bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri21
- nervio15
- şemsiyeli lavuk4
- ağzı kokan insan4
- sözlük kızlarının kekleri24
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz3
- günün sözü16
- islamda namaz yoktur32
- bildiğiniz sure sayısı3
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- anın görüntüsü24
- kürdistan9
- lahmacun3
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- hayat kalitesini düşüren şeyler2
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması5
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez4
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- baba oğul bisiklet5
- tanrı nazarında insan nedir3
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- mülk suresi 30 ayet2
- peynir helvası5
- 19 eylül 20264
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız3
- yesene beni diyen kız9
- ölümden korkuyor musunuz17
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- sözlükten kız kaçırmak3
- sözlükte ki gay başlıkları5
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket4
- ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi3
- dindarların çoğunun fakir olması7
- ölümsüzlük var4
- kefir patlaması3
- neme lazım diyen erkek6
- türk açılımı5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- imalı laflardan anlamamak2
- erkekle kadının arkadaş olması5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- ayı dövmenin aslında zor olmaması12
internet üzerinden oynanan bilardo oyunu...
bilgisayarda oynanabilecek en güzel bilardo oyunu. ayrıca internet üzererinden oynamak hoş bir sinerji yaratıyor.*
giriş id'si değiştirmek için para isteyen oyun, girerken iyi seçin id'nizi,oyuna etki etmeyen salak saçma şeylere gerçek para istiyor kendisi, farklı ıstaka kullanmak gibi. ama para vermeye ihtiyacınız olacak tek bir şey bile yok.
sonra paso brezilyalı ve türk var.
sanki online oynamıyormuş gibi hızlı, keyifli, para versen bu kadar güzel olmaz bir şey yani, şaştım kaldım afalladım.
sanal semih saygıner'ler yetiştirir bu oyun.Ayrıca muhabbet ettim anladım ki türkler ile brezilyalılar arasında bir gıcık olma durumu var, gelin ortak olun.
sonra paso brezilyalı ve türk var.
sanki online oynamıyormuş gibi hızlı, keyifli, para versen bu kadar güzel olmaz bir şey yani, şaştım kaldım afalladım.
sanal semih saygıner'ler yetiştirir bu oyun.Ayrıca muhabbet ettim anladım ki türkler ile brezilyalılar arasında bir gıcık olma durumu var, gelin ortak olun.
an itibari ile oyunda k.k.t.c. bayrağını da görebilmek için türk oyuncularının çabalarının sürdüğü çok yönlü online bilardo oyunu.
üst üste sayı aldıkça koreli bir kadının heyecanlandıgı akabinde orgazma sürüklendiği online bilardo oyunu.
ardarda alınan sayılarda koreli karının neredeyse türk gibi "Hüsaamettiin" diye bağırdığı bilardo oyunu.
turk kanalına admin dayanmayan , ortalıkta maymunların ana avrat kitap küfür kıyamet gittiği vaktinizi almaktan başka bir işe yaramayan sinir bozucu oyun.
en iyi online bilardo oyunu.
zamanında oyun seviyesi en yüksek olan oyuncu kensin'di. kendisi carom3d'de dünya çapında tanınıyordu. yanılmıyorsam güney koreli'ydi abimiz. oynadığı odalara izleyiciler akıyordu resmen.
türklerden de çok meşhur olanları vardı. onlar da tabi oyunda iyi seviyelere gelmişlerdi.
ama örneğin gerçek hayatta yapamayacağın veya zor yapacağın sayıları kolayca yapabiliyordun carom3d'de. bu da en büyük zaafı herhalde.
zamanında oyun seviyesi en yüksek olan oyuncu kensin'di. kendisi carom3d'de dünya çapında tanınıyordu. yanılmıyorsam güney koreli'ydi abimiz. oynadığı odalara izleyiciler akıyordu resmen.
türklerden de çok meşhur olanları vardı. onlar da tabi oyunda iyi seviyelere gelmişlerdi.
ama örneğin gerçek hayatta yapamayacağın veya zor yapacağın sayıları kolayca yapabiliyordun carom3d'de. bu da en büyük zaafı herhalde.
Neler geldi geçti ama hiç bi oyun yerini dolduramadı. Az fake hesap açıpta kendimizi altn madalya yapmadık hemende farkedip banlardı aq oyunu . Geçenlerde yine oynamak istedim ciddi yine başlamak için ama kapandığını gördüm nasıl öyle bir oyun kapatılır hala anlayamıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar