bugün
- ismet gurbuz 20249
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı4
- mekke anlaşması4
- tüm erkeklerin old money giyinmesi2
- domuz yemeyiz abi4
- osuruktan şiirler89
- gilded panpa nerede2
- kadınların erkeğin ilgisine muhtaç olmaları3
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- reddi miras2
- izalei şuyu2
- hey yavrum be gelenlere bak4
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası3
- anın görüntüsü17
- koştursunlar ama düşmesinler2
- el erecto del tomtom bey2
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- victor osimhen21
- ortak velayet2
- ayvalık tostu9
- filistin3
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması7
- vajinaya neden git gel yapıyoruz3
- bugün ne oldu3
- youtube2
- g i l d e d l i l y28
- ona bir şey söyle6
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- kendi memleketinde yabancı hissetmek5
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- uyumsorunuyasayanbukal emun2
- nasıl birisiniz15
- nah sana oy17
- pazartesi işe gidecek olmak4
- vancouver'dan toronto'ya gitmek4
- velvet48
- diamond bosphorus8
- game of thrones taki kerhaneci16
- 22 ağustos 20262
- bir şeyler söyle6
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- kürtler8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- beybi leydi7
- gürcistan göçmenleri13
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- yeni parti de bölünebilir10
(bkz: michael faraday)
1800'lerden önemli bir fizikçinin soyadını ta$ıyan, sempatik kurtarma ekibi görevlisi.
(bkz: losttaki isimsel imgeler)
(bkz: losttaki isimsel imgeler)
4x05 * in en önemli karakteri. mental teleportasyonun mümkün olduğuna dikkat çekerek 4x05 in 4. sezonun en iyileri arasında yer almasını sağlamış/sağlayacak lost karakteridir aynı zamanda. adayla ilgili yeni açıklamalarını sabırsızlıkla beklemekteyim.
adayla dış dünya arasında ne kadarlık bir fark olduğunu bilen, ama hala tam manasıyla ne kadarlık bir fark olduğunu açıklamamış, sabırla rol sırasının kendisine gelmesini beklediğimiz lost karakteri.
diziye yeni giren fizikle kafayı yemis lost oyuncusu. dahi ile deli arasında.
--spoiler--
Charlotte Lewis adlı karakterle fall in love aşk yaşayan lost a yeni kan getirmesini beklediğim * oxford lu fizikçi.
--spoiler--
Charlotte Lewis adlı karakterle fall in love aşk yaşayan lost a yeni kan getirmesini beklediğim * oxford lu fizikçi.
--spoiler--
jeremy davies'in oyunculuk kalitesini ispatladığı deli dolu bir lost karakteri * (bkz: ama harbiden deli)
Yalın ile Osmantan Erkır karışımı Lost dizisinin fizikçisi.
barney stinson'a benzeyen lost karakteri. bir de onun gibi takım elbise manyağı. *
lost dizisinin son karizmatik kümelerinden olan hafif çatlak ama sempatik karakter. charlotte bir bakışı varki değme mecnun böyle bakamaz.
son bölümlerde gözükmemesi üzerine ilerideki bölümlerden birinin sadece daniel üzerine olacağının kanısına vardık. ayrıca madende çalıştığı bölüm vardı galiba şimdi orada. biz zaman kırılması olacak geçmişi değiştirdiler derken aslında onlar geçmişi tekrardan yaşıyorlar. belki daniel olsaydı ben'i vermezlerdi charles'a.
kisik bir ses tonuyla esrarli konusma tarzini benimseyen lost karakteri. ne dedilerse artik, " su suyu bi uzatir misin? " derken bile ayni tonda abimiz, karizmasindan odun vermeden...
lost'a dördüncü sezonun sonlarında katılmış karakter. kendisi fizikçi olup zaman-mekan üzerinde deneyler yapmaktadır.
zamanı tutamayan lost karakteri.
(bkz: tutamıyorum zamanı)
(bkz: tutamıyorum zamanı)
desmond'ın kayınbiraderidir.
ercümentin de emmisinin oğlu, seviyorum bu adamı!
--spoiler--
annesi'nin ölüme gönderdiği ve bizzat geçmişte annesi tarafından vurulan lost'un karizmatik fizikçisi. ölüm anı içimi parçalamıştır. yalnız şöyle bir umudum var, bu dizide zaman kavramı olmadığı için bir şekilde hayata dönebilir. özellikle de john locke kişisinin yeniden dirilmesini gördükten sonra bu pek şaşırtıcı olmaz. bekliyoruz...
--spoiler--
annesi'nin ölüme gönderdiği ve bizzat geçmişte annesi tarafından vurulan lost'un karizmatik fizikçisi. ölüm anı içimi parçalamıştır. yalnız şöyle bir umudum var, bu dizide zaman kavramı olmadığı için bir şekilde hayata dönebilir. özellikle de john locke kişisinin yeniden dirilmesini gördükten sonra bu pek şaşırtıcı olmaz. bekliyoruz...
--spoiler--
sempatikle karizmatik arasındaki farkı anlayamayan kızların karizmatik zannettiği lost karakteri.
sürekli ağlamaklı olan lost karakteri. bir nevi mala bağlamış.
geç bulup erken kaybettiğimiz lost karakteridir. üçüncü sezon sonu diziye giriş yapıp beşinci sezonda da anne eliyle hunharca öldürülmüştür.*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar