bugün
- zaman kavramı olmayan insan3
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim3
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- deniz göktaş33
- sözlüğün mal dolması9
- uyuşturucuyu bırakmak3
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- bik bik abla vs vurduranlar12
- velvet31
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- togg limuzin3
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- bay erecto bey birader2
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- diamond bosphorus13
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- erectoton7
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- ciddi ciddi aşure seven insan7
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- gizli artı vermek7
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- mutlu yaşamın sırrı2
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- sıcaktan kilo vermek3
- yine geliyorum yilanoglu4
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- dona kara sinek kaçması2
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- tai lung30
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- ona bir şey söyle9
- opel grandland2
araba, uçak, makina fabrikalarının kullandığı ileri derecede gelişmiş cad/cam programı.
sanırım bir kaç yabancı dilde bulunan bir kız ismi.
boing'in yapımı esnasında üretilen uçak sanayi'inde unigraphics ile bir dev konumuna gelen sektörde %30 pazar payına sahip bilgisayar destekli tasarım programı.
insanın öğrendikten sonra kendini epey bir bokmuş gibi görmesine neden olan çizim programı.
solidworks - autocad gibi programları kullandıktan sonra bu programa alışmak biraz zor gelir.
catia'nın açılımını da verelim :
(Computer Aided Three-Dimensional Interactive Application) - (bilgisayar Destekli Üç Boyutlu Interaktif uygulama)
catia'nın açılımını da verelim :
(Computer Aided Three-Dimensional Interactive Application) - (bilgisayar Destekli Üç Boyutlu Interaktif uygulama)
tamamen parametrik çalışan içerdiği moduller sayesinde elektronikten yapı elemanlarına ve makina teknolojisine, yeni ürün tasarımına kadar bir çok endüstri dalını bir arada sunan hybrit özelliği ile hem kabuk modelleme hemde katı modellemeye geçişler yaparak kullanmasını sağlayarak bize büyük bir hizmet sunan dünyadaki her 4 araba fabrikasından 3 ünün kullandığı havacılık sektöründe büyük bir kullanıcı kitlesi olan. bize yıllardır ekmek kazandıran mause tuşlarını kullanmanın bile tecrübe gerektirdiği yegane bilgisayar destekli tasarım programı.
o kadar karizmatiktir ki yüklediğinizde bilgisayar kasılır. ancak 17 sürümü 18'ine uyum sağlamadığından evdeki hesap çarşıya uymayabilir. lufthansa ve airbus'un da tercihidir.
arayüzü unigraphics'e göre oldukça kullanışlı olan programdır. çoğu zaman solidworks'e tercih edilir.
fransız Dassault Systemes tarafından tasarlanan bir cad/cam programı.
otomobil, uçak tasarımını kolaylaştırmak için yazılmış bir programdır.
otomobil, uçak tasarımını kolaylaştırmak için yazılmış bir programdır.
bilgisayar destekli tasarım ve mühendislik programıdır, fransalı dassault systemes'ın yazılımıdır ve dağıtımını yanlış hatırlamıyorsam ıbm firması yapmaktadır, havacılık sektöründe rakibi olmayan, otomotiv ve makine tasarımında piyasının yarısının kullandığı, iyi analizler ve alternatif çözümler sunabilen, fakat solid works kadar basit ve kullanımı rahat olmayan, arayüzü standardın dışında olan programdır, orta seviyeli bi bilgisayarda tıklandıktan sonra açılana kadar geçen sürede, ekmek almaya bakkala gidebilirsiniz.
cad/cam programı . catia bilen diğer programları çok kolay bişekilde öğrenebilir.bir çok programı geride bırakmış ve onlardan çok çok üstün bir programdır .
ekran kartınızın bu programı rahat kullanabilmeniz açısından en son çıkan modellerden olması gerekmektedir.
gayet güzel ve kullanışlı bir programdır. 3d tasarımın bel kemiğidir.
ogrendikten sonra fason cizimler yaparak para kazandirir.
içinde çok fazla detay ve farklı tasarım alanı bulunduran. mekanik tasarımdan endüstriyel tasarıma sac metalden montaja, kuvvet analizine ve hatta 2 boyutlu el çizimlerinin 3 boyuta çevrilmesi gibi manyak yeni bir özelliğe sahip cad programlarının babasıdır. bu acayip özellik için;
https://www.youtube.com/watch?v=66FoxykeT0w
daha düşük seviyeli programlar ise.
(bkz: autodesk inventor)
(bkz: solidworks)
https://www.youtube.com/watch?v=66FoxykeT0w
daha düşük seviyeli programlar ise.
(bkz: autodesk inventor)
(bkz: solidworks)
tasarım programlarının kralıdır. günümüzde ki büyük 24 otomobil fabrikasının 18 tanesi ana tasarım programı olarak Catia kullanmaktadır. öğrenilmesinde oldukça yarar ve fayda vardır.
ebeleri siken program seneye tekrar teknik resim...
neden solidworks ten daha iyi denildiğini anlayamadığım program. ikisini de kullanıyorum solid çok daha hızlı.
bir zamanların efsanesiydi.
mühendislik öğrencilerinin çokça içli dışlı olduğu, çok tatlı ve kullanışlı bir çizim programıdır. kendisini severek kullanıyoruz.
Çok iyi kullanırdım bir zamanlar catiayla az mı gecelerim geçti derim bazen.
Rus hatun ismi zira kendileri.
Rus hatun ismi zira kendileri.
aşırı derecede ağır olan bir çizim programı. ağır olması kalitesiz olduğu anlamına gelmemektedir. zira bir çok fabrika üreteceği ürünün dizaynını bu program ile gerçekleştirmektedir.
bir solidworks değil .
v6 platformu ile mühendislik de dengeleri değiştirecek olan, dünyanın en iyi tasarım ve imalat programıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar