bugün

/133
sahibinden az coollanılmıştır.
cool adamın zor bindiği efsane arabadır. içi dolarlarla doluymuş, avro da taşıyormuş arada. türk liirası da jantlarda varmış bir-iki. görenlerin yalancısıyım ben de.*
http://galeri.uludagsozlu...4%B1n-arabas%C4%B1-55323/

(bkz: minik serçe).
cool adamın arabasının yanında artık yolu da çok özel , "metrobüse çok yakışmış".çorap değiştirir gibi akbil değiştirdiği rivayet edilir.
(bkz: porsche)
aşağısı kurtarmaz..
hayallerimi yıkma cool?!
iki tanedir;
1)günlük kent yaşamında kullandığı araba.
görsel

2)hafta sonu gezmede, piknikte kullandığı weekend tarzı araba;
görsel
taklitlerinden sakınılması gereken milyoner.*
(#9329761)
--spoiler--
derhal adamı dışarı çıkarıp yandaki normal camiye gönderdim
--spoiler--
normal cami derken? ha bi'de elit cami var.
ilahi cool, nasıl bir kulsun?
(bkz: en sevilen nefret edilen adam)
dev saray yavrusunu ısıtırken yakıt olarak muhtemelen dolar ve elmas kullanan süper zengin, cool yazar.*

edit: sayın eksileyen yazarlar, eksilemenize birşey demiyorum ama neden eksilediğinizi mesaj ile de yollayın ki ben de hatalarımı düzelteyim.
belediyenin ihalesine girerek halk ekmege ortak olmasidir. onun gibi zengin ve asil bir insana da bu yakisir.
(bkz: cool adam oldu halk adam).
belgelenmiştir;
görsel
görsel

lakin cool adam bununla da kalmamış halk ekmek aldıktan sonra belediyenin bedavadan dağıttığı erzak yardımını da teslim almıştır;
görsel
hakkında 1200 entry girilen yazar.
bu günün 1982 versiyonunda doğmuş an itibari ile 29 yaşından gün almış büyük insan, kral!
gece 04:00 sularında başlayacak müthiş parti.
(bkz: real slut party)

megan fox varsa mevzu budur aga.
kendisine hediye bulamadigimdan katilamayacagim partidir.boylesine zengin bir adama ne alinir ki ? adamin her seyi vardir.
bill gates geliyorsa, katılmayacağım partidir. üç kuruşun lafını yapan adamlarla, aynı havayı solumam ben arkadaş.
bill gates'in büyük babasıda gelirse kaçırmayacağım partidir.
gece 04:00 sularında başlamaması gereken parti. o saatte parti mi olur cool? 00:00 iyidir*.

ayrıca bana bill gates'in herhangi bi akrabasını ayarlarsa adriana lima'yı da alıp geleceğim parti*.
dolarların havada uçuşacağı parti. türk lirası kurtarmaz diyim, gidenler hazırlıklı gitsin*. ben katılamasam da eğlence non-stop sürsün, cool adam her daim çok mutlu olsun.*
görsel
iyi ki doğdun cool adam! Cool kedi'den * sana sevgiler! Hediye olarak her ne vermeye kalkarsam kalkayım, sana kıymetsiz ve ucuz gelebileceğinden, parayla satın alınamayacak bir öpücük veriyorum sana. * *
giderek yaşlanan yazar... yakında nobrain'e taşınacakmış diyorlar.
© copyright 2005 - 2026