bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı8
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- sözluk kız ayarlama yeri değildir10
- kemal derviş4
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- en iyi yanık kremi4
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması5
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- alternatif sözlük arayışı4
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- sokaktaki çocuk sesleri3
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- bir gün ölecek olmak6
- çocukluğun bittiği an2
- leblebi şekeri3
- en iyi terapi6
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım3
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- ismail kartal9
- bugün ne yedin10
- 2026 dünya kupası11
- uludağ sözlük ai3
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- müzik dinlemenin felsefesi5
- kapitalizmin gerekliliği2
- insanların kötü kalpli olması2
- kaos show2
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- güne bir şarkı bırak14
- herkesin sevdiği saydığı sempatik bir yazar olmak2
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- şu anda ne yapıyorsun19
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- yalancı insanların en büyük özellikleri2
- chp'nin marka değeri düştü3
- anın görüntüsü20
- 18 haziran 2026 özbekistan kolombiya maçı2
- arda güler egosu6
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- sözlükte kendini kadın yapan erkekler3
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- 30 lu yaşlar14
- futbol13
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe5
bana göre finali yapmak için yapmışlar, birçok şeyin cevabı tam olarak yanıt bulmamış gibi oldu. genel olarak da ben bu zamanda gitmeli gelmeli (yanlış anlaşılmasın) dizileri seviyorum. rachel nichols sayesinde de beyaz tenli mavi gözlü kadın sevdiğimi tekrar hatırladım. son olarak rachel nichols emel çölgeçen'e benzemiyor mu? kendisine de sordum cevap vermedi. emel'e sordum. (bkz: emel çölgeçen)
1. ve 2. sezonları çok sevmeme rağmen 3. ve 4. sezondan da bir o kadar sıkıldım açıkcası bir ara kapatmayı düşündüm ama bir kere başlamış bulundum ve sonunu getirebildim sonunda.. her şeye rağmen güzel bir diziydi, yine de bitince insan bir buruk oluyor.. finali de gayet güzeldi.
microsoftun teknoljisi, yeni Lumia 950 ve 950 XL ile kutu içeriğinde continuum kiti de olacak-bazı ülke/bölgelerde-
Olay şu, telefonu kite bağlıyorsun kiti ekrana klavyeye fareye bağlıyon. Telefon oluyor sana, bilgisayar.
Teknolojiden anlamıyorsanız gidin iphone 6S falan alıp zengin takılın.
edit: fiyatları aynı olacak, ama teknolojinin t sini bilmeyen almasın arkadaş lumia.
Olay şu, telefonu kite bağlıyorsun kiti ekrana klavyeye fareye bağlıyon. Telefon oluyor sana, bilgisayar.
Teknolojiden anlamıyorsanız gidin iphone 6S falan alıp zengin takılın.
edit: fiyatları aynı olacak, ama teknolojinin t sini bilmeyen almasın arkadaş lumia.
güzel bir finalle yayın hayatını sonlandıran underrated dizi.
yeni sezonun ilk bölümü çıkmış dizidir. ayrıca bir çok sahnede basitlik çok hissedilse de garip şekilde bir sempatim var. sanırım esas hatunun o hüzünlü bakışları yakalıyor bir şekilde beni.
26 temmuzda son sezonu başlayacak dizi.
bu diziyi kim nasıl beğenmez anlam veremiyorum.
edit: 4 ekim olmuş.
bu diziyi kim nasıl beğenmez anlam veremiyorum.
edit: 4 ekim olmuş.
rachel nichols'ın bütün güzelliğiyle arz-ı endam etmesinin bile kurtaramadığı dizi. ızdırap resmen! ben ki 11 sezon boyunca, ite kaka da olsa smallville izlemiş adamım. birinci mevsimden sonra devam edemedim.
ilk sezonu zorla da olsa izledim zira teknoloji olarak almış yürümüş bir polis modeli vardı. Bildiğin matrix yüklemesi yapiyordun dizide ama olmadı devamı gelmedi.
bir nedenle yarım bıraktığım dizi. bilimkurgu sevenler bu diziyi kesinlikle izlemeli
yeni sezon 6 bölüm olup, haziranda başlayacaktır. ayrıca final sezonu olacaktır.
Yeni sezonu çıkacak mi cikacaksa ne zaman cikacak merak edilen bilim kurgu dizisidir.
60 yil öncesine yanlışlıkla suclularla beraber giden bir protectorun devrimcilerle mucadelesini anlatan dizi.
an itibariyle, kimliği belirsiz kişiler tarafından tarihteki ilk ve tek mantıklı bilimkurgu dizi ödülüne layık bulunmuştur.
Zaman paradokslarını bu kadar rahat bağlayan senaristlerin göbek deliklerinden zeytin yiyip, havaya doğru şuh kahkahalar atmayı istiyorum
Zaman paradokslarını bu kadar rahat bağlayan senaristlerin göbek deliklerinden zeytin yiyip, havaya doğru şuh kahkahalar atmayı istiyorum
epeyce kaliteli bir dizi.
yeni başladığım dizi...
fena başlamadı bakalım...
fena başlamadı bakalım...
ilk bölümlerine aldanılmaması gereken dizi.
2.sezonu başlamış olan dizi. uzun zaman sonra başladı yaklaşık 9.5 ay. bu kadar beklettiler umarım buna değecek bir sezon olur.
21 nisan günü 2.sezonu başlayacak olan dizi.
(bkz: stargate continuum)
yeni sezonunun nerede kaldığını merak ettiğim dizidir.
birçok sahnesinde sahte alan derinliği filtreleri kullanılan dizidir. fotoğrafla uğraşan biri için göze tuhaf geliyor.
10 bölüm izlememe rağmen isminin neden continuum olduğunu bilmediğim dizi.
nedense divxplanet.com da en çok altyazısı indirilen dizidir.
sezon finalini de güzel yapan dizidir. ufak mantık hataları olsa da, kurgusu titiz işlenmiş gibi bir izlenim bırakıyor.
çok güzel olmasına rağmen pek ilgi görmeyen dizi.
bu arada 6 ağustos'ta sezon finali yapacak dizidir.
ama umarım ki canada izleyicisi sevmiştir de 2.sezonunu da görürüz.
bu arada 6 ağustos'ta sezon finali yapacak dizidir.
ama umarım ki canada izleyicisi sevmiştir de 2.sezonunu da görürüz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar