bugün
- kim bu gizli artıcı4
- haluk levent yarın konser verse kaç kişi gider3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası18
- nickten isim tahmini yapmak25
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- yazarların imrendiği kişi4
- müslüman cinler4
- geceye bir şarkı bırak11
- taze ekmek2
- bugün 2026 temmuz ayının son pazar günü3
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri9
- sabah sabah katil olma sebebi2
- kıl erkeğin süsüdür14
- travesti sesi çekiciliği6
- nick vermeden bir yazara seslen14
- ioçk14
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- grup seksin mantığı10
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- dünyaya çocuk getirmek10
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- kalkın be2
- yeni parti46
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- nervio burak demirbilek evliliği13
- gece denize girmek5
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- yorgun mermi vs nervio12
- nohut yaptım nası olmuş10
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- dünyanın en samimi cümlesi6
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- şarap içemeyen erkek6
- arkadaşlar bir şey dicem5
- akrep burcu4
- kedi2
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- gecenin köründe5
- arabayı yavaş süren tipler16
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- merfulu gitmesin kampanyası15
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- tai lung18
- birader ne demek11
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
zeytinli rock fest 2008e geldikleri duyurulduğunda sevindiren grup.
türkiye'de metali, goth metali hakkıyla yapan gruptur. taktir edilesidir.
mert çakırın ne kadar aşmış bir kişilik oldugunu bize tekrar kanıtlayan grubumsu efsanemsi topluluk.
bloodia ve ballerina gibi çok hoş şarkıların sahibi, bir türk doom/gothic metal grubu.
(bkz: ozge ozkan)- (bkz: in your heart)
6 ocak'da jolly joker balans'da çıkacak grup.
lust and innocence şarkısıyla sigara içmeyen birine bile sigara yaktırtacak grup.
kaliteli müzik yapan grup, melodileri gerçekten insanı biryerlere götürür..
https://www.youtube.com/watch?v=2ZO19JwMB_k
https://www.youtube.com/watch?v=2ZO19JwMB_k
jolly joker'de herkesi coşturmuş muhteşem konser performansına sahip grup.
albümsüz çok zaman geçirdikleri için unutulmaya yüz tutan grup. türk olduklarına inanmanın gerçekten çok zor olduğu bir müzik yaparlar.
soprano vokal özge özkan'ın süper sesiyle hayat verdiği gothic metal grubu. (bkz: severek izliyoruz)
Türkiye'de kalıbını kırıp büyük bir kitleye hükmeden, hitap eden ve iyi bir alt yapı ile yetişmiş en sağlam gruplardan bir tanesidir.. Popüler kültür denen zımbırtının etkilerini ister istemez yaşamıştır.. Ama katıldığı her festivalde en iyi gaz parçalarıyla kalabalığı coşturan ender gruplardan bir tanesidir..
Hem stüdyo kayıtlarını hem de canlı performanslarını severek dinlediğim, ülkenin en iyi doom-gothic-folk-senfonik-klasik metal ve heavy metal ezgilerini içerisinde barındıran yerli * müzik grubudur..
Hem stüdyo kayıtlarını hem de canlı performanslarını severek dinlediğim, ülkenin en iyi doom-gothic-folk-senfonik-klasik metal ve heavy metal ezgilerini içerisinde barındıran yerli * müzik grubudur..
nedendir bilmem ama bu gruba oldukça kılımdır, ama yok ya sanırım biliyorum neden kıl olduğumu 1) gotik metal yapmaları,
2) mete miydi o çocuğun ismi şu vokalist elemanın? hah o işte. çok itici bir eleman lan o.
adam survivor'a katıldı. orda grubunun tişörtünü giydi. tabi giyebilir giysin yani ne olacak ki bundan. ne bileyim bana ters geldi işte. belki de kıl olduğumdan, bu adamların yaptığı herşeye gıcığım, muhalefetim. bana sorarsanız da sahneye hiç yakışmıyor mete.
aynı şekilde bayan vokalist de öyle 2side bir kere kilolu. tamam kilo iyidir, güzeldir de. ne bileyim biri eksiyken biri artı olsun ki denge kurulsun sahnede değil mi ama? 2 sinden birisinin acilen kilo vermesi gerekiyor ve bu şanslı talihlimizde bayan vokalisttir. hayırlı uğurlu olsun efendim...
yine söylüyorum nacizane fikrimdir...
2) mete miydi o çocuğun ismi şu vokalist elemanın? hah o işte. çok itici bir eleman lan o.
adam survivor'a katıldı. orda grubunun tişörtünü giydi. tabi giyebilir giysin yani ne olacak ki bundan. ne bileyim bana ters geldi işte. belki de kıl olduğumdan, bu adamların yaptığı herşeye gıcığım, muhalefetim. bana sorarsanız da sahneye hiç yakışmıyor mete.
aynı şekilde bayan vokalist de öyle 2side bir kere kilolu. tamam kilo iyidir, güzeldir de. ne bileyim biri eksiyken biri artı olsun ki denge kurulsun sahnede değil mi ama? 2 sinden birisinin acilen kilo vermesi gerekiyor ve bu şanslı talihlimizde bayan vokalisttir. hayırlı uğurlu olsun efendim...
yine söylüyorum nacizane fikrimdir...
demekki neymiş bizde yapabiliyormuşuz dedirten grup.
Together with all the pain adlı şarkıları harika. crimson dust da ayrı bir güzel. özge özkan grupla çok iyi söylemiş, ama yalnız söylediği şarkılarda aynı güzelliği tutturamamış maalesef.
vokalinin bildiğin simone simones olduğu başarılı grup.
''Çataffakk,çatalafakkk,katalak,caftalakuiik,katafalak,kakalak" diye diye can verdi genç ve güzel kız. Tek derdi,arkadaşına"Catafalque diye bi grup varmış." diyebilmekti. Diyemedi.
Dağıldılar mı?? Üzmüştür, cidden değeri bilinemedi. Türk standartlarının çok üstünde olan melodic metal grubuydu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar