bugün

fc öküztopu oyuncuları tarafından "iyi aile babası tipli" diye tabir edilen yazar, topçu...
usbgl'deki favorim.
eninde sonunda bir gün '2 kişilik sabaha kadar kırmızı tuborg zirvesi' ni beraber gerçekleştireceğimiz mühim kardeşim. *
saygılı, seviyeli, sıcakkanlılığının üstüne çok da tarafsız, objektif olduğunu düşündüğüm bir yazar kardeşim. (bkz: çok sevdik be abi)
bugün görüp, takımın* cobain'i olduğuna karar verdiğimdir* . kendisini dudullu postasıyla tanıştırdım, o da fıratçı imiş. enee.
(bkz: maxi lopez)

kardeş takım champagne süpernova'nın dinamosudur, birebirde ve hava toplarında etkilidir ayriyetten dost canlısı ve karakterli bir insandır rövanş maçında omuz omuza edeceğimiz mücadeleyi iple çekmekteyimdir.
usbgl'nin sempatik takımlarından champagne supernova'nın istikrarlı defans oyuncusudur. bugün yaptığı jest için ayrıca teşekkür ederiz.
usbgl takımlarının sari gazabı... takoz defans oyuncusu.
(bkz: cannavaro)
bugünkü maçtaki performansı ile seri a kuluplerinin tarnsfer listesine girmeyi başarmıştır yolu açık olsundur sarı sarı saçlarına kurban olunası stoperimizdir kendisi.
champagne supernova defansının bel kemiği sağlam stoper.

1. haftada fc ihtiyar heyetine karşı oynanan maçta bir yazardan ziyade sahada bir marco materazzi gördük; ikili mücadeleden asla yılmayan, savaşan, takımı için oynayan bir cengaver. alnından öpüyorum.
kendilerini coook sevdigim yazardır.
argoda çavo; genç eşcinsel kişi anlamına gelmektedir.
çok özlediğim sarı bebeeem benim...
genellikle izmirde çavo; keko, kro v.b. anlamlarla eşdeğer bir anlam taşır. izmirli gençlerin, özellikle kızların ağzında dolaşır bu kelime.
moda da ne içeriz belli değil zirvesine en son teşrif edip benim erkenden kaçmamdan dolayı az muhabbet edebildiğim basçı yazar arkadaşımız.
gördüğüm en sarı avro! :b
bu avantajı modellikti, reklam filmiydi filan gibi kullanarak paraya para demeyeceğini umuyorum.
benim diyen norveçliden daha iskandinav bi havası var.
sarı saçlı kırmızı tişörtlü geyik eleman...takımını sorduk saçlarıyla tişörtünü gösterdi...gayet kafa bir elemanmış nicki gibi cavo işte...
3. nesil punkçı, gece her türlü eziyetimizi çekmiştir. sağolsundur...
sarışın ve konuşkan yazar. sarışın olduğu kadar konuşkan, konuşkan olduğu kadar sarışın.* sürekli çakmak isteyip durmuştur. ama güzel eğlenilmiş ve bağlantının kopmaması gereken yazardır.
yok yok sözümü geri aldım, baya konuşuyomuş bu, valla bak. şirin şey pek bi cici, yirim ben onu da ezgisini de.
piknik münasabetiyle tanımış olduğum renkli yazar kişilik. voleybol oynarken ağızda sigara ve göbek kaşıma animasyonuyla koparmış aşmış ve erken ayrılmış şahıs. severek takip ediyoruz...
sarı saçlarıyla hayranlık bırakmış, içine kapanık cici yazar. iletişim kurmakta accık zorlansam da başaracağım.
(bkz: konuş lennn konuş)
sevilesi insandır.
en iyi dostum.
© copyright 2005 - 2026