bugün
- yeni biriyle tanışmak5
- hep kendini suçlamak12
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- winamp msn messenger half life windows 983
- hangi manifest kızısın10
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması5
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- yks'ye öylesine girmek2
- ona bir şey söyle18
- hazır mantı6
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- havalar da ısındı9
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- devlet bahçeli4
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- yalnız yaşamak12
- güne bir şarkı bırak6
- sigarayı tersten yakmak4
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- ergenlikten kişilik analizi2
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- true'ya arkadan sahip olmak16
- araplaşmış türkler3
- kuran-ı kerim2
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- türkçe ezana kuduran türk3
- şapka2
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- götü büyük kadın3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- baygın koku2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- güne bir söz bırak2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- çelenk2
- paşa gönlüm bilir2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- vazgeçmek3
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
- uysaljakoben11
- bir limon yarım dolar avrupadan pahalı4
bildiğin derin dondurucu.
özellikle internet cafelerde sıklıkla kullanılan,herhangi bir sistem çökmesi, virüs saldırısı vb. durumlarda çok işe yarayan, bilgisayarı, resetlendiğinde ilk ayarlanan konuma getiren,internet cafe işletmecisinin dostu pek kullanışlı bir program.
bilgisayarı taze tutan, kullanışlı bir sistem koruyucu. ayrıntılı bilgi ve indirmek için;
http://www.tamindir.com/program.asp?id=5993
http://www.tamindir.com/program.asp?id=5993
deep unfreezer + unlocker ile bertaraf edilebilen internet cafeci programı.
skype listemi silen programdır.
şahsi bilgisayarım olmasına rağmen esed nod 32 ile birlikte kurduğum programdır. böylelikle virüslere karşı bir nebze daha savunma hazırlanmış oluyor.
daha kolayi ve kullanislisi shadow defender.
bakteri cogalmasini azaltmak veya durdurmak icin sahip olmasi gereken deger sifirin altinda 18 derecedir. evlerimizde cok takmadigimiz bir durum olsa da yiyecek isiyle ugrasan isletmelerde bu degere ulasilmazsa gelsin uyarilar gelsin cezalar...
mınakodumun programı, dikkatli kullanın! gerçi bende de hafiften bi gerizekalılık olabilir.
şöyle ki, programı kurduktan sonra 1 restart süresince eski haline getirmemesini sağlayan bir seçenek var. bu seçeneği seçtikten sonra pc kapanıp yeniden açılıyor, o oturumda bir sonraki restarta kadar her yaptığınız kaydediliyor ve başlangıç durumu o olarak belirleniyor. ve ben bunu yapıp güncelleştirme yapayım dedim, zaten güncelleştirmeden sonra restart atılacak, o şekilde kaydeder, diye düşündüm.
ama her işim gibi bu da yolunda gitmedi, ve pc açılış ekranında güncelleme için 2. bi restart atması gerektiğini söyledi.
velhasıl bu şekilde bilgisayarım 2 restart arasında kısılıp kaldı, alacakaranlık kuşağı gibi anasını satiim.
gülüyorum şu an.
şöyle ki, programı kurduktan sonra 1 restart süresince eski haline getirmemesini sağlayan bir seçenek var. bu seçeneği seçtikten sonra pc kapanıp yeniden açılıyor, o oturumda bir sonraki restarta kadar her yaptığınız kaydediliyor ve başlangıç durumu o olarak belirleniyor. ve ben bunu yapıp güncelleştirme yapayım dedim, zaten güncelleştirmeden sonra restart atılacak, o şekilde kaydeder, diye düşündüm.
ama her işim gibi bu da yolunda gitmedi, ve pc açılış ekranında güncelleme için 2. bi restart atması gerektiğini söyledi.
velhasıl bu şekilde bilgisayarım 2 restart arasında kısılıp kaldı, alacakaranlık kuşağı gibi anasını satiim.
gülüyorum şu an.
bilgisayar dostu, virüs düsmani süper program. bilgisayari tekrar acinca her seyi eski haline getiriyor, tabi deepfreeze niz aktifse.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar