bugün

merak edilen geri dönmesi istenen yazar.
ölümü ile herkesi gecenin bir vakti hüzne boğan yazardır. *
özlem'in selamı var yazarıdır.
özlenilen yazardır.
(#12645755)
nedense eksiye boğmuşlar bu güzelim entrysini
duygularıma tercüman olmuştu halbuki.
edit:biri bana kafiye şemasıyla duraklarını yollasın bu saatte bakamıycam.
(#12913347)

üslup çok şeker. sanırım bir laf daha yerse mahalleden arkadaşlarını çağıracak. canım yaa kıyamam.
(#12909397)

iki kişi konuşurkenki üçüncüdür kendisi. afiyet olsun.
kendisine attığım mesaja cevap vermek veya uyarmak varken beni ispiyonlayan über yazar.
illuminati ile kafayı bozmuş.

al bunlarla oyalan yeğen (ara: illuminati)
an itibariyle kankuli' nin başlıklarını canlandırmakla meşgul yazar. hayırdır inşallah.

edit: yanılmışım. ne kadar sikik başlık varsa hortlatıyor.
sözlüğü kirleten onlarca yazardan biri.
kendisi zall tarafından sözlüğe en çok katkısı bulunan yazar ünvanı aldı da gelip sözlüğe katkımı sorguluyor! sen saçma muhabbetler döndürmekten başka ne yapıyorsun?
hoşgelmiş sekizinci nesil yazar *
gaylar hakkında bilgisi sonradan gay olduğunu öğrendiği yakın arkadaşlarından ileri gelmektedir. homofobik zaten hiç değildir.
gaylarin genel karakterleri ve davranışları hakkında fikir sahibidir.
--spoiler--
gaylar hakkında sağlam bilgilere sahip ama gay olmayan yazardır.
--spoiler--

açıklamasıyla gaylar hakkında bukadar engin ve derin bilgileri nereden bildiği konusunda çeşitli şüpheler yaratan yazardır. benim aklıma bişey geliyo ama ! hayırlısı ne diyim.
gaylar hakkında sağlam bilgilere sahip ama gay olmayan yazardır.
http://www.uludagsozluk.com/e/12660909/ bu entrysinde gaylar hakkında oldukça detaylı bilgiler vermiştir. aktif mi pasif mi henüz anlamadığım yazardır.
taktak sözlüğe saldırı yaptığımda beni dinleyen tek kişidir. (bkz: yaşasın inci ruhu)
adı, çek besteci Bedrich Smetana tarafından bestelenmiş üç perdelik bir operanın adı ile aynı olan yazardır.
yeni bir yazar. hoşgelmiştir sözlüğe.
yeni bir 8.nesil yazar.

sözlüğe faydalı olmasını diliyoruz.

(bkz: hoşgeldiniz)
© copyright 2005 - 2026