bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- bardağı taşıran son damla5
- sevgilisine ayı diyen kız3
- sevgilisini döşü kıllım diye seven kız3
- kötü insanların ortak özellikleri3
- evlenmeyi başaramamış kadın4
- milli maçı izlemeyen erkek22
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar3
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- mantı abartılmış balon bir yemektir6
- başıboş köpek sorunu2
- ilk ev hapsi bilekliğim2
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi8
- türkiye de doğurganlık hızının 1 42'ye düşmesi2
- avustralya9
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- türkiye12
- onu anlatsana biraz4
- bir şeyler söyle10
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz2
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak2
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum3
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı3
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- dünya kupasında en az çeyrek final yaparız3
- malum2
- bir sözlük kızına yapılacak en güzel iltifat2
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- yunan adaları3
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- bulutsuzluk özlemi2
- türkiye gruptan çıkar mı2
- vincenzo montella8
- tuğba kuruyemiş3
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- squat yapan kız2
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- bir kızı doyurmak7
- manidar pekmez2
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll7
- kadınlar neyden hoşlanır8
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı3
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı2
- anın görüntüsü17
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
dan brown un dorduncu romani.hikaye uzay endustrisi,ordu,washington uclusu arasinda geciyor.
dan brown zatının 4. romanı. Gerilim niteliğinde güzel bir roman.
dan brow un ikinci olarak yazdığı fakat ülkemizde son olarak yayımlanan kitabı.bunun nedeni yayın evinin satış politikası olsa gerek.çünkü da vinci şifresini ve melekler ve şeytanları okuyan birisi diğer iki kitabı kesinlikle alır.nitekimde öle oldu.ihanet noktası ilk basımda 100.00 adet gibi bir rakamda basıldı.diğer üç kitabı okuduktan aynı kurguyu tekrar okumak insanı sıkıyor.aynı kurgunun tekrarlanması aslına o kadar da kötü olmayan kitaba ufakta ola bir gölge düşürüyor...
ayrıca yazarın diğer kitapları basım sırasına göre :
dijital kale
ihanet noktası
melekler ve şeytanlar
da vinci şifresi
ayrıca yazarın diğer kitapları basım sırasına göre :
dijital kale
ihanet noktası
melekler ve şeytanlar
da vinci şifresi
nasa ve abd başkanı üzerine kurgulanmışolna, dan brown romanı.altın kitaplar tarafından basılmış olup 18 ytl gibi bir fiyatla satılmaktadır
(bkz: ihanet noktası)
NASA'ya bağlı bir uydu Kuzey Kutbu'nun derinliklerine gömülü nadir bulunan bir nesnenin varlığını belirler. Bir süredir bocalamakta olan NASA bunu bir zafer olarak niteler. Amerikan uzay politikasını ve yaklaşmakta olan başkanlık seçimini derinden etkileyecek bir zaferdir bu...
Başkan, Beyaz Saray Gizli Haber Alma Analisti Rachel Sexton'ı Milne Buzul Katmanı'na gönderir. Karizmatik bilim adamı Michael Tolland başkanlığında uzmanlardan oluşan bir ekiple Kuzey Kutbu'na giden Rachel, bir süre sonra akla gelmedik bir oyunu ortaya çıkarır. Tüm dünyayı amansız bir düşmanlığa sürükleyecek bir bilim sahtekârlığı söz konusudur.
Rachel, Başkan'la bağlantı kuramadan Michael ölümcül bir saldırıya uğrar. Gerçeğin ortaya çıkmasını istemeyen esrarengiz biri, katillerden oluşan bir ekiple herkesi ortadan kaldırmaktadır.
Issız ve ölümcül bir çevrede bir avuç insanın tüm umudu bu korkunç sahtekârlığın arkasındaki güçlerin ortaya çıkarılmasıdır. Öğrenecekleri gerçek ihanetin doruk noktasıdır.
Başkan, Beyaz Saray Gizli Haber Alma Analisti Rachel Sexton'ı Milne Buzul Katmanı'na gönderir. Karizmatik bilim adamı Michael Tolland başkanlığında uzmanlardan oluşan bir ekiple Kuzey Kutbu'na giden Rachel, bir süre sonra akla gelmedik bir oyunu ortaya çıkarır. Tüm dünyayı amansız bir düşmanlığa sürükleyecek bir bilim sahtekârlığı söz konusudur.
Rachel, Başkan'la bağlantı kuramadan Michael ölümcül bir saldırıya uğrar. Gerçeğin ortaya çıkmasını istemeyen esrarengiz biri, katillerden oluşan bir ekiple herkesi ortadan kaldırmaktadır.
Issız ve ölümcül bir çevrede bir avuç insanın tüm umudu bu korkunç sahtekârlığın arkasındaki güçlerin ortaya çıkarılmasıdır. Öğrenecekleri gerçek ihanetin doruk noktasıdır.
dan brow nun 4. ü romanıdır. melekler ve şeytanlar ile da vinci şifresi kitaplarının yanından dahi geçemez.
kitabın orjinal ismi; deception point tir.
yıllar sonraki edit : bir zamanlar buralar karpuz tarlasıydı. başlık "ihanet noktası" iken "deception point" olduğu için bizim entryde çük gibi kalmış. anlamayan arkadaşlar var, ben olsam bende anlamam.
yıllar sonraki edit : bir zamanlar buralar karpuz tarlasıydı. başlık "ihanet noktası" iken "deception point" olduğu için bizim entryde çük gibi kalmış. anlamayan arkadaşlar var, ben olsam bende anlamam.
