bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- uysaljakoben21
- gece yarısı çalan telefon7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- koca2
- reha muhtar25
- aquila bicipite8
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kel erkek3
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- kemal kılıçdaroğlu35
- ona bir şey söyle16
- elit olmak için gerekenler13
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- gocu26
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- gecenin şarkısı4
üçüncü nesil yazar.
(bkz: hoşgeldin sefalar getirdin)
(bkz: hoşgeldin sefalar getirdin)
yugoslavca şeytan anlamına gelen cavo, uludağsözlük'e de yazılariyla heycan getirmiş okunasi değerli bir yazarımızdır.
cavo dostum , kardeşim ,atletizmdeki tek rakibim,kütüphane yoldaşım,sarı şeker;ayrıca çok tekin biri.
(bkz: sidikli yavru)
(bkz: sidikli yavru)
kardeşimiz, bitanemiz, hayatımızın anlamı, büyük insan... gibi özelliklere sahip sarı insan.. seni seviyoruz
gece vakti insanı güldürebilmiş yazardır. saolsun, varolsundur.
3. nesil celeb.
13 ocak 2007 cocuk esirgeme kurumu kucukyali cocuk yuvasini ziyaret ediyoruz zirveside tanısma fırsatı buldugum ve yamulmuyorsam böyle bir zirveyi ilk zirvesi ilan eden alnından öpülesi güzel kardeşim. fazla konusamadık ama zirveden bir izlenimimi anlatmadan edemeyecegim. sakin bir mizacı vardi.
kız cocukların kaldıgı bölüme girdigimizde bir kız cocugu dikkatimi cekmişti. konusmalarımıza ters tepki veryordu. ne yaptım ettim konusturamadım. * * 10 dakika sonra ne yaptıysa cavo kardesim kız yanında ona sarılmıs duruyordu. cok etkilendim ve içimden çok saglam dua ettim bu kardesime. nice zirvelere diyorum. yüregine saglık.
kız cocukların kaldıgı bölüme girdigimizde bir kız cocugu dikkatimi cekmişti. konusmalarımıza ters tepki veryordu. ne yaptım ettim konusturamadım. * * 10 dakika sonra ne yaptıysa cavo kardesim kız yanında ona sarılmıs duruyordu. cok etkilendim ve içimden çok saglam dua ettim bu kardesime. nice zirvelere diyorum. yüregine saglık.
sessiz, sakin, enteresan, bunalım kişilik. muhabbet etmekte biraz zorlandım kendisi ile lafları ağzından cımbızla aldım, o yüzden çözemediğin insan.
1. yılın kutlu olsun yazarı.
en iyi dostum.
sarı saçlarıyla hayranlık bırakmış, içine kapanık cici yazar. iletişim kurmakta accık zorlansam da başaracağım.
(bkz: konuş lennn konuş)
sevilesi insandır.
(bkz: konuş lennn konuş)
sevilesi insandır.
piknik münasabetiyle tanımış olduğum renkli yazar kişilik. voleybol oynarken ağızda sigara ve göbek kaşıma animasyonuyla koparmış aşmış ve erken ayrılmış şahıs. severek takip ediyoruz...
yok yok sözümü geri aldım, baya konuşuyomuş bu, valla bak. şirin şey pek bi cici, yirim ben onu da ezgisini de.
sarışın ve konuşkan yazar. sarışın olduğu kadar konuşkan, konuşkan olduğu kadar sarışın.* sürekli çakmak isteyip durmuştur. ama güzel eğlenilmiş ve bağlantının kopmaması gereken yazardır.
3. nesil punkçı, gece her türlü eziyetimizi çekmiştir. sağolsundur...
sarı saçlı kırmızı tişörtlü geyik eleman...takımını sorduk saçlarıyla tişörtünü gösterdi...gayet kafa bir elemanmış nicki gibi cavo işte...
benim diyen norveçliden daha iskandinav bi havası var.
gördüğüm en sarı avro! :b
bu avantajı modellikti, reklam filmiydi filan gibi kullanarak paraya para demeyeceğini umuyorum.
bu avantajı modellikti, reklam filmiydi filan gibi kullanarak paraya para demeyeceğini umuyorum.
moda da ne içeriz belli değil zirvesine en son teşrif edip benim erkenden kaçmamdan dolayı az muhabbet edebildiğim basçı yazar arkadaşımız.
genellikle izmirde çavo; keko, kro v.b. anlamlarla eşdeğer bir anlam taşır. izmirli gençlerin, özellikle kızların ağzında dolaşır bu kelime.
çok özlediğim sarı bebeeem benim...
argoda çavo; genç eşcinsel kişi anlamına gelmektedir.
kendilerini coook sevdigim yazardır.
champagne supernova defansının bel kemiği sağlam stoper.
1. haftada fc ihtiyar heyetine karşı oynanan maçta bir yazardan ziyade sahada bir marco materazzi gördük; ikili mücadeleden asla yılmayan, savaşan, takımı için oynayan bir cengaver. alnından öpüyorum.
1. haftada fc ihtiyar heyetine karşı oynanan maçta bir yazardan ziyade sahada bir marco materazzi gördük; ikili mücadeleden asla yılmayan, savaşan, takımı için oynayan bir cengaver. alnından öpüyorum.
bugünkü maçtaki performansı ile seri a kuluplerinin tarnsfer listesine girmeyi başarmıştır yolu açık olsundur sarı sarı saçlarına kurban olunası stoperimizdir kendisi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar