bugün
- karı kıza para yedirir misiniz17
- kadınların piç erkek tercihi16
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- en çok hoşa giden doğa olayı10
- osururken götten alev çıkması12
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu2
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- şişman kızların çok neşeli olması6
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- günün şiiri21
- evlenilmeyecek kız tipi11
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- seksli rüyalar görmek6
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- togg limuzin7
- güzel kızların barzolarla takılması4
- elle yiyip şişeden içenler3
- yön duygusuna sahip olmamak10
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- ragnar rockefeller38
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- zihni göktay13
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- türk ekonimisi harika5
- telefonun aşırı ısınması7
- sersem herif11
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller8
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- elle yemek yemek4
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- besle kargayı4
- aynı hatayı tekrar tekrar yapmak2
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak3
- zayıf erkeklerin agresif olması3
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- yeni yazarlara öneriler10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- çöp yanında kitap bulma ilmi3
Turkiye deki siyasetin geldigi son nokta.
dal taşak muhabbeti. Bunuda buralara taşiyan belli.
dal taşak muhabbeti. Bunuda buralara taşiyan belli.
(bkz: devret bahçeli).
turk siyasi tarihinin en buyuk kara kutularindan biri olarak tozlu raflarda yerini alacaktir.
ne yapmaya calismakta ve amaci nedir hala kimse anlayabilmis degildir.
turk siyasi tarihinin en buyuk kara kutularindan biri olarak tozlu raflarda yerini alacaktir.
ne yapmaya calismakta ve amaci nedir hala kimse anlayabilmis degildir.
devletsu bahçeli 72 yaşında, bu şahıs 23 yıldır mhp'nin başında, 23 yıl, yirmi üç yıl...
bir parti bu kadar mı tekdüze, bu kadar mı değişime kapalı olur.
bu kadar değişime kapalı olan bir parti haliyle ilk seçimde baraj altında kalacak ve kaçınılmaz olarak devletsu bahçeli denen şahıs tarihin tozlu sayfalarına gömülecektir.
bir parti bu kadar mı tekdüze, bu kadar mı değişime kapalı olur.
bu kadar değişime kapalı olan bir parti haliyle ilk seçimde baraj altında kalacak ve kaçınılmaz olarak devletsu bahçeli denen şahıs tarihin tozlu sayfalarına gömülecektir.
türk milliyetçiliğinin kamburu olan gereksiz kişilik. kendisinin çapı en fazla stepne olmadır. partisine bir şey kattığı yoktur fakat hala bu yaşına rağmen koltuğu işgal etmektedir. kendisinin mafya sevici olduğu da ortaya çıkmıştır. türk-islam sentezinin ete kemiğe bürünmüş halidir. fırat çakıroğlu'nun cenazesine bile gitmemiştir. bilge lider diye kendisine uymayan bir ünvanla anılmaktadır. 40 yapar lafı en sevdiği laftır.
jim, yeni görevin -eğer kabul edersen- şu:
* öncelikle mafya tetikçilerini topluca hapisten tahliye edilmesini sağlayacaksın.
* bu tetikçilerin ses getirecek eylemler yapmasından sorumlusun.
* karşı eylemler yapılmasını biz organize edeceğiz.
* o şekilde halkı ayrıştırmış, bir kaos sarmalına sürüklemiş, seçime kadar ohal'in önünü açmış olacaksın.
ekibin bu senaryoyu 1970'lerde en güzel bir şekilde gerçekleştirmişti. o yüzden başarılı olacağınızdan en küçük şüphemiz yok.
ekibinden biri yakalanacak olursa eylemlerinizle bir ilgimiz olduğunu inkar edeceğiz. bu disk 5 saniye içinde kendini imha edecektir.
* öncelikle mafya tetikçilerini topluca hapisten tahliye edilmesini sağlayacaksın.
* bu tetikçilerin ses getirecek eylemler yapmasından sorumlusun.
* karşı eylemler yapılmasını biz organize edeceğiz.