diğer dan brown kitaplarından pek de farklı olmayan roman. yine güsel taş hatun ve karizmatik bilim adamı... ama yine kugusuyla akıcılığı yakalamıyo mu yakalıyo. da vinci şifresi yle melekler ve şeytanları daha önce okuyanlar bu kitaptan beklediklerini pek bulamıyorlar.
diğer dan brown kitapları gibi bir nefeste okuduğum, roman kahramanlarından rachel sexton yada ona benzer bi hatun adının aklımda kaldığı, sürükleyici ve insanı kuzey kutbuna gitmeye heveslendiren güzel bir eser.
da vinci şifresinin başarısına yakalayamamış, fakat yinede sıkılmadan okunabilecek bir roman.
oldukça sürükleyici bir kitap. kesinlikle sıkılmıyorsunuz.
dan brown un okuyucuyu iliklerine kadar üşüten romanı. zira roman, çoğunlukla, gerçek olduğu söylenen milne buz katmanı nda geçiyor.
romandaki entikalara şaşırmamak da elde değil ayrıca. kızının ölümünden oy elde etme düşüncesine olan bir senatör, sağ kolunu öldürmeye çalışan bir istihbarat başkanı, başkan olabilmek için dev bir kurumun kapatılmak istenmesi, aynı amacla uzayı özelleştirmeye kalkmak gibi entikalar var romanda.
romandaki entikalara şaşırmamak da elde değil ayrıca. kızının ölümünden oy elde etme düşüncesine olan bir senatör, sağ kolunu öldürmeye çalışan bir istihbarat başkanı, başkan olabilmek için dev bir kurumun kapatılmak istenmesi, aynı amacla uzayı özelleştirmeye kalkmak gibi entikalar var romanda.
dan brown'un üslubu sayesinde film tadı veren kitabı.
çok sürükleyici ve teknolojik bilgi sahibi olunacak bir kitap.
eğer dan brown kitabı olarak ilk bunu okursanız bayılacak, son bunu okuyorsanız hayal kırıklığına uğrayacaksınız. gene de çok güzel bir kitaptır ama diğerlerinin yanından geçemez.
(bkz: Rachel Sexton)
okuduktan aylar sonra kitabı amaçsızca elime alıp önsözünü okuduğumda -yeni farkettim- beni bir hayli şaşırtmış dan brown okumalığı.
--spoiler--
yazarın notu
delta gücü,ulusal keşif bürosu ve uzay sınırları vakfı gerçek kurumlardır. bu romanda konu edilen bütün teknolojiler mevcuttur.
--spoiler--
öyleyse birkaç tane mikrobot istiyorum ben de. parası neyse vericem.
--spoiler--
yazarın notu
delta gücü,ulusal keşif bürosu ve uzay sınırları vakfı gerçek kurumlardır. bu romanda konu edilen bütün teknolojiler mevcuttur.
--spoiler--
öyleyse birkaç tane mikrobot istiyorum ben de. parası neyse vericem.
dan brown serisinin en sıkıcı kitabı. (bkz: okuduğun kitabı tamamlamama)
uzun süren araştırmalar sonucu yazıldığı belli olan kitap. bahsedilen bütün teknolojilerin varlığı insanı gerçekten dehşete düşürüyor. hikaye kurgusu mükemmel diyemesek te yine de insanı sürüklüyor.
hikaye 1996 yılında nasa nın bulduğu bir göktaşında yaşam fosillerinin bulunduğunu açıklaması, bill clinton ın da heyecanlandırıcı bir gelişme olarak nitelendirdiği bu olayın aslında meteorun dünyaya çarptığında kabuğuna bulaşan canlılar olması sonucu ortaya çıkan fiyaskodan esinlenilmiştir.
bir çırpıda okunacak güzel bir kitap ama filmini yapmak nerdeyse imkansız, çok pahalıya mal olacağını kitabı okuyan herkes anlayabilir.
hikaye 1996 yılında nasa nın bulduğu bir göktaşında yaşam fosillerinin bulunduğunu açıklaması, bill clinton ın da heyecanlandırıcı bir gelişme olarak nitelendirdiği bu olayın aslında meteorun dünyaya çarptığında kabuğuna bulaşan canlılar olması sonucu ortaya çıkan fiyaskodan esinlenilmiştir.
bir çırpıda okunacak güzel bir kitap ama filmini yapmak nerdeyse imkansız, çok pahalıya mal olacağını kitabı okuyan herkes anlayabilir.
okuduktan haftalar sonra bile etkisinde kaldığım kitaptır. ya ben çok safım da böyle entrikalar kurulabileceğini düşünemedim ya da bu adam gerçekten çok zeki.
zamanın ötesinden gelen edit:hep aynı şeyleri yazıyormuş. safmışım ben.
zamanın ötesinden gelen edit:hep aynı şeyleri yazıyormuş. safmışım ben.
Kitabın okunduktan sonra ki bıraktığı etki "da vinci şifresi" ve "melekler ve şeytanlara" a oranla daha az. standartların üstünde bir kitap sayılabilir belki ama Dan Brown ın standartlarının altında olmuş bu kitap. her ne kadar kitabın sonlarına doğru şaşırtıcı birkaç hamleyle sizi etkilemeye çalışsada. ama Dan Brown araştırmacılık konusunda ki yeteneğini bu kitapta da herkese göstermiş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar