorum dedirten mühendislik bölümüdür. allah kerim.
uludağ sözlük moderasyonunun liseli veya 18 yaşından küçük olduğu her halinden belli olan yazarlara müsama göstermesi durumundan çıldıran bir user ın sitemidir.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
bazı özel insanlar hariç bir çoğu ilkokul 5 terk durumundadır. şu sözlüğe entry girdiğim tarih aralarında en az 3 5 ay boşluk oluyor. adam gibi yazamıyorum arkadaş bu kadar saçmalayan insan var ve moderasyon gelip hiç bir şey yapmıyor. ama bir maç başlığına a takımı yenmiştir evet koyduk yazın anında silinir forum chat tarzı entry hedesi hödesi yüzünden.
çoğu yarmaz userların kafasını mikeyim. aha eksi manyağı olcam kesin.