bugün
- putin türkmüş11
- true'nin libidosu neden yüksek7
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim7
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci8
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- true'nin acile kaldırılması9
- en gıcık olunan şoför tipleri2
- mahalle kültürünün yok olması4
- tek adam4
- türk vatandaşları türktür8
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- babülmendep boğazı2
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler5
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- sonsuza kadar yaşamak2
- dinci şairler4
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- giysi fiyatlarının uçması3
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- türkiyeli olmak3
- osuruktan şiirler41
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- ilk öpüştüğüm kız6
- kill bill vol 33
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- vexillarius the slayer3
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- adana kebap10
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- mokv öldü mü2
- aslan gibi adam11
- gut hastalığı2
- rus milfi3
- burası instagram değil sözlük4
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- bebek katili4
- dünya asla vazgeçme günü4
- amca diyen bokolog2
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- ince memed3
- ben geldim kerkenezler18
- aleksey batrakov13
- haftanın gammazları listesi26
- claudian clouds22
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- sözlükten soğuma nedenleri17
- kanal ayarlama 1500 lira11
meme dekoltesi ile ergen erkek etkilemeye çalışan kız aktivitesi.
gerçek makyaj ve sağlam uzuvlarla yapana saygı sonsuzdur.
gerçek makyaj ve sağlam uzuvlarla yapana saygı sonsuzdur.
japonyada cosplay tekstil fabrikaları ve konfeksiyonları vardır.
genellikle yurt dışında daha yaygın olan güzel bir olaydır, oyun anime, film karakterlerinin kostümleri kullanılır, yaratıcılıkta içine katılır ise şahane olur.
nüans yayınevinin * okul öncesi 3-6 yaş arası çocuklara yönelik çıkardığı yeni ingilizce kitap serisidir. ek materyalleri de içerik de güzel. kullanıcıların eleştirilerine göre yapılacak değişikliklerle çok daha iyi olacağına inanıyorum. nüansın bu konudaki çabasını ve heyecanını görmek bile çok hoş.
bu sanatı giyen kadınların gerçekten dünyada yaşayıp yaşamadığı merakını uyandıran anime ya da manga kıyafetlerinin canlanmış halidir.
bu sanatla uğraşan kadınların 10 kat daha seksi olduğu söylenebilecek sanat dalı.
yapılan cosplay çalışmalarını incelemekten mutluluk duymakla beraber, türkiye'de henüz çok fazla tanınmamasını olumlu karşılıyorum. madara olur cânım cosplay kültürü güzel ülkemde.
insanı kendine aşık eden örnekleri mevcuttur :
http://www.merlininkazani...-oyun_galeri-55653p1.html
http://www.merlininkazani...-oyun_galeri-55653p1.html
püfür püfür karizma esen anime karakterlerinin heba edildiği platformdur. japonlar bu işi beceremezler ama çok bi meraklılar. kuzgun delikanlı uchiha itachi'nin bir japon kızı tarafından yapılmaya çalışılan cosplayini gördüm. kusmamak için çok bahane aradım ama nafile. burdan anime sevenlere sesleniyorum, bu insanlara prim vermeyin, karakterinize sahip çıkın...
anime karakterlerinin gerçek hayata geçirilip fotoğraf sanatında kullanılma olayı. zamanında çok çevrem vardı sözlük bu camiadan. eğleniyorduk baya, sonra sıkıldım bıraktım. onlar devam ediyordur hala.
1990'ların ortalarında gençleri saran, anime ya da bilgisayar oyunlarındaki insanları taklit etmeyle ortaya çıkan kostümlü oyun akımıdır. japon cosplay tutkunları, pazar günü trafiğe kapanan akihabara semti sokaklarında diktirdikleri özel kıyafetleriyle salınır, amatör fotoğrafçılara fotoğraf verirlar. tıpkı cannes'da olduğu gibi bazı cosplay'ciler keşfedilmek için şarkı söyledikleri ya da dans ettikleri de görülür.
bir karakter belirleyip o kıyafeti hazırlamak, sonrasında aylar süren uğraşların ardından onu giymek ve o karakter gibi davranarak kusursuzca rol yapmak.
animelerdeki, mangalardaki veya street fighter tazı oyunlardaki karakterlerin kostümlerini giyinip (costume) tiyatro sahnesinde oynanılan/sergilenen (play) oyunlara verilen addır.
örnek için : http://www.manga.gen.tr/cosplay.php?goster=27
örnek için : http://www.manga.gen.tr/cosplay.php?goster=27
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar