bugün
- gürcistan göçmenleri10
- nah sana oy11
- dolar isterse 100 olsun37
- orospu çocuğu abdullah öcalan16
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir9
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- almancıları sevmemek10
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- annen mi ben mi diyen kadın3
- ihanetin affı olmaz5
- akp şehit ailelerine ne diyecek4
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- evlenmeden olmaz diyen kız5
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- gram altın7
- cinsel fanteziler5
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- muşlettin amca bay beydir8
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız7
- chp'nin yeni partiden fazla oy alması2
- gavur sıcakları geri döndü4
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün3
- iyilerin kıymeti ne zaman anlaşılır3
- tayyib'in masayı devirme ihtimali5
- tai lung12
- bu sıcakta cumaya gitmek4
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- gocu bay birader bey2
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları2
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- pkk'yı affeden vatan hainidir3
- sanayi tostu5
- ishal olmak götyaşı dökmektir5
- bibi3
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek6
- ayvalık tostu8
- günde 5 yumurta yiyen erkek3
- 25 yıl şarkısı2
- 376 dönem yedek subay ve kısa dönem devresi3
- 81'e 3 tertip3
- türban üzerinden mağduriyet kasanlar3
- 1 dolar 316 macar forinti2
- 1 dolar 123 izlanda kronu2
- sonradan yahudi olmak5
- dinci dönekliği2
- velvet51
- bir çıkmaza girdi bugün yolumuz2
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
Neler geldi geçti ama hiç bi oyun yerini dolduramadı. Az fake hesap açıpta kendimizi altn madalya yapmadık hemende farkedip banlardı aq oyunu . Geçenlerde yine oynamak istedim ciddi yine başlamak için ama kapandığını gördüm nasıl öyle bir oyun kapatılır hala anlayamıyorum.
en iyi online bilardo oyunu.
zamanında oyun seviyesi en yüksek olan oyuncu kensin'di. kendisi carom3d'de dünya çapında tanınıyordu. yanılmıyorsam güney koreli'ydi abimiz. oynadığı odalara izleyiciler akıyordu resmen.
türklerden de çok meşhur olanları vardı. onlar da tabi oyunda iyi seviyelere gelmişlerdi.
ama örneğin gerçek hayatta yapamayacağın veya zor yapacağın sayıları kolayca yapabiliyordun carom3d'de. bu da en büyük zaafı herhalde.
zamanında oyun seviyesi en yüksek olan oyuncu kensin'di. kendisi carom3d'de dünya çapında tanınıyordu. yanılmıyorsam güney koreli'ydi abimiz. oynadığı odalara izleyiciler akıyordu resmen.
türklerden de çok meşhur olanları vardı. onlar da tabi oyunda iyi seviyelere gelmişlerdi.
ama örneğin gerçek hayatta yapamayacağın veya zor yapacağın sayıları kolayca yapabiliyordun carom3d'de. bu da en büyük zaafı herhalde.
turk kanalına admin dayanmayan , ortalıkta maymunların ana avrat kitap küfür kıyamet gittiği vaktinizi almaktan başka bir işe yaramayan sinir bozucu oyun.
ardarda alınan sayılarda koreli karının neredeyse türk gibi "Hüsaamettiin" diye bağırdığı bilardo oyunu.
üst üste sayı aldıkça koreli bir kadının heyecanlandıgı akabinde orgazma sürüklendiği online bilardo oyunu.
an itibari ile oyunda k.k.t.c. bayrağını da görebilmek için türk oyuncularının çabalarının sürdüğü çok yönlü online bilardo oyunu.
giriş id'si değiştirmek için para isteyen oyun, girerken iyi seçin id'nizi,oyuna etki etmeyen salak saçma şeylere gerçek para istiyor kendisi, farklı ıstaka kullanmak gibi. ama para vermeye ihtiyacınız olacak tek bir şey bile yok.
sonra paso brezilyalı ve türk var.
sanki online oynamıyormuş gibi hızlı, keyifli, para versen bu kadar güzel olmaz bir şey yani, şaştım kaldım afalladım.
sanal semih saygıner'ler yetiştirir bu oyun.Ayrıca muhabbet ettim anladım ki türkler ile brezilyalılar arasında bir gıcık olma durumu var, gelin ortak olun.
sonra paso brezilyalı ve türk var.
sanki online oynamıyormuş gibi hızlı, keyifli, para versen bu kadar güzel olmaz bir şey yani, şaştım kaldım afalladım.
sanal semih saygıner'ler yetiştirir bu oyun.Ayrıca muhabbet ettim anladım ki türkler ile brezilyalılar arasında bir gıcık olma durumu var, gelin ortak olun.
bilgisayarda oynanabilecek en güzel bilardo oyunu. ayrıca internet üzererinden oynamak hoş bir sinerji yaratıyor.*
internet üzerinden oynanan bilardo oyunu...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar