bugün
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi10
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız20
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye22
- mokv nerede13
- sırrı süreyya önder26
- iyi geceler10
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem10
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- 3 mayıs türkçüler günü15
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi12
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- akrep burcuyum soruları alayım9
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- anın görüntüsü13
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler9
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması20
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı10
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı20
- reis dünya lideridir10

entry'ler (88)
bir tane mavi çakmağım var. elimi cebime attım aynısından 1 tane daha. 2 tane oldu aynı çakmaktan. ne oluyor lan?
(bkz: çaresizlik)
sehnsucht
rammstein'in kusursuz bir şarkıdır. Ayrıca özlem, hasret gibi anlamlara gelir.
rammstein'in kusursuz bir şarkıdır. Ayrıca özlem, hasret gibi anlamlara gelir.
mercedes'in yeni s serisinden 2015 s350 modelini kullanırken koltuğu sonuna kadar ileri alıp direksiyonu vücuduna sürttüğü için adam gibi çevirmeyi beceremeyen bir dangalak görüldüğü zaman söylenebilecek bir sözdür.
son iki haftadır hiçbir geceyi atlamadan tam gece yarısı başlayıp uykum gelene kadar yaptığım iştir.
Vizeler yakın mezuniyet uzak.
Vizeler yakın mezuniyet uzak.
Ölem Ben çalışması ile işin doruk noktasına ulaşmış kişidir. Tebrik ediyoruz. (bkz: ölem ben ölem ben)
Hey Douglas - Ölem Ben
https://www.youtube.com/watch?v=mF8QMvKztQA
Hey Douglas - Ölem Ben
https://www.youtube.com/watch?v=mF8QMvKztQA
Programlamanın "Genji'nin Hikâyesi" versiyonudur. (dünyanın ilk romanı olarak kabul edilir.)
hem can sıkıcı hem de eğlencelidir. eğlenceli olmasının sebebi sonu olmamasından kaynaklanır. siz ne kadarsanız c o kadardır. can sıkıcı olmasının sebebi ise imla hatasını kesinlikle kabul etmemesidir.
hem can sıkıcı hem de eğlencelidir. eğlenceli olmasının sebebi sonu olmamasından kaynaklanır. siz ne kadarsanız c o kadardır. can sıkıcı olmasının sebebi ise imla hatasını kesinlikle kabul etmemesidir.
Programlama hatasıdır. Sıfıra bölme gibi hatalar programın çalışma anında ortaya çıkar. Bu yüzden, bu hatalara
çalışma zamanı hataları (runtime/execution time error) denir. Bir sayıyı 0'a bölmek ölümcül bir hatadır.
(bkz: c dili ve edebiyatı)
çalışma zamanı hataları (runtime/execution time error) denir. Bir sayıyı 0'a bölmek ölümcül bir hatadır.
(bkz: c dili ve edebiyatı)
Bursa devlet tiyatrosu avp sahnesi Molière'nin eseri hastalık hastası
hırsını farklı bir şekilde çıkarmaya çalışan bakir erkek isteği (bkz: abaza detected)
yatmaktan başka bir şey yapmayan insan dolu olduğu için. Çalışmadan kazanma isteği sardı her tarafı ne yazık ki.
(bkz: zeki ama çalışmıyor)
(bkz: zeki ama çalışmıyor)
kızlar için (bkz: kızıl saç) kıvırcık olması idealist olduğunu gösterir.
Stüdyo kaydı da hoş ama ilginçtir ki slipknot canlı performansta stüdyo kayıtlarından daha başarılı. Albümü konser kayıtlarından yayınlasalar daha hoş olabilir.
Örnek verecek olursak Slipknot - Surfacing (Live at Download Festival)
Örnek verecek olursak Slipknot - Surfacing (Live at Download Festival)
Slipknot - Surfacing (Live at Download Festival)
"karşı karşı dururken yüzüne hasret kaldım."
c de yazdığı snake i oynayan yazardır. (bkz: moreno)
kampüs içinde bmw hariç diğer otomobiller ile yanlayan (yanlamaya çalışan) insanlardır. Çok vardır bu değişiklerden.
Gereksizdir. Özellikle uzun vadede maddi bir gelir elde etmek amacıyla yapılan yatırım gereksizdir. (bkz: ev alıp kiraya vermek)
insanların öldükten sonra bile parasını amorti edemeyeceği yatırımları gerçekleştirmesi komiktir.
(bkz: buraya dikkat)
Kişinin kendisi yatırımdır.
Kişinin eline miras veya şans oyunları ile eline para geçmemişse yatırım yapılabilecek kadar büyük bir parayı çalışarak, beynini kullanarak kazanmıştır ki bu parayı bir şekilde kaybederse daha önce yaptığı gibi rahatlıkla tekrar yerine koyabilir. Binlerce lira harcayarak düzinelerce ev alan ve ayda kuruş kuruş kazanmayı seçen kişi zaten yatırım yapmamıştır. Boş yaşıyordur.
insanların öldükten sonra bile parasını amorti edemeyeceği yatırımları gerçekleştirmesi komiktir.
(bkz: buraya dikkat)
Kişinin kendisi yatırımdır.
Kişinin eline miras veya şans oyunları ile eline para geçmemişse yatırım yapılabilecek kadar büyük bir parayı çalışarak, beynini kullanarak kazanmıştır ki bu parayı bir şekilde kaybederse daha önce yaptığı gibi rahatlıkla tekrar yerine koyabilir. Binlerce lira harcayarak düzinelerce ev alan ve ayda kuruş kuruş kazanmayı seçen kişi zaten yatırım yapmamıştır. Boş yaşıyordur.
Parasını öldükten, yaklaşık 20 yıl sonra amorti edebilecek kişidir. Kendisine değil çocuklarına yatırım yapar fakat bunun farkında bile değildir.