bugün
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak6
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı15
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi5
- diyanetin abd'deki villaları11
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn5
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- true denilen yazar11
- barış yarkadaş3
- psikiyatristin size soğuk davranması2
- zamandışı düşkünlüğü2
- yan gelip yatan yuzır2
- kötü biri olduğunu bilmek6
- motorsiklet süren kızın namusu2
- abd milli futbol takımı2
- zaman baba12
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı3
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- 95b vs 85d2
- kilo vermenin çok zor olması2
- ona bir şey söyle13
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- en iyi antidepresan7
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- arkadaşlar nasılsınız6
- chp'nin hali ne olacak49
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- cilgincapkin221
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- rahmi koç3
- sarı yeleli aslan trump8
- kontrat fosfor karburator5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- anın görüntüsü18
ilk albumu dr.fuchs ile cıkardıkları meclis-i ala istanbul daha sonra yine fuchs la anahtar daha daha sonra fuchs askere gidince medceziri cıkarmıs daha daha daha sonra rapstar ile hakettiği ilgiyi bulmus ama sonra biraz dotu kalkan sacmalamaya baslayan emineme özenip saga sola kufur eden üsküdarda yasayan severek dinledigim t.c. nin kaliteli bir mc si.
Bana göre rapi kelimeleri hızla söylemek sanan özenti ve kalleş mc.Yaptıklarına örnek olarak önce askere giden fuchs'u ardındanda kendisine her türlü fedakarlığı yapmış sago'yu satması örnek verilebilir.Kaldı ki sagopa bir pesimistin gözyaşları albümünü ceza'nın ölen annesine adamıştı peki bu abimiz ne yaptı?sahnede sagopa'nın annesine küfür etti*
taksimde rahatca gezinen, celimsiz,farkedilmeden önce gayet normal olup tanındıgı zaman direk ifadesi değişen garip insan. aslında şarkıları dinlenen özellikle ben aglamazken, panorama harem vs sarkılarıyla ve başkaldırış olarak kendini belli eden Rap!'çi arkadaş.çok fazla sacmalamaya başlamassa hala dinlenecek sarkıcı.
sagopa kajmer ve kuvvetmira'nın yanında esamesi okunmayacak adam.bir süre sonra şarkıları sıkıcı gelmeye başlar ve albüm arşive atılır,unutulur gider.
arapca karsılık manasına gelen kelimedir.
bu manası düsünüldüğünde ibrahim tatlıses'in adaletli tutumu gözden kacmamalıdır.
(bkz: allah cezanı verecek)
bu manası düsünüldüğünde ibrahim tatlıses'in adaletli tutumu gözden kacmamalıdır.
(bkz: allah cezanı verecek)
türkce rap muziğin en cok dinlenen ismidir. flex tarzında rap yapmakta ve hızlı konusrak anlamsız laflarını örtbas etmeye calısmaktadır.
savas üzerine sittin tane sarkı yazıp sonra rock'n coke a katılması da ayrı bir handikaptır.
savas üzerine sittin tane sarkı yazıp sonra rock'n coke a katılması da ayrı bir handikaptır.
mart sonunda cıkacak yeni albumününde sezen aksuyla feat yapmış türkçe rap in ordinaryusu.
sagopa kajmer'in bırakması halinde belki türkçe rapin ordinaryusu olabilecek kişi *.yakınlarda çıkaracağı albümünün adı yerli plaka.
asla calıntı beat kullanmayan türkçe rapi kitlelerle buluşturan, yeni albumuyle kıskandıracak sanatçı.
(bkz: kendi kendini bitiren adam)
Türkiyedeki rap'i insanlara sevdiren ve uzun süredir kastığı albümündeki feat'lerle diğer mc'ler tarafından kıskanılacak insan...
sürekli testislerini tutan adam.
kendi deyimiyle " etnik bir sentez "
ceza baktıgın yere göre degisen bir anlam bazen bir müzik grubu baZEN EN MUHTESEM PLANLARIN iCiNE edilen bir isteksiz eglem gerceklesmesi aile tarafından
ceza,sagopa yaşadıkça bir hiç.onun yaptığı flex'i bizim sokaktaki çocuklarda yapıyor,ama sago gibi söz yazıp söyleyen kaç kişi var.ceza önce popüler kültüre ağzına geleni söylesin,sonra gitsin reklamda lolipop yalasın.daha fazla birşey demiyorum."turntableism"
rock n cooke festivalinde tüm metalcilerin sahnede şarkı söylerken orta parmaklarını gösterdiği kişi
albümünün haziran ayına erteleneceği haberi ile hayranlarını üzmüş efsane.
ismi güzel ama suçumuz ne diye düsünmemize yol açan,nevi munhasır medenıyetın müziksel boyutda bizim için verdiği bir ceza
suça karşılık verilen ödül.
(bkz: the best)
çıktığı barlara gelmeden önce bazı kendini bilmezler tarafından 'x'e ceza geliomuş kapancakmış orası eki eki'şeklinde yorumlanan rapçi.
(bkz: mürekkep doldurdum)
(bkz: mürekkep doldurdum)
yapılan hatanın, işlenen suçun karşılığını ödeme, odaya kitlenme ya da müebbet hapis gibi geniş bir yelpazedeki sonuçlara katlanma.
fan sitesi için. http://www.ceza-fan.com güzel bir radyosu da vardır.
29 nisanda cıkacak olan "feyz al" maxi single ı sayseinde, hayranlarının album hasretini bir nebze olsun giderecektir. 5 parça olacak.
(bkz: allah rapin cezasını verdi)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar