bugün
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- kız troller7
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka7
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- tekerlek toplayan cocuk14
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- kedi yada köpeği olmayan kadın4
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- uykudan ağlayarak uyanmak4
- kız kankanızı banyoda yıkar mısınız3
- çocuklar niye sünnet edilir7
- yazarların anlık durumları9
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- mafya kızı olma isteği6
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- avokado yiyen insan8
- mersin de yolsuzluk soruşturmasında döviz ve altın2
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- feminizm2
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- boğaz ağrısı7
- eurovision song contest asia4
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- feminen erkek davranışları6
- pontiac firebird2
- tayt vs mini etek5
- uludağ sözlük görükle ofisi3
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- gece gece 600 e yakın online insanın yaptıkları3
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- özel sektör de çalışmak11
- yazılımcıların flört edememesi2
- kalabalığı seviyor musunuz5
- gece 00 da dışarı çıkan erkeğin amacı2
- birleşik krallık5
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- venüs retrosu4
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- şeker hastalığı9
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- görükle'deki benzin istasyonu2
- şüphe duyan bir zekaya sahip olabilmek2
Awp ve deaglemi ver abi , sonra ört kapıyı rahat bırak beni.
16 Yıldır piyasada olan vazgeçilmez oyun.
1.6 da map fark etmeksizin awp+d.eagle ikilisini kullandığım , genellikle deathmatch tarzı serverlerde daha çok zevk aldığım ve 25 30 kişilik server'larda rank'ta ilk 3 ten düşmediğim oyun
nick : bob lee swagger , online görürseniz boşuna kaçmayın , o sizi elbet bulacaktır
nick : bob lee swagger , online görürseniz boşuna kaçmayın , o sizi elbet bulacaktır
oynayacak yazarların beklendiği oyun. net.
internet Cafelerde arkadaşlarla toplanıp oynamanın zevkini hiç bir şey vermemektedir. Arkadaşlarla ortamda sessiz sakinken takımın eli kaybetmesiyle küfürler argolar havada uçuşur. Kafe sahibi arkadaşta sinirlere biner ve uyarır. Aslında counter strike efsane oyundur eskimez grafikleri ne kadar kötü de olsa Türkiye'mde oynanan en iyi ve en çok oyundur. Efsaneyi bırakmamanızı tavsiye ederim.
Öğrenci evlerinin hala vazgeçilmez oyunudur.
oynayacak varsa haber versin oyunu. evet.
(img:#795783)
Ne olaylar oluyor bu oyunda. Gerçi bende battalefield 4 te kafayı taktık birine *
Eskide kalsa da, esamesi sönmez.
Ne olaylar oluyor bu oyunda. Gerçi bende battalefield 4 te kafayı taktık birine *
Eskide kalsa da, esamesi sönmez.
Online olanina Ygsden sonra kafa dagitmak icin baslanip lysye kadar birakilamayandir.
2000 li yılların başlarında lisenin son dönemlerinde sınıfça sardığımız oyun(du). Dersanede de, bizden üst sınıflardaki anadolu liseli elemanları ayarlayıp, bi güzel gondikleyip, sınavlardaki başarısızlığımızın karşılığını böyle alır avuturduk kendimizi. De_dust'a harcadığım zamanı, sınavlara ayırsaydım öğretim görevlisi olmuştum amk. Üniversitedeyken de bir ara "cheat" olaylarına girip, leh server'ındaki elemanları bozuk para gibi harcamıştık arkadaşlarla; sonradan da azalarak bitti bizim için. Ne olursa olsun efsanedir.
Eskiden Oynadığım Ve Bırakamadığım Bir Çeşit Ergenlik Oyunu.
amına kodumun oyununa senelerimi verdim şu awp'yi pro seviyesinde kullanamadım.
Çok daha güzel oyunların olduğu doğrudur ama counter bir başkadır bizim için. Millete ergen demekle adam olunmaz.
deneme sınavları sonrası stres atmak için zaman ayrılması gereken en güzel oyundur.
(bkz: öçöçöçöç)
Terörist win.
işyerinde 5 kişilik odamızda yeniden sardığımız bizi internet kafe günlerine götüren oyun. o değil de birini vurdukça vurduğum kişinin surat ifadesine bakıp saatlerce gülüyom amk ahahahaahahahah. çok komik lan. de kol olmadan klavye ve fare ile ben iyi oynayamıyom. ayrıca en sevdiğim silah 5/1 el bixi si. dadadadadadadadadadada.
global offensive versiyonunu sıkça oynadığım oyundur.
Rank: Legendary Eagle
Rank: Legendary Eagle
oynayacak yazarlar varsa oynayalım oyunu. bekleriz lan hadi gelin bak..
lan rüyamda gördüm bu gece.
rakip takım bizden güçlüydu ve rakipte 6 kişi vardı. oyunun en kritik yerinde 5 hetşat bi normal ile rakibi komple yere serip takımın ilgi odağı olmuştum. lan toplasan ömrüm boyunca 5 kere hetşat yapmamisimdir ama bi oyunda 5 kere yaptim. uw beybi.
rakip takım bizden güçlüydu ve rakipte 6 kişi vardı. oyunun en kritik yerinde 5 hetşat bi normal ile rakibi komple yere serip takımın ilgi odağı olmuştum. lan toplasan ömrüm boyunca 5 kere hetşat yapmamisimdir ama bi oyunda 5 kere yaptim. uw beybi.
En güzel niki hanım_koş_avpmi_getir olan oyundur.
6 senedir oynamıyordum geçen gün arkadaşlarla mazi yaptık özlemişiz dünya çapında en efsane oyun.
1999'da valve tarafından çıkarılmış efsane ve 3 yıldır inaktif olduğum oyun. 1.6 oynayan kaldıysa gelsin oynayalım.
Efsanedir onunla büyüdük dust, assault, poolday, icewolrd az cirit atmadık, hayatımız boyunca asla unutmayacağımız oyunlardan biridir, saygıyla anıyoruz. Bol multiplayerlı gunler.
Gündemdeki Haberler