bugün
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- hırvatistan12
- ispanya daki göçmen krizi7
- kötülük2
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- rüyada nervio yu görmek5
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- tatile sivasa gitmek5
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- beni özleyenler elime mum diksin15
- dolar 100 lira olsa olacaklar3
- stack overflow kopyala yapıştır4
- anın görüntüsü16
- italya'nın ispanya ile schengen'i askıya alması2
- muşlettin bey birader erecto biraderdir3
- osmanlıcılar4
- o kaç gram3
- forlove194
- aylık 506 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- mutlu kalmak için öneriler4
- pforzheim şu an 26 derece2
- hoşlanılan kızla kıvırcık ali dinlemek2
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- para bok huzur yok2
- ılımlı islam5
- sümer dili6
- kadın bana aşık oldu resmen2
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması8
- ben bi duş alayım2
- küçük çocukların sizi kahraman olarak görmesi3
- ayak bileğine dövme yaptıran erkek4
- kendine inanmak2
- yunanistan29
- napiyonuz be ya2
- şanssız bir insan olmak4
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- güzel cumartesiler2
- isveç6
- danimarka9
- ekonomi2
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu3
- finlandiya4
- akıl2
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- diyetteyken kitap okumak3
- koç üniversitesi2
- en son aldığınız iltifat14
- iq testi4
- karamürsel2
- kız kardeş2
bugün hasta olmam hasebiyle bayağı giri girmiştir. hasta olmasa da girecektir artık. olm bulduğumuz yere giriyoruz lan nasıl bir cinsiz!
Bugün, Türk Milletinin özgürlük ve vatanı için gerektiğinde neleri feda edebileceğini bir kez daha kanıtladığı bir dönemi simgeleyen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günüdür. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün, Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır. Milletimizin gönlünde daimi yerini alan şehitlerimiz, ülkemizin bağımsızlığının ve bölünmez bütünlüğünün korunması, huzur ve güven içinde yaşamamız, milli çıkarlarımızın savunulması ve vatanımıza hizmet etmek için canlarını feda etmişlerdir. Üzerinde bağımsız olarak yaşadığımız bu vatanı, bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün, vatan sevgimizin, birlik ve bütünlüğümüzün simgeleri olarak, gönlümüzde yaşayan aziz şehitlerimize borçluyuz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri, hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce ve büyüktür.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle şükran ve rahmetle anıyoruz.
ve bu yazara sevgilerimi gönderiyorum.
taraf gazetesinde bir entry'si örnek gösterilen yazar.
http://www.taraf.com.tr/haber.asp?id=17162
ctrl+f chatin
http://www.taraf.com.tr/haber.asp?id=17162
ctrl+f chatin
fenerbahçeli olsa da yüreğinin temizliğinden bir an bile şüphe etmeyeceğim değerli yazar. inşallah eskişehir' i karlar kaplamadan gelir ve iki tek atarız.
migros posetinden milyon tane geyik cıkarabilme yetisine sahip, gece gece beni epey bir güldüren yazar.
son derece içten ve bir o kadar da karizmatik yazar kişisidir.
(bkz: istese atom muhendisi olabilecek adamlar)
çok kısa bir süresi kaldı istesin yeter, şaka şaka istemek yetmiyor sadece sike sike çalışması lazım...delikanlıysan çalışma aslanım.
ayrıca yürekten bir fenerbahçelidir ki, ortak kederimiz büyük şu sıralar.
(bkz: istese atom muhendisi olabilecek adamlar)
çok kısa bir süresi kaldı istesin yeter, şaka şaka istemek yetmiyor sadece sike sike çalışması lazım...delikanlıysan çalışma aslanım.
ayrıca yürekten bir fenerbahçelidir ki, ortak kederimiz büyük şu sıralar.
moderatörlerce silinmiş olan askim coraplarin da islandi mi şeklindeki efsane başlığı tekrar açarak saklı seçilmişlere savaş açmıştır. bu açma işlemi aynı zamanda başına bela açma işlemine dönüşmez umarız...
dexter hayranı nesildaş yazar.
ah keşke azcık daha kalsaydım da seni izleseydim diye içimden geçirmeme sebebiyet veren yazar kişilik.
hakkında mubalaların eksik olmadığı yazardır. üstüne gelen tüm atakları usta bir hareketle deaktif etmiştir. en ufak duruma karşı pencerenin yanında sus pus oturup uslu bir çocuk olmuştur.
ismi cetin olma ihtimali yuksek yazardir, hosgelmistir.
dördüncü nesil hoşgelmiş yazar.
yazım konusunda biraz daha dikkatli olmasını tavsiye ettiğim.
yazım konusunda biraz daha dikkatli olmasını tavsiye ettiğim.
an itibariyle 111 entry'e sahip 4. nesil, hoşgelmiş yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar