FULAR TAKAR, SLOGAN ATARLAR. rakı içerler, zekidirler.
solcu bir sözlük kızı bulup yürümek için gelinen başlıklardan.

yemiyordurlar inş.
Cebinde limon bulunan yeşil parka giyerler. Eğer sizlerde bir gün devlet karşıtı yasa dışı eyleme bir karışırsanız Tok yol dovrom. Doronoyoroz diyen o cırlak sesi duyabilirsiniz.
Hayatınızda devrim yapıp güzel bir dünyaya sahip olmanızı sağlarlar.
görsel
Aşık olunası kızlardır.
Türk ya da anadolulu olanlardan bahsedecek olursak mal olan kızdır var bi tanıdığım daha bebe 15 yaşında deniz geymiş fotoğrafı paylaşınca ve suriyeye gidip ışıde karşı savaşınca dünyayı kurtaracağını sanıyor gerizekalı uzak durunuz efendim yakında şalvarlı cesedini toplarsın yoksa.
Kalçaları ellenilebilirdir.
Lider ruhlu kızlar ve kadınlardır. Karakterleri iyi veya kötü olur ama siyasetle uğraşmak lider ruh gerektirir.
ünivde ilk yılım, iibf kantinindeyim (iibf o ünivin en hızlı kampüsü ve kantinidir) siyaset nedir bilmiyorum, kim nedir, necidir tanımıyorum. sarkık bıyıklı, eli tespihli, pardösülü tiplemeler var kantinde, bağıra bağıra konuşuyorlar. birden aralarından biri başlıyor; korkmaaaaaaaaaaa sönmezzzzz
haydaaaaa, tüm kantin ayağa kalkıyor, sikiyorsa kalkma...neyse yine bir gün aynı tatava, bir kız var, küt saçlı, kumral, ağzında sigara, bacaklarını kalorifer peteklerine uzatmış camdan dışarıya bakıyor...tın yok...umurunda değil, bir kişide yanına gidip bir şey diyemiyor. ev arkadaşıma sordum bu kim lan dedim? devrimci o dedi, arkası sağlam dedi (parti cephe) maraş pazarcıklıydı...aşk başladı...

https://hizliresim.com/k7vm357
© copyright 2005 - 2026