bugün
- erleg han sarı tekerdir6
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun6
- en son aldığınız iltifat7
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- yunanistan24
- zenginlik hayatı3
- gocu12
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- erleg han3
- aylık 416 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- sifonu çekince gitmeyen bok2
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- domdomusa'nın çaylağının açılması gerekliliği3
- 582
- bir adamı kanunla koruyan zihniyet2
- irmik helvası vs un helvası18
- fırın poşetinde tavuk patates4
- rammstein'ı ram markası sanmak3
- sevilen kızın sessiz ama ölümcül ossurması2
- cennet3
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- malidzano2
- ismail kartal3
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- priapizm4
- japonya23
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- hayat her şeye rağmen güzel insanı3
- cem küçük7
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin19
- hayvan gibi acı salça yemek3
- hoşlanılan kızın sevgilisi olduğunu öğrenmek4
- 31 çekerken dinlenecek şarkılar3
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- midilli adası3
- katates ve mermi'nin sözlükten kovulması6
- paranın üstüne instagram adresini yazan sığır6
- bik bikle yemek yapmak10
- ketçap aromalı ruffles10
- adanalı ateist10
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması8
- o şarkıyı açma anısı var3
- ilk buluşmaya bugatti veyron ile gelen kız7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası42
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- gammaz çetesi çökertildi8
entry'ler (444)
hile yapmadan en zengin lulüp olamak önemli olan.
yıllardır tek amacım ama bir türlü başaramıyorum arkadaş. arsenal bayern munich gibi takımlarla listede 10 sıra yükselip en zengin olmak kolay. ona sözümüz yok. zaten bende çanakkale dardenelle en zengin olayım demiyorum ama en azından bir atlanta bir real betis ile o tepeye nasıl çıkabilirim hala çözmüş değilim.
şayet 90 lar popsa sıkıntı yaratmayacaktır.
ağıza kesme şeker atılması. işe yarıyor şiddetle tavsiye ederim.
tüm akademi hayatındaki öğretmenler arasında öğrencide en çok iz bırakan öğretmendir. yeri asla doldurulamaz. bir çocuğa sevmeyide nefret etmeyide o öğretir.
aysun kayacının türk kızlarına kazandırdığı en büyük yetenektir.
hiç bir doğum gününde kişiyi ilk hatırlamasını istediği kişi hatırlamaz bu yüzden o kadar da abartmamak gereken durumdur.
(bkz: canım kardeşim)
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
şu film hiç bir zaman hakettiği değeri göremedi sanırım göremeyecekte en çokta buna ağlarım.
yakında parayla satılmaya başlar. böylece zukenberg servetine servet ekler. twitter karşısında kan kaybeden facebook u bir dönem daha gündemde tutmaya yetecektir diye düşünüyorum.
hala başka çıkış kapısı olmadığını anlamayan yazarlardır.
ama bizim uefa kupamız var. yok lan bi dakika bu o değildi.
daha okuyunca bir boka yarayanını görmedim tahminimce insanları gaza getiren ama uzun vade de hiç bir şey katmayan kitaplardır.
adamın hasıdır. kitap erkeği bozar diyenlere inat sen devam et.
karadenizin en iyisi değillersede en iyi ilk 5 inden 1 tanesidir. harika ötesi müzik yaparlar. solistleri resul un sesi ise kulak pası siler.
yaran facebook iletileri başlığı iyice okunduğunda çoğunun gülmekten yarmayacağı, orta seviyedeki espriler görülecek ve hatta aralarında bazılarının berbat olduğu görülecek ve kendisine hak verilecektir.
3. sınıfın ilk dönemi bitecek ve hala hiç bir şey öğrenmediğimi düşünüyorum dedirten mühendislik bölümüdür. allah kerim.
uludağ sözlük moderasyonunun liseli veya 18 yaşından küçük olduğu her halinden belli olan yazarlara müsama göstermesi durumundan çıldıran bir user ın sitemidir.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
o kadar başaırıszlardır ki ne kadar çok üye o kadar iyi mantığından dolayı bu tiplere ses çıkarmayıp adam gibi yazarların canını sıkmaktadırlar.
bazı özel insanlar hariç bir çoğu ilkokul 5 terk durumundadır. şu sözlüğe entry girdiğim tarih aralarında en az 3 5 ay boşluk oluyor. adam gibi yazamıyorum arkadaş bu kadar saçmalayan insan var ve moderasyon gelip hiç bir şey yapmıyor. ama bir maç başlığına a takımı yenmiştir evet koyduk yazın anında silinir forum chat tarzı entry hedesi hödesi yüzünden.
çoğu yarmaz userların kafasını mikeyim. aha eksi manyağı olcam kesin.