bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle12
- bu dünyaya çocuk getirmek13
- havanin çok sıcak olmasi4
- sevgili edinme konusunda hiçbir şey yapmayan insan4
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz9
- devşirme türklerdeki zihinsel çöküntü2
- on ikinci nesil hesapları silmek2
- insan nüfusu azaltma çalışmaları5
- anne baba özlemi5
- kurşun kalemle kaset sarmak2
- anın görüntüsü24
- dinleri de insan yarattı3
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir7
- bir şeyler söyle10
- parcalandim toparlanamiyorum5
- evlilik masrafları5
- hurma4
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- online listesi4
- sözlüğün sessiz sakin olması3
- türk tarihçilerin genellikle milliyetçi olması2
- ai ai diyen yazar3
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- edirne2
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- yapay zeka moderatörü8
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- pitbull sami3
- ctrlx abla11
- coco star6
- 42600 entry girmek2
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- uyku öncesi ritüelleri3
- tecavüze ceza önerisi7
- gocu31
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- sözlük kızlarının ayak falları7
- sözlük kızlarının kombileri7
- ben aslında kızım7
- antipanik8
- kemal kılıçdaroğlu36
- kitap okuyan erkek9
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- erkek olmanın çok zor olması5
- weight loss plateau2
Dünyadaki internet altyapısında ve kurumsal ağlarda kullanılan aktif cihazların (router(yönlendirici), switch(anahtar), firewall(güvenlik duvarı), IP telefon ,IDS& IPS v.b.) %80inden fazlasını üreten tam adı cisco systems olan şirket.
Kısaca tanımı: cisco eşittir internet.
Ccna
Ccnp
Ccie diye 3 basamaklı uzmanlık sertifikasyonlari vardir.
Ccna
Ccnp
Ccie diye 3 basamaklı uzmanlık sertifikasyonlari vardir.
işyerinde telefonunu kullandığım marka, bir türlü alışamadığım kendine has özellikleri olan telefon.
Dünyadaki internet altyapısında ve kurumsal ağlarda kullanılan aktif cihazların (router(yönlendirici), switch(anahtar), firewall(güvenlik duvarı), IP telefon ,IDS& IPS v. b.) %80inden fazlası Cisco firması tarafından üretilmiştir. Bugün işletim sistemi ve Office programları deyince nasıl aklımıza Miscrosoft (Seveni de çok sevmeyeni de ) geliyorsa, ağ&network deyince dünyada akla Cisco gelir. Tabi son kullanıcı Cisco ismini pek bilmez. Bilse bilse Cisconun son kullanıcı için ürettiği cihazlara verdiği marka olan Linksys modem , AP gibi cihazlardaki ufacık Cisco logosodur.
Piyasa değeri 30,9 milyar dolardır.
Kurucuları Sandra Lerner ve Leonard Bosack olmasına karşın firma ismini kurulduğu yer olan San Francisco, Kaliforniya, ABD dan almaktadır.
Türk zihniyeti olsaydı soyisimler birleştirilip Lerack olurdu heralde yada özlerack. *
Türk zihniyeti olsaydı soyisimler birleştirilip Lerack olurdu heralde yada özlerack. *
girmek icin gotumu yirtabilecegim sirket. network muhendisi icin cennet gibi bir yer, isin kaynagi. selalenin basi amk. basvurularimizi yaptik bekliyoruz.
saniyede 1594 Dolar kazanan şirket.
celal bayar üniversitesinin bünyesindeki öğrencilere %20-%30 indirimli kurs verip sertifika sahibi yapan şirket.
sırf ccna-ccnp sertifikaları almak için okulu uzatmama sebeb olucaklar. iş hayatında, 2 yıllık programcılık okuduktan sonra bir faydası olurmu olmazmı onuda pek bilemiyorum. ama kafaya koydum bu godumunun sertifikalarını alıcam.
ayrıca sertifika sahibi olan birileri mesaj atabilirmi bi kaç sorum olucak.
sırf ccna-ccnp sertifikaları almak için okulu uzatmama sebeb olucaklar. iş hayatında, 2 yıllık programcılık okuduktan sonra bir faydası olurmu olmazmı onuda pek bilemiyorum. ama kafaya koydum bu godumunun sertifikalarını alıcam.
ayrıca sertifika sahibi olan birileri mesaj atabilirmi bi kaç sorum olucak.
network alanında devrim yapmış ve neredeyse dünya üzerinde ki her noktada cihazlarının yaygın kullanıldığı firmadır. sertifikaları altın değerindedir.
bu alandan ilerlemek istiyorum abilerim ablalarım bu mühendislik öğrencisi arkadaşın elinden tutarsanız çok güzel olabilir.Sınavları ve kurslar hakkında bilgisi olan varsa bana ulaşırsa sevinirim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar