bugün

arada bir dinlenmesi gereken şarkı.
youtube'da an itibariyle 114,827,083 kişinin izlediği s.o.a.d. şarkısıdır. bu şarkı türünü ne kadar sevmesem de-kusura bakmayın sevemiyorum-bu türdeki tek ve en çok sevdiğim şarkıdır.
--spoiler--

http://9gag.com/gag/4344691

--spoiler--
youtube'da her dinlediğim rock&metal şarkısında sağ tarafta linkini gördüğüm şarkı. sanki zorla izlettiriyorlar amk. her seferinde de dinliyorum orası ayrı.
herkezin kuduracağı bir müziktir tam bir azmalık müziktir.
fl studio'da şu hale gelebilen şarkı.

https://www.youtube.com/w...mbedded&v=_mGUgWabSv4#!
saygılar..

System Of A Down grubuna ait nadide güzellikte olan parçalardan biri.
güzel bir grubun şarkısı.
amerikalıların bile zar zor anlayacagı şarkı.

--spoiler--

sasdsjafajaf wake up
asfjafhafjahkfka make up
fuck up soad of soab

--spoiler--
soadin güzel şarkısı.severim bu şarkıyı.
System of a down nun güzel bir parçasıdır.
arasıra bagırmasa hos parcadır, klıbıde guzeldır. bol bol ermenıstan bayragı goruruz! bızım turklerde oturusun abdde yatsın aq!
söylemeye çalışması eğlenceli olan şarkıdır.
introsu dışında çöp olan şarkı. introsu baya müthiş ama ilk 30 saniyesi tam zil sesi yapmalık*
wake up sıofjdsfdkofsdsfl
wake up dgjdogpdfglğdf
wake up dkgjdgdfğg.
why have you forsaken me?
Seksapel bir soad efsanesi. Kaç yıldır aralıksız dinliyorum, hala anlamıyorum o "vanatıkibıci" diye söylüyorum.
Söylemeye çalıştığım ancak serj'in o boğaz seslerini kesinlikle çıkaramadığım mükemmel parçalarından biri..

(bkz: o ne boğaz öyle mübarek)

Diğer güzel parçaları için;

(bkz: aerials)
(bkz: inniversion)
(bkz: sugar)
wake up asdfghjk make up'tır.
wake up dsajfsjklfasjklj
wake up dsajkljsalkfjlas
wake up klşkşlkşkşlklgsj

gibi sözlere sahip system of a down parçası.
dün bir arkadaşıma dinlettiğim ve artık dinlerken nasıl kendimden geçmişsem "dön bi aynaya bak allah aşkına ne hale geldin" diye de tepki aldığım şarkıdır.
(bkz: overrated)
Zamanında cuma çıkışı kulakligimi takip dinlerken tüylerimi urpertmis şarkı.
Şarkı boyunca net olarak çıkarabildiğim tek cümle 'keys on the table' dır gerisi lambur lumbur gidiyor ama efsane şarkıdır.
KLIPTE ERMENI BAYRAKLARI NET GORULEN SARKIDIR, KLIP GUZELDI, BI TANE SISKO VAR O HARiÇ AMA, ONUN DISINDA SABAH KALKINCA VEYA SPORDA COK IYI GIDER. O SISKONUNDA AMK, BIDE piercing FALAN YAPMIS.
SARKIYA EŞLiK ETMEK NERDEYSE IMKANSIZ AMK.
Bir soad Şarkısı.
© copyright 2005 - 2026