not: fenerliyim

drogba'yı oldum olası sevmem. pes'ten gelen bir gıcığım vardır kendisine. pes oynarken ben hep manchester'ı alırdım eskiden, arkadaşlarımın çoğu da chelsea'yi alırdı, dolayısıyla bu adama uyuz olurdum. topu aldı mı durdurulamazdı. ayrıca yaratığa benzetirdim. alien vs predator filmlerindeki predator'lara..

fakat bunlar, bu adamın kalitesini değiştirmez. eğri oturup doğru konuşacaksın. adam taşşaklı bir futbolcu. kaliteli bir futbolcu. yaşı maşı önemli değil, gerçekten başarılı bir transferdir. kıskanmak doğal bir şeydir, fakat bok atmak gerzeklik ibaresidir.

bunu galatasaraylı arkadaşlara yaranmak için falan söylemiyorum. isteyen istediğini düşünsün, zerre sikimde değil. ben bildiğimi söylerim.
ve tekrar söylüyorum; fenerbahçelisi, galatasaraylısı, beşiktaşlısı fark etmiyor, bizim sıkıntımız genelde. millet olarak sorunluyuz biz. drogba'yı fenerbahçe veya beşiktaş alsaydı, bu sefer de galatasaraylılar gelip 'yaşlı bu amk yeaa' diyeceklerdi, adım gibi biliyorum. o yüzden kimse bana maval okumasın canlarım.

adam kesinlikle başarılı ve iş yapabilir bir futbolcudur. dünyaca ünlüdür, ve artık galatsaraylıdır. para için gelmiş, bilmem ne için gelmiş, sikimde mi? adam gelmiş işte. dağılalım...

bizi şu durumlara düşüren aykut ve aziz'e hesap sormak varken, gelip galatasaray'ın transferlerine bok atmak, benim için kesinlikle kabul edilir bir şey değil. biraz delikanlı olalım beyler!
Süper olmayan süper ligimizde, süper ötesi bir forvet olarak 3. Baharını yasamaya baslamış efsane.

Kollarını açarak Sikmiş beyler, dağılalım.
orduspor maçında kazayla sakatladığı futbolcuyu maçtan çıkar çıkmaz hastaneye ziyarete gitmiştir. valla helal olsun...
adamdır, adamın hasıdır. lakin madrid maçının bazı önemli anlarında, kilit anlarında bencillik yapmıştır. bir pozisyonda kaleye insanlık için uzak, drogba için yakın bir mesafeden yaradana sığınıp vurmuştur. fakat orda vurmak yerine hemen solundaki şınayder'e yuvarlasaydı, şınayder o topu (adım gibi biliyorum) pes tabiriyle; ölü yaprak vuruşu'yla asardı köşeye.

sonracığıma son dakikalarda kazanılan frikik.. sanırım bunu konuşmaya bile gerek yok. o bölgelerdeki frikikler selçuk'undur abi, bunu ben mi söylemek zorundayım? ben ki fenerbahçeli bir adamım, en son bana düşer amk. bunun fatih terim'i var, hasan şaş'ı var, ümit davala'sı var, galatasaray taraftarı var.. bana mı düşüyor bunu söylemek? o topa niye drogba vuruyor aga? selçuk çocuğu koyardı ordan. ama yok, ben atacağım dedi baba. egosuna yenik düştü bence.

benim yorumlamam bu gadar, hadi hayırlı işl..
daşşahlı adamdır. yiğit insandır. tüm samimiyetimle söylüyorum.

fenerliyim not.
sözlük gençliği tarafından sürekli olarak birileriyle karşılaştırılan adam. tıpkı eskiden alex'e yapıldığı gibi..

yau genşler.. bakınız, tamamen tarafsız, açık ve net söylüyorum; drogba, şu an süper lig'in en iyi futbolcusudur. şampiyonlar ligi falan fişman derseniz onu ayrıca tartışırız. fakat süper lig için konuşuyorsak, bu adam lige fazla bile gelir. yaşı maşı.. yahu geçin bunları hacı. biz roberto carlos'u 19 yaşındayken mi aldık? beşiktaş guti'yi 18'inde mi getirdi? birbirimizi yemeyelim lütfen. kıskanmak falan.. bunlar doğal şeyler oğlum. saklamayın. elbette ki kıskanılacak bir adam bu. boru değil amk, drogba.. herkes kendi takımında görmek ister. bitti.

benim asıl yandığım, bu adamı bizim bekir'in tutması.. bekir lan bekir, bildiğin bekir..
dengesini sikeyim böyle hayatın. gidiyom ben.
© copyright 2005 - 2026