bugün
- nervio'nun erkek olması12
- özelden muzunu atan yazar10
- 6 ekim büyük ulu sözlük olayı8
- tinder'ın eşleşme algoritması4
- sözlük erkeklerinin karın kası fotoğrafları4
- gece sokakta halı taşıyan iki adam görmek4
- iltica27
- sevgilisine zaman ayırmayan kız9
- dede bu saate niye aktif ki8
- sevgilinin eski sevgililerini anlatması8
- bana onu sormayin15
- nervionun sevgili yapması8
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- game of thrones taki kerhaneci15
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan10
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- etli nohut vs kuru fasulye6
- renkli gözlü insanlar7
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- 2 2 milyar tl5
- anın görüntüsü26
- soğuk odalar2
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- mandalinan olayım soy beni diyen kız5
- sözlükte kadın rolü yapmaktan alınan zevk6
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı8
- ibnelik yapmak4
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- izmir bombası7
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- fatma betül sayan kaya47
- aile evinde yaşayıp 147 bin tl maaşa yetmiyo demek5
- gecenin şarkısı10
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- silvermist15
- kadın cinayetleri4
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- akp seçmeni18
- insan 3 gün yemek yemezse açlıktan ölür4
- bir daha sözlüğe gelinse alınacak nick4
- exlerini stalklayan kadın4
- yaprak sarması vs lahana sarması4
- uğurcan çakır10
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- sarapci koala hatayi6
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- exlerini anlatan fingirfoş4
- turşu yapabilen bir kızı üzmek5
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
erkeklere huri, kadınlara gılmanların olduğu yer.
Allah cennette seksle ilgili hiçbir bilgi vermemiştir kuran'da.
cennette seks var diyenler > müşrik.
cennette seks yok diyenler > müşrik.
cennette seks var mı yok mu bilmiyorum diyenler > dürüst, barışçı, müslüman.
cennette seks var diyenler > müşrik.
cennette seks yok diyenler > müşrik.
cennette seks var mı yok mu bilmiyorum diyenler > dürüst, barışçı, müslüman.
Cennet zevki cehennem acıyı temsil eder.
Acı da zevk de sinyalizasyon sistemlerimizin oluşturduğu subjektif şeyler. Hakikatle olan hiçbir bağlantıları yok, birer elektromanyetik dalgalanmadan ibaretler.
Hal böyleyken allah'tan tek duam: beni cennete koyma, nereye koyarsan koy. Çünkü cennet yani sonsuz zevk insan beynini uyuşturup insanı embesilleştirmekten ve hakikatle olan bağını koparmaktan başka hiçbir şey yapamaz.
Acı da zevk de sinyalizasyon sistemlerimizin oluşturduğu subjektif şeyler. Hakikatle olan hiçbir bağlantıları yok, birer elektromanyetik dalgalanmadan ibaretler.
Hal böyleyken allah'tan tek duam: beni cennete koyma, nereye koyarsan koy. Çünkü cennet yani sonsuz zevk insan beynini uyuşturup insanı embesilleştirmekten ve hakikatle olan bağını koparmaktan başka hiçbir şey yapamaz.
Analarin ayaklarinin altinda olan tatil mekani.
dünyada kendi cennetlerini yaratma şansı olan insanlar için önemsiz olan hede.
Tabiri caizse her türlü istediğinizin veya hayalinizdeki şeylerin tamamının,Allahın büyük müfakatı olarak müminlere sunulacağı yerdir.Cennet sadece bağ,bahçe olan bir yer değil.Alemlerin rabbinin sonsuz ilmiyle yaratacağı,inanılmaz nimetlerin bulunduğu yerdir.
iyilik, güzellik görecelidir
kimine göre cennettir, kimine göre cehennem.
kimine göre cennettir, kimine göre cehennem.
bir kadın adı, dizisi de vardır. (bkz: cennet mahallesi)
kelime arapça " cnn" kökünden gelen "canna" sözcüğünden gelir. örtülü, gizli bahçe anlamına gelir. arapçaya ise aramcadaki "ganna" sözcüğünden geldiği düşünülür. ganna sözcüğünün ise aramca "gnn" kökünden türedildiği bilinmektedir.
aramca gnn kökü ise akadcada yer alan "gananu" kelimesiyle eş kökenlidir. gananu kelimesi ise "etrafını çevirmek, korumak" anlamlarına gelir.
ayrıca cin, cenin,canan gibi sözcüklerle aynı kökten gelir cennet.
aramca gnn kökü ise akadcada yer alan "gananu" kelimesiyle eş kökenlidir. gananu kelimesi ise "etrafını çevirmek, korumak" anlamlarına gelir.
ayrıca cin, cenin,canan gibi sözcüklerle aynı kökten gelir cennet.
erkeklere 72 huri veriliyormuş.
bol bol huri var.
bol bol huri var.
görsel
Ütopyadır. Evet
Ütopyadır. Evet
Mutluluk yurdu.
Ceninet=yeni doğmuş bebek. içeride kalırsa çürür cehennem olur... bebek doğduktan sonra yeniden doğabilir, orası cennet üzeri muamma... teraziler kalsın.
çok sıkıcı.
keşke gerçek olsaydı dediğim mekan.
Ütopya.
Bir ahmet enes şarkısı.
keşke gerçekten var olsaydı dediğim mekan.
Allah ın mükafat yurdu.
cennet tanrının bütünlüğüne kavuşmak olmalı.
ayrık bölgede yaşamaktan acayip sıkıldım.
ayrık bölgede yaşamaktan acayip sıkıldım.
islam'a göre altından ırmaklar akan, memesi yeni sertleşmiş yaşıt kızların olduğu yerdir.
aşağı yukarı her dinde (özellikle semavi dinlerde) bulunan vaadler bütünüdür.
dünyada kişilerin yani potansiyel müritlerin yapılan/yapılacak hiçbir şeye isyan etmemesi için dünyada ulaşamadığı ya da ulaştığı takdirde toplum tarafından kötü görülmesine sebep olan tüm davranış biçimlerinin ve tüm materyallerin 'sözde' cennette legal olduğu söylenir, kişi inanır.
hasan sabbah'ın arka bahçe-mürit afyonu hikayesi horasan'dan bize uzatılmış bir bilgilendirme mektubudur aslında. anlatılmak istenen olay hasan sabbah veya yaptıkları değil insanların sözlerle afyonlandığıdır.
yeryüzünde homo sapiens'lerin bilişsel devrim sonrasında büyük kitleler halinde sosyalleşmeye başladığı dönemde kitlesel hareket için, insanların ortak bir mite inanması ve daha kolay organize olup yönetilebilmesi için ortaya çıkmış olan din; orta çağda baharını yaşamış, dünyada mürit sayısı pik yapmıştır ancak içinde bulunduğumuz sanal çağ dinin sonu olmuştur. sözüm tüm dinlere; hepsi mürit kaybediyor, kan kaybediyor. gözü kapalı inanmış müritler ölüyor ancak yerlerine genç, güçlü müritler gelmiyor.
yok olacaksınız hilkat garibeleri...
dünyada kişilerin yani potansiyel müritlerin yapılan/yapılacak hiçbir şeye isyan etmemesi için dünyada ulaşamadığı ya da ulaştığı takdirde toplum tarafından kötü görülmesine sebep olan tüm davranış biçimlerinin ve tüm materyallerin 'sözde' cennette legal olduğu söylenir, kişi inanır.
hasan sabbah'ın arka bahçe-mürit afyonu hikayesi horasan'dan bize uzatılmış bir bilgilendirme mektubudur aslında. anlatılmak istenen olay hasan sabbah veya yaptıkları değil insanların sözlerle afyonlandığıdır.
yeryüzünde homo sapiens'lerin bilişsel devrim sonrasında büyük kitleler halinde sosyalleşmeye başladığı dönemde kitlesel hareket için, insanların ortak bir mite inanması ve daha kolay organize olup yönetilebilmesi için ortaya çıkmış olan din; orta çağda baharını yaşamış, dünyada mürit sayısı pik yapmıştır ancak içinde bulunduğumuz sanal çağ dinin sonu olmuştur. sözüm tüm dinlere; hepsi mürit kaybediyor, kan kaybediyor. gözü kapalı inanmış müritler ölüyor ancak yerlerine genç, güçlü müritler gelmiyor.
yok olacaksınız hilkat garibeleri...
istanbul/Küçükçekmece'de bir mahalle ismidir.
Hayırlı cumalar.
Hayırlı cumalar.
Cennet , benim için sonsuz sayıdaki galaksileri gezebileceğim , türlü türlü dünyalar göreceğim geniş bir evren .
Kimileri içinse yüzlerce bakire huriyi her gün becereceği garsoniyer.
Beyler işin özü kişinin cenneti nasıl gördüğü değil mi?
Eğer olursa , benim cennetim böyle olacak . Gölgesinin bile dünyayı kapladığı ağaç olan cennette , ne dilersen olacak olan cennette , dünyevi bir açlık olan cinselliği ben neyleyim.
Kimileri içinse yüzlerce bakire huriyi her gün becereceği garsoniyer.
Beyler işin özü kişinin cenneti nasıl gördüğü değil mi?
Eğer olursa , benim cennetim böyle olacak . Gölgesinin bile dünyayı kapladığı ağaç olan cennette , ne dilersen olacak olan cennette , dünyevi bir açlık olan cinselliği ben neyleyim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar