bugün
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- sözlük kavgalarındaki avamlık4
- en son alınan hediye4
- çırçıplak yatmak9
- deri ceketli serseri5
- türklerin ileri olduğu konular20
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kültürün bireyi boğması4
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler3
- 1018 karma olmuş evvvet3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- seninle şurada olabilirdik5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- bir insanda en sevilen özellik3
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- ioçke'nin elleri4
- strange academy2
- abd vizesi4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- dinsize inanır mısın17
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- geceye bir şiir bırak2
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- kim artıladı lan beni2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- salak yazarlar7
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
entry'ler (336)
daha komiğini bir türk spiker milli maçta söylemişti...
"çok tehlikeli bir yerden korner kullanıyorlar...."
"çok tehlikeli bir yerden korner kullanıyorlar...."
çay bardağında içilen üşengeç türk kahvesi...
tarz-ı hususi de denir. kendi şahsına münhasır.
tarz-ı hususi de denir. kendi şahsına münhasır.
yıllardır kullandığım kelimelik nikim.
şöyle sağlam bir yenilgi almak isteyen gelsin...
şöyle sağlam bir yenilgi almak isteyen gelsin...
bir ters kelepçeye bakar...
ismet inönü'nün önderlik ettiği muharebelerdir. tarih dersinde 50 defa anlatılır. kafamızda hep, bu savaşların ismet paşanın soyadı ile anıldığı kalır dimi. öyle değilmiş işte...inönü, eskişehir'in bir ilçesi, savaşlarda burada oluyor, henüz soyadı kanunu çıkmamış, kanun çıktıktan sonra atatürk, ismet paşaya bu başarılarından dolayı inönü soyadını veriyor. yani inönü savaşlarının isim olarak ismet paşa ile bir ilgisi yok. (çok sonra öğrendim)
çok kullanırım bunu. az bir süre önce, yakın zamanda.
kelimelikte yazmıştım bu kelimeyi, cansen ercan ile oynuyorduk. ne demek marsık dedi...sansar gibi bir şey sanırım demiştim. (kara marsık) bir kömür türü demişti...çok pis göt olmuştum.
asıl isminin bu olduğunu "selvi" nin yanlış olduğunu yeni yakın öğrendim.
özgürlüktür...gidilebilir.
anadolu çomarına yeğdir.
replay tuşuna bir kere basılır, niye aşınsın ki?
odtü'lü değilim. hatta sütçü imam ayarında bir üniversiteden mezunum ama gerçekleri kabul ederim.
(inönü üniversitesi)
dip: atıp tutmak zaten mevzu hakkında yapılır, hakkında kelimesi gereksizdir. başlık zaten odtü, odtü hakkında atıp tutulur.
(inönü üniversitesi)
dip: atıp tutmak zaten mevzu hakkında yapılır, hakkında kelimesi gereksizdir. başlık zaten odtü, odtü hakkında atıp tutulur.
50 ayküsu ile tabelasının önünden geçemeyecek tiplerin atıp tuttuğu üniversite. odtü sadece bir eğitim kurumu değildir, bir ekoldür, öğrenci toplulukları, sanat grupları, bilumum aktivite vs vs. 2 yıllık sütçü imam mezunu çomarın bla bla edemeyeceği bir kurumdur. gazi gibi marmara gibi şiddet eğilimleri yoktur, ama kaşınırsanız kaşıyan bulunur.
çoğu sol görüşlü kişinin hayatında bir dönem yer etmiştir, o, yeterli olmayan ama buğulu ve etkin sesi, sahnedeki duruşu, asaleti, politik safı, çoğu kişiyi etkilemiştir. şaki sevdası şarkısını yüzlerce defa dinlemişimdir. kadınnnnn değince aklıma o asil duruşu gelir hep.
neyse mevzuya gelelim; ilkay akkaya'yı tanıyorsun, kim olduğunu, politik geçmişini, duruşunu biliyorsun ve seninle taban tabana zıt birinin konserine gidiyorsun!!!!! niye gidiyorsun? amacın ne?
konsere gelen kitlenin kimler olduğunu da biliyorsun. amacın pislik çıkarmak, kabul et bunu...kaşınmışsın ve kaşımışlar, olay bu. kıvırmaya gerek yok, ucuz bayrak siyaseti ile de üste çıkmaya çalışıyorsun.
dip: babası antalyalı, annesi muğlalı ...çok büyük ihtimalle yörük...
https://www.youtube.com/watch?v=sgC-RQrK5fw
neyse mevzuya gelelim; ilkay akkaya'yı tanıyorsun, kim olduğunu, politik geçmişini, duruşunu biliyorsun ve seninle taban tabana zıt birinin konserine gidiyorsun!!!!! niye gidiyorsun? amacın ne?
konsere gelen kitlenin kimler olduğunu da biliyorsun. amacın pislik çıkarmak, kabul et bunu...kaşınmışsın ve kaşımışlar, olay bu. kıvırmaya gerek yok, ucuz bayrak siyaseti ile de üste çıkmaya çalışıyorsun.
dip: babası antalyalı, annesi muğlalı ...çok büyük ihtimalle yörük...
https://www.youtube.com/watch?v=sgC-RQrK5fw
gözünüzü karartın ve girin, süreyi mümkün olduğunca uzun tutun ama.
hocam neden böyle agresif ve sataşma modunda yazıyorsunuz? bakın ödeyeceğiniz aylık taksit sabit...
ama gelirinizin artacağı kesin, bu bir avantajdır, aylık taksit, faize yada döviz kuruna endeksli olsaydı bunları yazmazdım, 2020 yılında maaşım 2500 tl idi...şu an 60 bin, aradan 5 yıl geçmiş, 25 kat artmış. o yılda bu krediye girseydim şu an ödeyeceğim taksiti düşünün....
ama gelirinizin artacağı kesin, bu bir avantajdır, aylık taksit, faize yada döviz kuruna endeksli olsaydı bunları yazmazdım, 2020 yılında maaşım 2500 tl idi...şu an 60 bin, aradan 5 yıl geçmiş, 25 kat artmış. o yılda bu krediye girseydim şu an ödeyeceğim taksiti düşünün....