bugün
- tai lung43
- cinlerin insanlarla ilişkiye girmesi7
- türk kızları keko erkek mi seviyor12
- sözlükte en az sevdiğiniz yazar4
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- kendini eleştirebilen insan7
- büyü yaparken etik kurallar nelerdir5
- salça yapan sözlük kızı10
- victor osimhen9
- büyü yapan sözlük yazarları7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı15
- sözlüğün en taşaklı kadını4
- enayimiknatisii21
- başakşehir'in galatasaray'a hep yatması4
- melih gökçek16
- şeytan'ın ağır işsiz olması3
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- askerde yaşanılan zorluklar5
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- fırında yoğurt mayalama2
- evde yoğurt yapabilen erkek2
- hangi yazar hangi yazara4
- mucizelere inanıyor musunuz2
- kinoa çorbası4
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- sibel can'ın kilo alıp verdiği dönem3
- domates konservesi2
- izmirbeyefendisi6
- manipülasyoncu kişilik bozukluğu3
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sözlükte galiba kavga olmuş hissi4
- sevgilim var8
- başakşehir gs den puan alsın eşek gibi anırırım2
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- anın görüntüsü22
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- sarapci koala55
- bacha bazi3
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- seri eksicinin parfümü2
- keçiboynuzu5
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- bu dünya hayatının ebedi olması4
- tebliğciler3
- adana demirspor5
- israiliyat2
- melih gökçek'in şüpheli sıfatıyla ifade vermesi2
dinin kölesi olmaktan daha iyidir. insanlar dinin dincilerin kölesiydi.
devlet insanlara din gözeteceğim diye dayatma yapamaz.
O zaman neden kanunlarımız katolik mezhebine göre yapıldı. Neden resmi tatil cumartesi pazar.neden tek eşlilik var. Neden faiz,zina,içki,kumar devlet eliyle teşvik ediliyor.
(bkz: laiklik)
bizde sizin o kokuşmuş o dinci silamcı dayatmaloı bedevi artıklarının kurallarını istemiyorum islamcılık kokuşmuşluk dolu zihniyetinize edeyim siznkisi din adı altında daha fazla dayatma islmacı kokuşmuşlar islamcı faşistler..... yok islamcı yok allahın kanunlarıyla ilgili anayasa istermiş şerefsiz herif.... şerefszilğini de al git...
,laklik ve demokrasi dolu anayasa iyidir.
,laklik ve demokrasi dolu anayasa iyidir.
ışıd zihniyetli şerefsizlerrrr laiklik yok olmayaCAK ŞEREFSiZ HERFiLER 1400 YILLIK KOKUŞMUŞLUĞUNMUZU DA ALIN GiDiN LANNNN DAYATMACI SENiN ANANDIR ANAN....
Tüm mücadelemiz de bunun içindir.
Üç kuruşluk cübbeli Ahmet kafasında biri devleti ele geçirip fetvayla yönetmesin diyedir.
Üç kuruşluk cübbeli Ahmet kafasında biri devleti ele geçirip fetvayla yönetmesin diyedir.
Devlet tüzel kişiliktir, şu ve bu hizmeti vermek için oluşmuştur. Hiçbi tüzel kişiliğin dini olmaz!! Lufthansa tüzel kişiliktir, envayi din ve milliyetten insan çalışır. Emirates de pek çok kaptan Amerikalı ve kanadalıdır.
Alman demiryolları tüzel kişiliktir. Dini yoktur. Almanca bilen herkes çalışabilir. Senin dinin ney diye sormazlar...
Devlet, yahudi vatandaşa ambulans 10 dk' daha geç gidecek, diyemez, herkese eşit davranmak zorundadır.
Herhangi bir dinin mensubu olduğunu söylerse o devlet yıkılır, çünkü o dine inanmayanların başka bir uyruğa geçip, bulunduğu coğrafyada başka uyrukla devam etmesi gerekecektir. Vergi problemdir, kanunlar problemdir. Adam, en basitinden sen benim dinimi tanımadın ben de senin kanunlarını tanımıyorum, der. Ceza tazamazsın, yaptırım uygulayamazsın, çünkü eşitlik ilkesini önce sen ihlal ettin.
Aslına bakarsan din devleti, ucube gelişmemiş bir fikirden başka bişey diildir...
Alman demiryolları tüzel kişiliktir. Dini yoktur. Almanca bilen herkes çalışabilir. Senin dinin ney diye sormazlar...
Devlet, yahudi vatandaşa ambulans 10 dk' daha geç gidecek, diyemez, herkese eşit davranmak zorundadır.
Herhangi bir dinin mensubu olduğunu söylerse o devlet yıkılır, çünkü o dine inanmayanların başka bir uyruğa geçip, bulunduğu coğrafyada başka uyrukla devam etmesi gerekecektir. Vergi problemdir, kanunlar problemdir. Adam, en basitinden sen benim dinimi tanımadın ben de senin kanunlarını tanımıyorum, der. Ceza tazamazsın, yaptırım uygulayamazsın, çünkü eşitlik ilkesini önce sen ihlal ettin.
Aslına bakarsan din devleti, ucube gelişmemiş bir fikirden başka bişey diildir...
Artık toplum da sekulerlik guclenince doğal alarak devletin de seküler yapısı guclenmektedir.Devletin seküler yapısı güçlenmesinde ne olsun, Siyasal islamcıların taptığı Şara gibi Alevî katliamı filan mı yapsın ya da Taliban gibi sert dogmatik bir yapı mı kurulsun?
Devlet namaz kılmaz.
Devlet oruç tutmaz.
Devlet zekat vermez.
Devlet hacca gitmez.
Devlet Kelime-i şehadet getirmez.
Dolayısıyla Devletin dini olmaz.
Devlet oruç tutmaz.
Devlet zekat vermez.
Devlet hacca gitmez.
Devlet Kelime-i şehadet getirmez.
Dolayısıyla Devletin dini olmaz.
Gündemdeki Haberler