bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- bir kızla dalga geçmek6
- yalnızlık edebiyatı13
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- askerliğin gençler için faydalı olması6
- ikinci defa askere gitmek6
- tai lung42
- gizli hesap6
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- en sevmediğin insan tipleri7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- mavi göz7
- akrep3
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması2
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- claudian clouds22
- gece vardiyası yazarlar4
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- özbek kadınlar14
- mudanya da ido deniz otobüsünün iskeleye çarpması2
- kahverengi gözlü olmak4
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- islam'ın hak dini olması6
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- uludağ itiraf10
- namazın amacı6
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- eva murati3
- yalnız ölmek4
- pazar gecesi3
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- melissa vargas7
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- önlenemez mhp yükselişi2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- sarapci koala47
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- iyi geceler6
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- tupac amaru shakur2
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- kitap kapakları3
uzun süre muhafaza edilmesi istenen gıdaların içine konulduğu, geniş, soğutuculu beyaz eşya.
lisa jackson ın artemis yayinlarindan cikan kitabi.
icinde ceset saklanabilen eşya.*
(bkz: uğur derin dondurucu)
ingilizce den birebir çevrilmiş soğutucu; deep freeze.
derin döndürücü.
Lisa Jackson tarafından kaleme alınmış kitaptır. Kitabın kahramanı eski bir film yıldızı olan Jenna Hughes iki kızını da yanına alarak şehir merkezinden uzakta bir çiftliğe taşınır fakat takip edildiğini bilemez. Saplantılı bir hayranı tarafından kendisine gönderilen mektuplardan gözü korkan Jenna' nın yaşadığı bölgede bir de iki kadın kaybolur ve içlerinden birinin Jenna' ya benzerliği fark edilmeyecek gibi değildir. Çiftliğe dondurucu bir kış fırtınası çökerken Jenna da en büyük hayranı ile tanışmaya daha çok yaklaşır...
yaz sıcaklarından korunmak isteyen yurdum insanının serinleme aracı.
buzdolabından biraz ucuzdur.
(bkz: enver paşa)
Bir gıda için derin dondurma işlemi yapar.
ing. (bkz: deep freeze)
sebze, meyve hayvanlarının iç enerjilerini düşürerek çürüme vb şekilde bozulma diye tabir ettiğimizi engellemek için kullandığımız işlemi gerçekleştiren edevat..
sebze, meyve hayvanlarının iç enerjilerini düşürerek çürüme vb şekilde bozulma diye tabir ettiğimizi engellemek için kullandığımız işlemi gerçekleştiren edevat..
nasıl icat edildiğine hayretle baktığım, aklımın almadığı soğutucu. cidden, bir insanın aklına derin dondurucu icat etmek nerden gelir, kafayı yiycem sözlük. derin dondurucu, baksana... derin ve dondurucu... süpersonik silah gibi, derin..
özünde faydalı bir ürün belki ama elektrik fiyatlarını düşününce kullanmanın mantığını sorgulamaya başladım. iki parça et, biraz sebze saklayacağım diye koca sene harcadığı elektriğin parasını ödemek ekonomik değil artık. Yiyeceğin şeyi zamanında tüket, fazlasını alma. ayrıca işgal ettiği yer ve sesi de cabası. bilemedim.
(bkz: kol gibi elektrik faturası)
(bkz: kol gibi elektrik faturası)
hiç bir faydası olmayan alet.
her şeyi mevsiminde yiyeceksin çünkü ona göre vitamin mineral vs var, içlerinde. yasın kereviz yersen haretlenir, kışın karpuz yersen üşürsün. e o zaman neyi ne için sakliyim.
bir de kurbanı kesip 1 sene tüketenler var ki, düşman başına. bi sene beklemiş etin tadı tuzu mu olur.
her şeyi mevsiminde yiyeceksin çünkü ona göre vitamin mineral vs var, içlerinde. yasın kereviz yersen haretlenir, kışın karpuz yersen üşürsün. e o zaman neyi ne için sakliyim.
bir de kurbanı kesip 1 sene tüketenler var ki, düşman başına. bi sene beklemiş etin tadı tuzu mu olur.
letgo'nun öğrenciyeeşya hareketi sayesinde öğrenci evimize bir tane aldık. beş kuruş da para vermedik. derin dondurucusu olan nadir öğrenci evlerindeniz.
Bir süre evlerde Ekstra mesai yapacak olan makina...
“Yeter ulan yeter bana değil fakirlere vereceksiniz” diye bağıranını yapsalar keşke...
“Yeter ulan yeter bana değil fakirlere vereceksiniz” diye bağıranını yapsalar keşke...
Benim derim dondurmuyor arkadaşlar bu sınıfa beni dahil etmeyin.
Bütün Karadeniz ve iç Anadolu insanının evinde mutlaka bulunur.
Kurbanı kesip koymak için.
Dağıtırsa belki kemiklerini dağıtırlar.
Kurbanı kesip koymak için.
Dağıtırsa belki kemiklerini dağıtırlar.
Benim de var.
Ama bunu aldıktan sonra elektrik faturam arttı, dondurucu mu bunca yakıyor yoksa benim dondurucu almamla zamlar mı çakıştı bilmiyorum.
Ama bunu aldıktan sonra elektrik faturam arttı, dondurucu mu bunca yakıyor yoksa benim dondurucu almamla zamlar mı çakıştı bilmiyorum.
Akla polisiye dizi ve filmlerde cesedin saklandığı derin dondurucuları getirendir.
mehmet ali erbil'in sesi ve uğur markası ile beynimize kazınmış bir beyaz eşyadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar