bugün
- yaşlandığının farkına varmak6
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- sözlüğün çok durgun olması6
- sıcak hava vs soğuk hava6
- sigara içmeyen erkek2
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- 2000 doğumlu kızlar6
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- müzik dinlemek2
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek7
- ekşi sözlük referans17
- arkadaşlar hesabımı sildim haberiniz olsun3
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- ekonomi16
- sakallı aşçı4
- türkiye11
- ulu parti5
- evlenmeme nedenleri4
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
- mekke anlaşması20
- baliye balayına gitme ezikliği4
- özgür özel6
- ingiliz ajanları5
- çerçeve yasaya hayır diyen yeni parti vekilleri2
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- koko14
- ekonomi çok güzel2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- burak kut4
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- merfulu11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
- recep tayyip erdoğan6
- çocuğuna kendi ismini veren ebeveyn4
- kod yazarken müzik dinlemek6
- yeni parti7
- kürt sorunu4
- terörsüz türkiye den rahat olan kesim2
- en gey özelliğiniz8
- yanlışlıkla gey olmak9
- bok kokan bali'ye balayına giden münasip çiftler2
- din ve ahlak5
- torpil peşinde koşan tip5
- dindar nesil2
- günlük tutan erkek19
- baliye giden türkiye ezikleri2
Şahan gökbakırın yeni filmi.
an itibariyle şahan gökbakar'ın twitter'da duyurduğu yeni film projesi.
edit: film değilmiş pardon. filme benzemiyor daha çok türk sinemasını nasıl rezil ettiklerini temsil ediyorlar gibi.
edit: film değilmiş pardon. filme benzemiyor daha çok türk sinemasını nasıl rezil ettiklerini temsil ediyorlar gibi.
şahan gökbakar'ın şubat 2012de vizyona sokmayı planladığı, celal ile ceren adında iki karakterin hikayesini anlatacak olan filmi.
şahan gökbakar'ın yeni film projesi.
(bkz: ilim ve irfan)
şahan bökgakar'ın yeni film projesi.
şahanın parası bitti herhalde
tabi hazıra dağ dayanmaz..
tabi hazıra dağ dayanmaz..
ne kadar eski bir film projesiymiş aslında. haberturk'ten takip edince bir şeyleri, maalesef en erken aylar önce haberiniz oluyor. bugün gördüm daha haberini.
haberturk okuru olarak 5 ay sonra 'anaa yeni proje demek' diye sözlüğe girdiğim ama öğrenmekte çok geciktiğimi anladığım proje.
filmle ilgili bilgi de girelim:
romantik komediymiş.
Çamaşırhane Film Yapım ile çekiliyormuş.
ezgi mola başroldeki bayanmış.
filmden ilk kareler: http://galeri.haberturk.c...-ile-cerenden-ilk-kareler
filmle ilgili bilgi de girelim:
romantik komediymiş.
Çamaşırhane Film Yapım ile çekiliyormuş.
ezgi mola başroldeki bayanmış.
filmden ilk kareler: http://galeri.haberturk.c...-ile-cerenden-ilk-kareler
fragmanın da bolca bok, sidik ve osuruk olan tam türk halkına göre dizayn edilmiş bir film. hayır ezgi mola ne yapmaya çalışıyor onu anlamadım.
tutmayacak film.
Celal rolunde sahan gokbakar oynayacaktir.
(bkz: aynştayn was here)
(bkz: aynştayn was here)
filmdeki ilk karelere bakılırsa biri şahan' a kamera diye bir aletin varlığından bahsetmiş. ilkini tvden gördüğüm kadarıyla sanırım ericsson a1018 ile çekmişlerdi çünkü.
(bkz: baba ve piç)
beğendim fragmanı, recepleri de beğeniyordum ben
niyeyse o filmleri aynı senaryolarla başkası çekse olmazdı bence ama şahanda sağlam bir oyunculuk yeteneği var
bu filmde de boklu moklu muhabbetler var belli ki, keşke onları koymasaydı.yine başlayacak bizim 0-25 yaş arası bilmiş tayfa hanzo filmi diye
o repliklerin oraya konması adım gibi eminim ki bir inatın sonucu.bu kadar büyütülmeseydi o osuruk,sıçma muhabbetleri recep serisinde filmde bu filme de koymazdı şahan
ama film bana güzel göründü ilk bakışta..
niyeyse o filmleri aynı senaryolarla başkası çekse olmazdı bence ama şahanda sağlam bir oyunculuk yeteneği var
bu filmde de boklu moklu muhabbetler var belli ki, keşke onları koymasaydı.yine başlayacak bizim 0-25 yaş arası bilmiş tayfa hanzo filmi diye
o repliklerin oraya konması adım gibi eminim ki bir inatın sonucu.bu kadar büyütülmeseydi o osuruk,sıçma muhabbetleri recep serisinde filmde bu filme de koymazdı şahan
ama film bana güzel göründü ilk bakışta..
güldürürken düşündürmeyen , güldürürken sadece eğlendiren bir film gir izle gül çık mükemmel işte, filmin içinde hani mesaj ana tema yok bamtelim'e değmedi diyeceksen hiç konuşma türk sinemasında sanat filmi sayısı 3-yada 5 tir bu adamda gişe filmleri yapıyor ona göre değerlendirme yapın, giderim izlerim bu filmi arkadaş.
Bu bir gişe filmidir ve osurmada olacaktır sıçmada. Ayrıca fragmanda yer verilmeyen oldukça komik sahneler olduğunu düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.
Ezgi molanın bence filme katkısı çok fazla olacaktır.
soft recep ivedik olacak sanırsam. napsın adam, aksiyon filmi çekemez ki, romantik film de çekemez. o fizikle çekebileceğini çekiyor işte.
calal=recep ivedik.
recep ivedikin celal rolünde oynadığı,recep ivedikle paralel senaryo ve repliklerden oluşan filmdir.
Şahan Gökbakarın Yola ''Recep ivedik beni değil ben onu var ettim'' demek için çıktığı fakat tam tersini ortaya koyduğu gel-bak-gül-geç'li filmimsi hede.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar