bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri26
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- claudian clouds33
- allah11
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız6
- true'nun engelli olması6
- okan buruk9
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sarapci koala hatayi33
- çok yorgun geçirilen bir günün ardından2
- insan kimse bakmıyorken yaptığı şeydir2
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- meriç dükalığı8
- moral olsun bik bik ime2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- uğurcan çakır3
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- sözlük kızlarının kekleri24
- icat edilmesi beklenen şeyler2
- amedspor'un süper ligin lideri olması3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevdiğiniz yazarlar8
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung9
- gecenin şarkısı20
- islamda namaz yoktur30
- kafaya kese kağıdı geçirmek2
- amedspor maçından korkmak2
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- okan çık hesap ver4
- fusya semsiyeli yabanci22
- galatasaray10
- habire124
- rafael leao2
- kadir inanır'ın mirası4
- sözlüğün ölü gibi olması5
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- kürdistan10
- insanları birbirine düşürmek4
- trabzonspor5
- leroy sane2
- kadınlar4
- etli biber dolması5
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- bana onu sormayin8
- dantelli sütyen takan erkek12
gain yapımı Türk dizisi. Rosenhan deneyi temelinde başlayan dizinin senaryosu çok zekice.
--spoiler--
Favorim Cem Zeynel kılıç'ın canlandırdığı "Ali" karakteri. Yürüyen ölü sendromundan muzdarip, çok sevimli bir deli. Fakat gerçek hayatta bu sendrom çok üzücü. Hasta öldüğünü ve çürüdüğünü zannediyor. Dizide süper komik bir hale getirilmiş. Şu diyalog muazzam:
mert: mert ben.
ali: ali ben de.
mert: memnun oldum.
ali: ben de. hoş geldin. allah rahmet eylesin, nasılsın?
mert: (şaşkın bir yüz ifadesiyle) hoş bulduk. iyi, iyiyim, işte ilk gün.
ali: ilk gün zor ama alışırsın.
mert: sen neden buradasın?
ali: 1995 yılında, hani kadırga yolunda bir kaza olmuştu trafik kazası. 95 yılı ya hatırladın mı? ya hani bir tır arabaya çarptı da hani arabada bulunan 4 kişiden kurtulan olmadı.
mert: hee, hatırlıyor gibiyim.
ali: hatırladın mı? işte o kazada vefat ettim ben.
---------------
Allah'ın rahmet eylediği Ali bir kenara, dizideki doktorlar ve hastayla flörtleşen hemşire simge de acayip. Şimdilik 3. Bölümdeyim ama doktorlar da deli çıkarsa sağlam söverim. Klişe olmaz inşallah. Harika bir fikri nereye bağlayacaklarını merak ediyorum.
Bu arada doktor Menderes harbi manyak. Herif resmen meslektaşına gaslighting yapıyor.
--spoiler--
--spoiler--
Favorim Cem Zeynel kılıç'ın canlandırdığı "Ali" karakteri. Yürüyen ölü sendromundan muzdarip, çok sevimli bir deli. Fakat gerçek hayatta bu sendrom çok üzücü. Hasta öldüğünü ve çürüdüğünü zannediyor. Dizide süper komik bir hale getirilmiş. Şu diyalog muazzam:
mert: mert ben.
ali: ali ben de.
mert: memnun oldum.
ali: ben de. hoş geldin. allah rahmet eylesin, nasılsın?
mert: (şaşkın bir yüz ifadesiyle) hoş bulduk. iyi, iyiyim, işte ilk gün.
ali: ilk gün zor ama alışırsın.
mert: sen neden buradasın?
ali: 1995 yılında, hani kadırga yolunda bir kaza olmuştu trafik kazası. 95 yılı ya hatırladın mı? ya hani bir tır arabaya çarptı da hani arabada bulunan 4 kişiden kurtulan olmadı.
mert: hee, hatırlıyor gibiyim.
ali: hatırladın mı? işte o kazada vefat ettim ben.
---------------
Allah'ın rahmet eylediği Ali bir kenara, dizideki doktorlar ve hastayla flörtleşen hemşire simge de acayip. Şimdilik 3. Bölümdeyim ama doktorlar da deli çıkarsa sağlam söverim. Klişe olmaz inşallah. Harika bir fikri nereye bağlayacaklarını merak ediyorum.
Bu arada doktor Menderes harbi manyak. Herif resmen meslektaşına gaslighting yapıyor.
--spoiler--
Yalı Çapkını gibi kadınları aşağılayan, camdaki kız gibi milletin ahlak anlayışına balta vuran rezil TV dizileri beleş olduğu için bu kadar çok izleniyor sanırım. Cezailer ve Terapist adlı diziler ise az bir kitle tarafından biliniyor.
Bu ülkede kalite için para ödemek lazım. Değer mi? Kesinlikle.
Bu ülkede kalite için para ödemek lazım. Değer mi? Kesinlikle.
Methini duyduğum ama gain üyeliğim olmadığı için izlemediğim dizi.
Yiğit özşener, Esra Bezen Bilgin, Rıza Kocaoğlu, Cem Zeynel Kılıç, Ushan Çakır gibi çok iyi oyuncular varmış. Eğer malum ortamlara düşerse izlerim.
Yiğit özşener, Esra Bezen Bilgin, Rıza Kocaoğlu, Cem Zeynel Kılıç, Ushan Çakır gibi çok iyi oyuncular varmış. Eğer malum ortamlara düşerse izlerim.
Yayınlanmasını çok beklediğim izlemeye ancak fırsat bulabildiğim şahane dizi. Türk dizi sektörünün kabak tadı verdiği şu dönemde böyle bir iş başarmak takdire şayan ekstra olarak oyuncuları da alınlarından öpüyorum bayıldım. Bütün karakterleri o kadar sevdim ki 6 bölümde ailem oldular keşke daha uzun olsaymış umarım 2. Sezon bir an önce gelir de bu hasret sona erer.
izlemeyen herkese öneririm bir de yine gainde ‘terapist’ isimli bir dizi var ona da göz atmayı unutmayın.
Entryi yazarken kendimi blog sayfamda gibi hissettim hahajhsha
izlemeyen herkese öneririm bir de yine gainde ‘terapist’ isimli bir dizi var ona da göz atmayı unutmayın.
Entryi yazarken kendimi blog sayfamda gibi hissettim hahajhsha
bunu da izleyelim, terapist'i de izleyelim o zaman.
not: tüm dijital platformları twitter'da dizipal hayran sayfasından ücretsiz izleyebilirsiniz...
not: tüm dijital platformları twitter'da dizipal hayran sayfasından ücretsiz izleyebilirsiniz...
birisi cezailer'in konusundan filan bahsetsin sözlükten çıkmak ve araştırmak çok zor geliyor şuan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar