görsel
görsel
görsel
Bu kadar güzel olmak haksız rekabet nedeniyle Ticaret Kanununa muhalefet etme suçu oluşturur.
güzelliğini kimseyle kıyasa dahi sokmadığım yüzünü gördüğüm andan beri aşık olduğum ve ölene kadar da bu sevginin süreceği eşi benzeri olmayan hatun kişi.
Sigara bağımlılığından hipnozla kurtulan güzel oyuncu..
kısa saçlı haliyle bebek gibidir. ahu güzel maşallah.
http://www.erkekcom.com/2...n-roc-otelden-ayrilirken/
(bkz: testosteron)
Çok güzel kadın. çok çok çok güzel bir kadın. sempatik, giyimi sade ve şık, akıllı da duruyor falan...

sadece cani filmini hafızamdan silmeye çalışıyorum o kadar.
Öpüşmelik kadın.
Sadece öpüşeceksin bu hatunla.
güzelellik iksiri yutmuş kesin yaşlandıkça güzelleşiyor bana göre dünyadan olmayan biri elfli filandır kesin hem güzel hem iyi oyuncu.
Devils advocate filminde kıvırcık sarı saçlarıyla beni kendine hayran etmiş masum güzellik.
keanu reeves'in bikaç filmde götürdüğü kadın. Gerçek hayatta da ilişkileri var mıydı bilmem.
bir gün dönüp bakınca düşler içmiş olursa yudum yudum yıllarını,anlat bir zamanlar ne dayanılmaz güzellikte olduğunu.
*ablanı skim dünya.
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
oscar töreninde görülmüş hatun.

karı resmen gitmiş. o çıtırlık o ateş gitmiş sönmüş bitmiş.
Devil's advocate filminde kendine hayran bırakır insanı.
Kurtlar vadisi dizisinde polat'ın yanağına kondurduğu öpücükle türk izleyicilerin kalbini kazanmıştır.
Güzellik denilince aklıma gelen 2-3 isimden birisi .
Bugun dogum gunu olan cook guzel oyuncu. Mutlu yillar dilemek düşer.
bugün 41 yaşına girmiştir.
ünlü kadınlar arasında en güzel ünvanını her ne kadar margot robbie'ye kaptırmış olsa bile 41 yaşında bile hâlâ düşlerimizde bile göremeyeceğimiz kadar güzeldir. bitirme tezi gibi kadındır.
Harbiden güzel bayan.
Bu arada yaşlanıyor mu ne ?
Akıllarda "we saw your boobs" şarkısı söylenirken dik dik bakması kalandır.
"monster" filmi ile etkilemiş avusturalya asıllı aktris.
Annesi alman babası fransız kendiside güney afrikalı olan aktrist sarışın ve mavi gözlüdür 2003 yapımı monster filmiyle ön plana çıkmıştır hiç öz çocuğu olmamasıyla birlikte iki evlatlık çocuğu vardır.
© copyright 2005 - 2026