bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı11
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş4
- süleymancılar17
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar2
- fenerbahçe12
- apo2
- eğitim sisteminin gizli amacı3
- evliliğin anlamı6
- devşirmeler2
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı2
- fuck pkk tişörtü2
- orta dünya da yaşamak istediğiniz yer2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- 16 ağustos 20264
- ismail kartal6
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- asimilasyon harika bir şey5
- sözlükteki fenerbahçeliler10
- pazar günü klasikleri2
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- saccharine2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- yeni parti bitmiştir2
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın3
- uludağ sözlük evreni11
- kadın olmanın avantajları16
- nervio22
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- g i l d e d l i l y18
- tayyip in yakın korumaları2
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- günaydın4
- gençlerbirliği6
- yaşamak istenilen şeyler10
- hayatın kuralları9
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- yatırım fonu3
- saraca finch house2
- kurtar bizi müsavat16
- türkiye'ye geldim11
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- düşük zeka belirtisi3
- geceye bir şarkı bırak10
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin6
- ağlayarak 31 çekmek2
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
Reynmen, şarkının tıklanma sayısı arttıkça yaşadığı mutluluğu insta storylerinde paylaşmakta. mutluluğunu görünce insan ister istemez gülümserken buluyor kendini.
bu arada şarkı haklı bir ilgi görüyor, gayet güzel!
bu arada şarkı haklı bir ilgi görüyor, gayet güzel!
böyle müziğin de, buna sanat diyenin de, 20 saatte dinleyen 8 milyonun da kulaklarını dübelteyim. göklere çıkarın ak. gerizekalılar topluluğu. etrafınızı reynmen ve burak king gibi arabesk maymunları sarsın inşallah.
klibinden hiçbir bok anlamadığım şarkıdır. reynmen reynmeni vuruyor, gömüyor, öbür reynmenin gözü açılıyor falan. diğer iki reynmen tek kalmış reynmene tuzak kurmuşlar...
13 milyon dinleme olmuş 2 günde.
iticidir.
instagramda özellikle tiktok kullanıcıları tarafından saçma sapan hareketler sergileyerek paylaştıkları şarkı. Popüler kültürün denişik insanları ne diyelim. şarkı güzel denebilir yine de 2 günde 13 küsür milyonu hak etmedi.
20 milyon olmuştur. helal olsundur.
şarkı güzel. bence.
şehit muhsin yazıcıoğlu ile ilişkilendiriliyor. izledikten sonra benzetilme olabilir.
2 günde 20 milyon izlenerek tarkan,hadise, murat boz falan hepsini sikip atmıştır. demek ki neymiş?samimiyetmiş dimi. siz şarkının mükemmel ötesi olduğu için mi rekor kırdı sanıyorsunuz? hayır aslında bakarsanız şarkı fena değil ama mükemmel de değil çok daha iyi şarkılar var. fakat televizyonda ve youtube da gördüğünüz insanlar o kadar sahte yapmacık ki insanlar samimi bir insan görünce yukarı taşıyor. reynmen i tanıyanlar bilir.
Hiç beğenmedim. Yutupçu olan ya şarkı çıkarıyor ya ürün. Sıkıldım.
Beğenmediğim şarkı. Arabeske bağlamış. Sözleri de kötü.
Hiçbir yerden kurtaramadı.
bizimle deyıl.
Hiçbir yerden kurtaramadı.
bizimle deyıl.
muharrem ince ve recep tayyip erdoğan düetini dinlemek için;
https://www.youtube.com/watch?v=c7bR210Qt3k
https://www.youtube.com/watch?v=c7bR210Qt3k
1 hafta olmadan 50 milyon izlenmeye ulaşmış reynmen şarkısı.
bunun bence tek izahı var: (bkz: acun etkisi)
acun'un elinin değdiği adam medya dünyasında hızla yükseliyor. yakın zamanlarda acunla yakınlaşan reynmen'in bu başarısı beni şaşırtmamıştır. yakında 100 milyon olacağını ve 1 yılda yaklaşık 150 milyon olacağını tahmin ediyorum.
bunun bence tek izahı var: (bkz: acun etkisi)
acun'un elinin değdiği adam medya dünyasında hızla yükseliyor. yakın zamanlarda acunla yakınlaşan reynmen'in bu başarısı beni şaşırtmamıştır. yakında 100 milyon olacağını ve 1 yılda yaklaşık 150 milyon olacağını tahmin ediyorum.
dinlemek farz oldu. bi dakka.
müzikal sosyolojik özet. sevdiğimiz her şey bu şarkının içinde var. elektro bağlama, sert ritimler, bi kaç tane akılda kalıcı ritmik söz, uzun hava enstrümantal solo. hikayesi gelişen bi klip. kurt.
ticari iş. bir kalıcılığı olmayacaktır. bir de yaza doğru yaz temalı daha hızlı bi parça yaparlar tamam.
sen hala otur böyle, nasıl para kazanıyorlar aq diye düşün. düşünürken de bunu dinle.
müzikal sosyolojik özet. sevdiğimiz her şey bu şarkının içinde var. elektro bağlama, sert ritimler, bi kaç tane akılda kalıcı ritmik söz, uzun hava enstrümantal solo. hikayesi gelişen bi klip. kurt.
ticari iş. bir kalıcılığı olmayacaktır. bir de yaza doğru yaz temalı daha hızlı bi parça yaparlar tamam.
sen hala otur böyle, nasıl para kazanıyorlar aq diye düşün. düşünürken de bunu dinle.
Diyenlerin ağzına yüzüne vurasım gelen söz. Sikecem sizi de onu söyleyeni de. Göt kaldırmaya, prim vermeye devam edin bakalım sığır sikleri sizi.
orospu çocuklarının çok sevdiği şarkımsı.
Kadehler dolsun.
Aylardır sagda solda hep gördüm ama inatla dinlemedim. En sonunda dün itibariyle açtım ve 1dk sonra kapamam bir oldu. müzik zevki konusunda sanırım maymuna dogru gidiyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar