bugün

/49
dünyanın gördüğü en kalitesiz forvet.
(bkz: şişirilmiş balon)
zaytungda gördüğüm komik haberin hedef kişisi.

>>Cübbeli Ahmet Hoca, Demba Ba'ya yüklendi: ''Attıklarına kılıyorsun tamam da, kaçırdıklarının kazası ne olacak?''

bu sene olmazsa seneye vodafone arenayı yıkacak adamdır kendisi.
adamsın reis.
orucu bozdu reis.
https://www.youtube.com/watch?v=YqdhNkcG1jw
az önce aklıma geldi. müslüm babanın hangimiz sevmedik şarkısının başlangıç kısmı müthiş güzel bir şarkı olur demba ba için. dembaaaa baaa demmbaaa baaaa . bunu çarşı mutlaka söylemeli . umarım buraları okuyan bir çarşı üyesi vardır.
trabzona gol atmasını dilediğim futbolcu.
Türk futboluna uyum sağlayan oyunculardan. 3-5 maç yırtın, 7-8 gol at bütün sezon yat.
bugün hakan arıkan' ı plaseleri ile avlayacak olan karakartal.
bu adama şarkı yapmışlar her yerde duyuyordum sordum dedim kim bu demba ba, beşiktaş'ın oyuncularındanmış. bilmediğim için fazlasıyla eziklendim sanırım burda da aynı şey olacak. ne yapayım yahu, futbol izlemiyorum nerden bileyim ben kimdir demba ba.
girer atar. adamım benim karabogam.
Adamun dibidir.Şampiyonluk geliyor!
trabzona da acımamış, klasını konuşturmuştur harika bi golle. hala bu adama laf atanlara gülüyorum. olm hanginizde var böyle bi oyuncu ?
anca konuşun.
Düne kadar oyunu yuzunden bejeke taraftarlarınca kufredilen futbolcu. Bugün attığı kritik golle iki yüzlü 8taş taraftarının tekrar gozdesi haline gelmiştir.
vasat kere vasat forvet.
bugün kendini atarak ayıp etmiştir. o kadar secde ne oldu şimdi. ama sorsan "çalıyor ama, çalışıyor".
no penaltı no party.
siki bi trabzonspor'a kalkan forvet oyuncusu.
kuruçeşme gece alemlerinden kendini kurtardığında büyük topçu olur.
en sevilen futbolcu.
bir fernandao değil
sene sonu şutlanacaktir.
demba ba ya beste yapilan ligde musleraya album yapmaniz gerekir.
kara taşşaaanı yiyim Allahu ekber demba baaaaa diye gol sevinci yaşatan futbolcu.
© copyright 2005 - 2026