bugün
- apo orospu çocuğu değildir demek4
- akp yeni parti'nin lacivertidir3
- sevgilinin sensiz de mutlu olmasını ister misin3
- game of thrones taki kerhaneci4
- sebahattin şirin10
- cedidacer2
- temel reis3
- en gıcık olunan şoför tipleri13
- dinci ve müslüman kavramları8
- anne pizzası10
- atın zenginlik göstergesi olması2
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci15
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz11
- sözlük kızı ile iletişim kurmak10
- sözlükteki kankacı yazarlar3
- günün sözü5
- gecenin şarkısı2
- yenilgisiz tek şampiyon3
- hiçbir kadının sevgisine ihtiyaç duymayan erkek5
- nervio hamferdi12
- popkek yiyen erkeğin namusu5
- putin türkmüş11
- trileçe7
- motoru olan kaslı çocuk3
- giysi fiyatlarının uçması8
- şoförün yan koltuğu2
- osuruktan şiirler41
- sporcu motorcu müzisyen uzun boylu olmayan erkek3
- çerkesler2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı22
- pkk övücülerinin hadlerini fazla fazla aşması2
- çağla idi4
- nevşehir merkezli sahte mehdi operasyonu4
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- 2008 bütçe görüşmeleri2
- türk vatandaşları türktür9
- diyanet'in japonya da ne işi var6
- true'nin acile kaldırılması9
- true'nin libidosu neden yüksek7
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- dilim ekmek pizzası3
- aşık olduğunuz yazarın başkasını artılaması2
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak4
- stonehengede kimsenin farketmediği tasarım hatası3
- kendine sarılmak3
- serin günde balkonda kahve içip dağları izlemek2
- ayakları çirkin kadının ortopedi doktoruna gitmesi2
- ciguli2
- sözlük yazarlarının kombinleri8
Sınavında 400 puanlık soru sorup.200 puanlık kısmının doldurması gereken ve sınavın 100 üstünden değerlendirildiği Elektronik mühendisliği manyetik hocası.
elektromanyetik alan teorisi ve elektromanyetik dalga teorisi sınavlarında 1.5 ile çarparak puanlama yapıp, "size lisansüstü seviyesinde anlatıyorum" diye de sebep gösteren muhterem profesör. evet, asistanına ders veriyordu zaten adam. arkada not alabilen bir o vardı, biz ise kafamızda üç boyutlu canlandırmalarla cebelleşiyorduk.
de hocam, yunan alfabesini öğrettin de ne oldu? a b c d diyeceğime yaptığım grekliklere bak. gevrek.
de hocam, yunan alfabesini öğrettin de ne oldu? a b c d diyeceğime yaptığım grekliklere bak. gevrek.
malesef artık 100 puanlık soru soracak olan hocadır. ve sitesinde açıklandığı üzere hepside işlem sorusu olacakmış.
(bkz: allah yardımcımız olsun)
(bkz: allah yardımcımız olsun)
elimize veren hocadır.
2006-2007 eğitim öğretim yılında o kıl ötesi dersi geçmeme vesile olmuş hocadır. (ikicisini 1.8e takıldığım için alamadım)ilk vizede 250 puanlık soru sormuş 150 puanlık seçip yapın 100 ve üzeri yüz alacak demiştir. en yüksek alan 75 alınca tüm notları 100/75 ile çarparak yüze tamamlamıştır fakat buna rağmen ortalama 24 olmuştur.çünkü çok fazla sıfır vardır. hocamız bunun da çaresini bulmuş ve ödev verme yoluna gitmiştir. isteyene ödev vereceğini ilan etmiş herkes bu teklifin üstüne atlamıştır. ödev bir bilim adamının hayat hikayesini ve buluşlarını konu alan bir biyografidir. herkes bilinen bilim adamlarını almak istemiş bölümde baya bi olay olmuştur bu ödev işi. neyse yazdığım 3 sayfalık ödeve çok iyi deyip iyi not vermesi sonucu dersi cb ile geçememe sebeb olmuştur.
ayrıca sözlükte arayın biri bir bilim adamının hayatını çok güzel bir şekilde anlatmışsa bilin ki o bir elektronik mühendisliği öğrencisidir ve entrynin yazılma sebebidir
ayrıca sözlükte arayın biri bir bilim adamının hayatını çok güzel bir şekilde anlatmışsa bilin ki o bir elektronik mühendisliği öğrencisidir ve entrynin yazılma sebebidir
gördüğüm kadarıyla elektronik mühendisliği öğrencilerinin ileri ve dönem sınıflarında yaratıcılıklarını saçmalık şeklinde ortaya koymalarını engellemek için kavramları temiz diliyle anlatmaya başlamış. kaçırdık treni, ya da tren bir tarafa girdi demek ki...
bütün derslerinde önde oturmama rağmen az önce dersinden kaldığımı öğrendiğim hoca.
47 puanla ba harf notu aldım, sınıfın halini siz düşünün, bu sene resmen sınıf döküldü, geçen sayısı 5 i geçmemiştir tahminim.
küçük dağları ben yarattım edasıyla ortalıkta dolaşıp, derste sanki asistana ders anlatır gibi ders anlatmasıyla meşhur olan kişidir..
çok katı bir bilimsel anlayışa sahip olması ve derslerde anlattıklarını kapabilmek için bana ekstra çaba sarfettiren,hani elektronik okumaya başlamadan önce bi matematik bölümünün bitirip gelinmesi gerektiği hissettiren elektronik bölümü hocalarındandır..alanında aşmış,bilgisi ve matematiği sağlam bir insandır..pek çok fikri bana itici gelmektedir ancak derslerde eğitim sistemine verdiği ayarlar vardır ki insanın aklından çıkmaz ki msela:"aslında sorun sizde değil..tüm eksikleriniz eğitimizdeki önceki dönemlerden kaynaklanmaktadır.eminim ki pek çok önemli dersinize bir manav dükkanını işletemeyecek hocalar gelmiştir..oysa öğretmenlik çok ciddi bir iştir"
notasyonu yerleşik mühendislik fakultesi hocalarından çok farklı olan bu nedenle kendisi öğrenciler tarafından pek sevilmeyen fakat sınav sorularının çıktığı kitebı bulunca kolayca geçilen hocadır.
dersinden kalmamayı ümit ettiğim hocadır. saat üçte başlayan dersin dokuzu çeyrek geçe bitmesini,190 dk kesintisiz dersi,150 puan üzerinden 40ı geçememeyi yaşattırdı bizlere, dolu dolu bir 7 hafta geçirdik sayesinde. hocam bu yazıdan haberiniz olursa eğer diye size ufak bir tavsiye, zaten dersi lisans üstü seviyesinde anlatıyorsunuz, ders süresini o kadar uzun tutmak nedir?neyse efenim. seneye üniversitemizden ayrılıp trakya üniversitesine gidecektir kendisi, zaten sözlerinden anladığımız üzere üniversitemizi sevmemektedir. yolu açık olsun ne diyelim. gider ayak finali kazık yapmasın da.
edit: kaldım efenim
edit: kaldım efenim
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar