bugün
- nickten isim tahmini yapmak69
- gocunun nerede olması10
- biber dolması olsa da yesek5
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum16
- hikayeyi devam ettir30
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- yeşilçam filmi izlemek6
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar3
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler9
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- aziz nikola3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- sen true yu savundun2
- pizzada ince hamur tercih eden erkek11
- penisi en uzun yazar hangisi sorunsalı2
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- finike2
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- uysaljakoben16
- bal porsuğu3
- dizel araç devrinin bitmesi3
- hayattan zevk alamamak10
- aylık 498 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- cem küçük5
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- nick vermeden bir yazara seslen16
- takip edilesi instagram sayfaları2
- kobra dürüm2
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- yeni parti50
- yılmaz özdil5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- sünnet olmak3
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- sözlüğün hayvandan geçilmemesi2
- arkadaşım uysaljakobeni kürsüye davet ediyorum3
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- karga vs papağan3
- yazarların zeka seviyeleri7
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler4
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- size yapılmayan iyiliğin başkasına yapılması3
- melih gökçek3
mesajını gördüm, ne güzel yazın. *
asıl hatırlaması gerekenler hatırlamazken, hatırlayan yazardır. anlık gülümsetmiştir, teşekkürlerdir.
(bkz: neden geldin)
dualarda buluştuğum sempatik yazardır. Yanlız bence 8. nesildir kendisi sadece kayıt sırasında bir matematik özürlüye denk gelmiştir.
sözlükte hostesliğin popülerliğini yaşayan yazar, ha belki iyi yazıyordur bilemem ama bunun büyük etkisi olduğu kesin.
hosteslerin en güzeli insan, yaban ellerde dikkat etsin kendisine malum soğuklar.
edit: devamlı eksi alır olmuş bu giri, neresi zorunuza gidiyor lan.
edit: devamlı eksi alır olmuş bu giri, neresi zorunuza gidiyor lan.
efemine tavırlı bir kız yazarımızdır.
güzelse mutlaka çerkez olmalı,ayrıcana özel mesaj yazmıyor. *
calyx ile müthiş benzerliğini söyleyince gamlı baykuşlar gibi düşünen yazar.
yeni yılını kutladığım nadir yazarlardan.
yeni yılını en içten dileklerimle kutladığım,
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
kendisine sevgi, dostluk ve huzur dolu sağlıklı bir yıl dilediğim uludağ sözlük yazarı.
sözlükteki tüm güzel kızların listesini vererek, beni çok sevindirmiş kaslı biscolata erkeğidir.
asaletmeabları kendisi kadar güzel selamı ile günümü aydınlatmış, sevindirmiştir...
esra erol'un programına mahalleden kadın seyirci toplayan yazardır, başka da bi'şey değildir. yalçın abiye kısmetse haftaya.*
memleketle irtibatı kesmemiş kimse. evet memleketin havaları soğuk, gündemi yoğun.
kadınların haleti ruhiyeleri ile ilgili bir başlıkta fikrimi yazmıştım. beğenmiş, dönmüş sağolsun komik bulduğunu söylemiş ve demiş ki her şey biraz zehirdir. bende fikri biraz daha açtım ve dedim ki kadındır zehirin büyüğü ve o yüzden yazdım onları. anlamamış, anlamak istememiş ya da içindeki duygu asena dile gelmiş. kadını şeytandıra bağladığımı düşünmüş. 35 yılın tecrübesine sahip ve kadınlar hakkında biraz bilgi sahibi bir kimse olarak daha iyisini yazabilmek isterdim.
ne zaman biraz yola yordama girsek bir kadın eli değiyor rotamız mutlaka bozuluyor. bayıla bayıla izlenen muhteşem yüzyılı en çok kadınlar seviyor, koca bir imparatorun bir kadının parmakları ucunda oynadığını görmek hoşlarına gidiyor zira kadın demek salt güç ve ona duyulan arzu demek. nietzsche'ye kulak asmak gerekiyor sanırım.
cennet anaların ayağı altındadır evet ama cehennem de bir kadının ellerindedir.
kadınların haleti ruhiyeleri ile ilgili bir başlıkta fikrimi yazmıştım. beğenmiş, dönmüş sağolsun komik bulduğunu söylemiş ve demiş ki her şey biraz zehirdir. bende fikri biraz daha açtım ve dedim ki kadındır zehirin büyüğü ve o yüzden yazdım onları. anlamamış, anlamak istememiş ya da içindeki duygu asena dile gelmiş. kadını şeytandıra bağladığımı düşünmüş. 35 yılın tecrübesine sahip ve kadınlar hakkında biraz bilgi sahibi bir kimse olarak daha iyisini yazabilmek isterdim.
ne zaman biraz yola yordama girsek bir kadın eli değiyor rotamız mutlaka bozuluyor. bayıla bayıla izlenen muhteşem yüzyılı en çok kadınlar seviyor, koca bir imparatorun bir kadının parmakları ucunda oynadığını görmek hoşlarına gidiyor zira kadın demek salt güç ve ona duyulan arzu demek. nietzsche'ye kulak asmak gerekiyor sanırım.
cennet anaların ayağı altındadır evet ama cehennem de bir kadının ellerindedir.
sabır taşı yazar. gerçekten çok sabırlı. olaylar ve sözler karşısında alex de souza kadar sakin kalabiliyor.
babası tarafından reno torosun arkasına ismi yazılan yazar.
nurtopu gibi bir elemandır.
(bkz: #8116886)köküne kadar haklı ve katıldıgım yazar.
16sından gün almış kız yazar. *
twitter da takip ettiğim yazar. yalnız o değil de nickini görünce, çizgifilm karakterleri geliyor aklıma. ceylinaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırıyordu sanki biri. hayırdır lan.
Pek yakında bu adaletsiz ülkede isinden gücünden istifa edip siktir olup gidecektir. Bu ülkede binlerce emekçi gibi susmaktan başka pek de seçeneği yoktur şimdilik. Yazık bana valla yazık.
edit: sözlüğü bırakacağıma dair filan mesajlar geliyor da ne iş yahu ? yanlış anlaşılmış galiba.hakkımızı yiyen şirketime sövüyorum o kadar yani.
edit: sözlüğü bırakacağıma dair filan mesajlar geliyor da ne iş yahu ? yanlış anlaşılmış galiba.hakkımızı yiyen şirketime sövüyorum o kadar yani.
pek yakında bu adaletsiz ülkede ısinden gücünden istifa edip siktir olup almanyaya gelecektir.
benim uçağımda hosteslik yapacaktır bundan gayri.
lufthansa'nın kapıları kendilerine her daim açıktır.
benim uçağımda hosteslik yapacaktır bundan gayri.
lufthansa'nın kapıları kendilerine her daim açıktır.
bu adaletin sadece parti adı olarak kaldığı ülkede oraya buraya kaçamayıp karşılığından fazla işle ödüllendirilen ! emekçileri düşünüp pes etmeden yoluna devam etmelidir. daha ne yazık hayatlar var bir düşünsün ve haline şükretsin.
ne yapabiliriz diye düşünmek kaçıp gitmekten daha iyi değil midir?
ne yapabiliriz diye düşünmek kaçıp gitmekten daha iyi değil midir?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar