bugün
- işiniz gücünüz yok mu11
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek7
- gocu43
- insanları imcitmeyi havalı bir şey sanan ibneler6
- bir bela geliyor29
- ölümden korkuyor musunuz4
- karı diyen öküzleri gırtlaklama isteği10
- fusya semsiyeli yabanci20
- sözlüğün insanı dertlendirmesi5
- queen feristah4
- dizi izlemek4
- sözlükte en çok sevdiğiniz olay2
- halil güneşli karizması4
- açık oylanınca vakko'dan gelinlik modeli göndermek2
- ilk kez böyle hissediyorum3
- bilin bakalım ben kimin fakesiyim6
- kimseyle dertleşememek4
- gecenin şarkısı14
- izmirbeyefendisi'nin şemsiyeli olması6
- heyt bea gocu mu5
- uludağ itiraf13
- uludağ sözlük evreni8
- özlenen kişiyi rüyada görmek4
- ametist moru2
- sözlüğün en bebiş yazarı2
- bak seri eksicim sana iki çift lafım var2
- geceleri gelen acaba mal mıyım hissi4
- ben sana ne yaptım2
- aşkın metafiziğinde toki kurasının önemi2
- arkadaşlar çok kırıcısınız6
- bir erkeği kibarca reddetmenin yolları2
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya14
- bebişim diye hitap eden erkek2
- sözlüğün kırbacı5
- 195 kaslı pilot14
- kendin hakkında bir entry bırak9
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- apo'nun villası11
- başlık silebilme yetkisi3
- hasan atilla uğur14
- ktç'nin şemsiyeli olması4
- gocu'nun şemsiyeli olması4
- borsa istanbul daki fon krizi5
- ayakları üşüyen erkek2
- bugün sizi en mutlu eden an2
- gammazların sanki biraz şey olması3
- donald trump'un türk askerini övmesi10
- göte giren şemsiye açılmaz3
- yahudiler vs çinliler3
- arkadaşlar ben diablo oynamaya gidiyorum2
an itibariyle 111 entry'e sahip 4. nesil, hoşgelmiş yazar.
dördüncü nesil hoşgelmiş yazar.
yazım konusunda biraz daha dikkatli olmasını tavsiye ettiğim.
yazım konusunda biraz daha dikkatli olmasını tavsiye ettiğim.
ismi cetin olma ihtimali yuksek yazardir, hosgelmistir.
hakkında mubalaların eksik olmadığı yazardır. üstüne gelen tüm atakları usta bir hareketle deaktif etmiştir. en ufak duruma karşı pencerenin yanında sus pus oturup uslu bir çocuk olmuştur.
ah keşke azcık daha kalsaydım da seni izleseydim diye içimden geçirmeme sebebiyet veren yazar kişilik.
dexter hayranı nesildaş yazar.
moderatörlerce silinmiş olan askim coraplarin da islandi mi şeklindeki efsane başlığı tekrar açarak saklı seçilmişlere savaş açmıştır. bu açma işlemi aynı zamanda başına bela açma işlemine dönüşmez umarız...
son derece içten ve bir o kadar da karizmatik yazar kişisidir.
(bkz: istese atom muhendisi olabilecek adamlar)
çok kısa bir süresi kaldı istesin yeter, şaka şaka istemek yetmiyor sadece sike sike çalışması lazım...delikanlıysan çalışma aslanım.
ayrıca yürekten bir fenerbahçelidir ki, ortak kederimiz büyük şu sıralar.
(bkz: istese atom muhendisi olabilecek adamlar)
çok kısa bir süresi kaldı istesin yeter, şaka şaka istemek yetmiyor sadece sike sike çalışması lazım...delikanlıysan çalışma aslanım.
ayrıca yürekten bir fenerbahçelidir ki, ortak kederimiz büyük şu sıralar.
migros posetinden milyon tane geyik cıkarabilme yetisine sahip, gece gece beni epey bir güldüren yazar.
fenerbahçeli olsa da yüreğinin temizliğinden bir an bile şüphe etmeyeceğim değerli yazar. inşallah eskişehir' i karlar kaplamadan gelir ve iki tek atarız.
taraf gazetesinde bir entry'si örnek gösterilen yazar.
http://www.taraf.com.tr/haber.asp?id=17162
ctrl+f chatin
http://www.taraf.com.tr/haber.asp?id=17162
ctrl+f chatin
Bugün, Türk Milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeleyen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
bugün hasta olmam hasebiyle bayağı giri girmiştir. hasta olmasa da girecektir artık. olm bulduğumuz yere giriyoruz lan nasıl bir cinsiz!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar