/13
(bkz: dağları delen tayyip/#9148168)

yaratıcı bir arkadaş.
--spoiler--
çaylaklıkla ucuz yırtmış yazar. çekirge 3. kez zıpladı...
--spoiler--
senin gördüğün 3 ya benim gördüğüm...
sözlükteiki kişiye top diyen yazardır. bana demesi gurur veriyor vallahi. toptan anlıyor.
cavit seni çok seviyorum. tanışmamız mistik bir istanbul akşamında olacaktı olmadı nasip olmadı. yüzyüze görüşememiş olsak da sana olan tutkumdan bir şey kaybetmedim. cavitim bebeğim...
cavit, seninle hiçbir ilgim yok... bir yazar, saygılar...

mod notu: yapma mod, o kadar chat tarzı entry varken bunu mu siliyorsun? bana değil, senin görevine saygısızlık bu!!!
cavit uzaktan vurduğun top direkten mi döndü? maçı mı kaybettin yoksa bu pozisyon yüzünden. ah canım kıyamam ki sana.
(bkz: aşkım öpldn kib sn svrym bye)
cavit'im seninle hiç de romantik olmayan bir ortamda dağ komando okulu eteklerinde tanıştık, sonra sen inzibatın romantik teklifini kabul edip ısparta'ya gittin beni yapayalnız bıraktın. seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.
kız kulesinde evlenme teklif ederek, çıtayı yükseltmiştir.

nnaptın olum. yaktın bizi!!
iki saat muhabbet yapmadığım halde sonuca ulaşamadığımdır. öyle birisi işte.*
kendisi çanakkale savaşında ve diğer savaşlarda kullanılan havan topudur. *
iki saat muhabbet yapmadığım halde sonuca ULAşabildiğim yazar. a şkkı diyorum. yanlışsam düzelsin.
iki dakika Muhabbet yapıp sonuca ulaşabildiğim yazar. çok efendi çocuk canım...
elini sallasa rusa çarpan yazar.
(bkz: üstat)
1.nesil bir arkadaş biz yokken o vardı.*
(#9357530) doğruları söylemiş yazardır. tebrik ediyorum burdan kendisini.
(bkz: tanırım iyi çocuktur)
ilk defa bir yazar kendisine top demeden takdir etmiştir.
kıyamet kopacak.
(bkz: #9358252)
edit: topsun olm.
(bkz: toplar kahraman olmaz)
cavidan arayışında olan yazardır. bulursa kaşlarının arasından öpeceğim o ayrı.
5 seçim görmüş yazar. Bir rivayete göre o burda yazarken bizler daha doğmamıştık.*
5 seçim geçirmiş yazar. bir rivayete göre o şurda yazarken biz burda yazıyormuşuz. *
bir uludağ sözlük yazarı.
aynı zamanda sabırtaşı yazar da denebilir. 2.5 aylık sözlük hayatımda gördüğüm ilk birinci nesil yazardır kendisi. pek sevindirik olmuş, pek mutlu olmuş bulunmaktayım. ''hey cavit! * teşekkürler.''
gay bara gidip "ibneligin alemi yok" diye bağıran cengaver.
© copyright 2005 - 2026