* o şekilde halkı ayrıştırmış, bir kaos sarmalına sürüklemiş, seçime kadar ohal'in önünü açmış olacaksın.
ekibin bu senaryoyu 1970'lerde en güzel bir şekilde gerçekleştirmişti. o yüzden başarılı olacağınızdan en küçük şüphemiz yok.
ekibinden biri yakalanacak olursa eylemlerinizle bir ilgimiz olduğunu inkar edeceğiz. bu disk 5 saniye içinde kendini imha edecektir.
Dün iyi partiden aldığı oyları bugün fazlası ile iade etmiştir.
18 Kasım 2020 itibariyle mafya devleti olduğumuzu itiraf etmiştir.
Çocuğunun gözünün önünde karısını öldüren bir katil mafya babasının yanında durmuştur.
Tarih bunu böyle yazar. Mafya liderine mafya lideri denir.
Çocuğunun gözünün önünde karısını öldüren bir katil mafya babasının yanında durmuştur.
Tarih bunu böyle yazar. Mafya liderine mafya lideri denir.
görsel
Bu arkadaşla baya ortak yönleri var.
Bu arkadaşla baya ortak yönleri var.
Allah aşkına diyorum nolur bak. Koskoca cihan devletinin mirasçısı olan bizlerin derin devleti bu adamlar olmasın.
Nolur diyorum bak.
Köy versen satar gider bunlar mk.
Nolur diyorum bak.
Köy versen satar gider bunlar mk.
çıkarcı değildir. dava insanıdır.
tersi olsa akp den bakanlık mevki yer imksan isterdi. tek istediği terörle mücadeleden taviz verilmeden devamıdır.
akp üzerinde kontrolü yoktur . yani akpyi o idare etmiyor. akp üzerinde etkisi vardır.
bu etkiyi pkk ile mücadelede fetö ile mücadelede bölücülerle mücadelede görebilrisiniz.
pkk nın hergün kafasına bomba yağıyor. bugün 8 tane pkk leşi var.
çakıcının saçmalaması kabul edeilcek şey değilde kendisi allah değil yani.
ama yinede selahattin gibi pkkcı terörsite af isteyen kk ile mukayese edilemesi en hafiftinden şerefsizliktir.
bahçeli bu vatanın evladı türktür.
tersi olsa akp den bakanlık mevki yer imksan isterdi. tek istediği terörle mücadeleden taviz verilmeden devamıdır.
akp üzerinde kontrolü yoktur . yani akpyi o idare etmiyor. akp üzerinde etkisi vardır.
bu etkiyi pkk ile mücadelede fetö ile mücadelede bölücülerle mücadelede görebilrisiniz.
pkk nın hergün kafasına bomba yağıyor. bugün 8 tane pkk leşi var.
çakıcının saçmalaması kabul edeilcek şey değilde kendisi allah değil yani.
ama yinede selahattin gibi pkkcı terörsite af isteyen kk ile mukayese edilemesi en hafiftinden şerefsizliktir.
bahçeli bu vatanın evladı türktür.
kimle dava arkadaşıdır bilmem. ama asena'ya dansözlük dersi verecek kalibrededir. ben kendisine kefilim.
"sayesinde düne kadar haburda düğün dernekle pkk karşılayan akp den hergün pkk kafasına bomba atan akp ye geçilmiştir."
bak ona hak veririm. sezar'ın hakkı sezar'a. bahçeli'ye uyguladığı politikalardan ötürü nefret beslesem de, gelinen noktadan gayet memnunum. gel gör ki akp'nin siyasi manevralarına da güvenmiyorum. dün açılım süreciyle haburlar, megri megriler, akil adamlar oynatılırken; bugün suruç'ta şehri yerle bir edebildiler pkk avı için, ya da gördükleri pkk'lıların anasını ağlattılar. bütün bunlar olurken seçim dönemi apo piçinin mektubunu okutabildiler de ve ya kırmızı bültenle aranan osman öcalan piçini trt'ye çıkartabildiler.
aha açılım sürecinde büyük bir hataya düşmüşlerdi, peki bu apo piçinin mektubunu okutmak kimin aklıydı, osman öcalan piçini trt'ye çıkarmak kimin aklıydı? akp bunları yaptı, mhp ve devlet bahçeli de seyretti. bu mu pkk ile kesintisiz mücadele? bu mu milliyetçilik? bu mu çözüm sürecinin bitip, silahlı mücadelenin başlamış hali?
bana bahçeli'nin, akp üstünde pkk'ya karşı sağlam bir irade sahibi olmasını sağladığını söylerseniz; bunların olmadığı bir ülke sunmanız şart. oy için şu dakka megri megri söyleyebilecek adamları, milliyetçi vatansever olarak tanımlamak için dik bir duruş şart.
bak ona hak veririm. sezar'ın hakkı sezar'a. bahçeli'ye uyguladığı politikalardan ötürü nefret beslesem de, gelinen noktadan gayet memnunum. gel gör ki akp'nin siyasi manevralarına da güvenmiyorum. dün açılım süreciyle haburlar, megri megriler, akil adamlar oynatılırken; bugün suruç'ta şehri yerle bir edebildiler pkk avı için, ya da gördükleri pkk'lıların anasını ağlattılar. bütün bunlar olurken seçim dönemi apo piçinin mektubunu okutabildiler de ve ya kırmızı bültenle aranan osman öcalan piçini trt'ye çıkartabildiler.
aha açılım sürecinde büyük bir hataya düşmüşlerdi, peki bu apo piçinin mektubunu okutmak kimin aklıydı, osman öcalan piçini trt'ye çıkarmak kimin aklıydı? akp bunları yaptı, mhp ve devlet bahçeli de seyretti. bu mu pkk ile kesintisiz mücadele? bu mu milliyetçilik? bu mu çözüm sürecinin bitip, silahlı mücadelenin başlamış hali?
bana bahçeli'nin, akp üstünde pkk'ya karşı sağlam bir irade sahibi olmasını sağladığını söylerseniz; bunların olmadığı bir ülke sunmanız şart. oy için şu dakka megri megri söyleyebilecek adamları, milliyetçi vatansever olarak tanımlamak için dik bir duruş şart.
Gitti gidiyor.
sayesinde düne kadar haburda düğün dernekle pkk karşılayan akp den hergün pkk kafasına bomba atan akp ye geçilmiştir.
pkkc ı katillere af isteyen chplilerin sevmemesi normaldir.
pkkc ı katillere af isteyen chplilerin sevmemesi normaldir.
bende merak ediyorum nedir bu adamların davaları.
an itibari ile alaattin çakıcı için "dava arkadaşımdır" demiştir.
https://tr.wikipedia.org/...tin_%C3%87ak%C4%B1c%C4%B1
--spoiler--
Alaattin Çakıcı (d. 20 Ocak 1953; Arsin, Trabzon), Türk mafya ve organize suç örgütü lideri.
--spoiler--
başka sözüm yok hakim bey..
https://tr.wikipedia.org/...tin_%C3%87ak%C4%B1c%C4%B1
--spoiler--
Alaattin Çakıcı (d. 20 Ocak 1953; Arsin, Trabzon), Türk mafya ve organize suç örgütü lideri.
--spoiler--
başka sözüm yok hakim bey..
(bkz: sokya)
Felçli dede.
her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldığını söyleyen tayyip'le ittifak halindeki sözde milliyetçi kişi. yersen yani.
Türk milliyetçi partilerinin sonunu getirmiş siyasetçi. Muhafazakar sağcı siyasetçi.
Bahçeliye tek bir soru sormak istiyorum
dolarları ne zaman... Öhmm.
Oyunu ne zaman bozuyoruz reis?
dolarları ne zaman... Öhmm.
Oyunu ne zaman bozuyoruz reis?
Benden daha fazla boş yapan insan.
Lan hadi ben sikko bi sözlükte kafa dağıtmak için boş yapan biriyim,
Sen parti liderisin, ben şu halimle senden vasıflıyım.
Lan hadi ben sikko bi sözlükte kafa dağıtmak için boş yapan biriyim,
Sen parti liderisin, ben şu halimle senden vasıflıyım.
keşke devlet vatandaşlarını riske atacak binaları denetleyip erken müdahale etseydi diyor muyuz biz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar