bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı48
- milli maçı izlemeyen erkek13
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- nestory irankunda3
- arda güler6
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- bir kızı doyurmak4
- aylık 346 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak12
- çok fena boşladım3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- vincenzo montella6
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni3
- su molası4
- avustralya 0 türkiye 74
- migros anal market2
- ruh eşin nerede2
- avustralya milli futbol takımı4
- kadınlar neyden hoşlanır4
- devşirme türk2
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20262
- merih demiral2
- new york knicks3
- istiridye mantarı2
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- zall yüzünden gol yememiz5
- kürdistan a milli futbol takımı2
- ozan güven ahmet kural ikilisi2
- türkiye a milli futbol takımı2
- türk bayraklı tişört2
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi2
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- kadir mısıroğlu2
- muhabbet kuşu2
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- dünya kupası2
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll4
- en iyi antidepresan18
- sarunas jasikevicius2
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- sabah sabah kahvaltıya gelen misafir2
- kenan yıldız2
- kemal kılıçdaroğlu14
- chp'nin hali ne olacak58
- ioçk adam mıdır2
- alagavat olmak istiyorum ne yapmalıyım2
- dalmaçyalı köpeğin beneklerine iğne batırmak2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
internet üzerinden oynanan bilardo oyunu...
bilgisayarda oynanabilecek en güzel bilardo oyunu. ayrıca internet üzererinden oynamak hoş bir sinerji yaratıyor.*
giriş id'si değiştirmek için para isteyen oyun, girerken iyi seçin id'nizi,oyuna etki etmeyen salak saçma şeylere gerçek para istiyor kendisi, farklı ıstaka kullanmak gibi. ama para vermeye ihtiyacınız olacak tek bir şey bile yok.
sonra paso brezilyalı ve türk var.
sanki online oynamıyormuş gibi hızlı, keyifli, para versen bu kadar güzel olmaz bir şey yani, şaştım kaldım afalladım.
sanal semih saygıner'ler yetiştirir bu oyun.Ayrıca muhabbet ettim anladım ki türkler ile brezilyalılar arasında bir gıcık olma durumu var, gelin ortak olun.
sonra paso brezilyalı ve türk var.
sanki online oynamıyormuş gibi hızlı, keyifli, para versen bu kadar güzel olmaz bir şey yani, şaştım kaldım afalladım.
sanal semih saygıner'ler yetiştirir bu oyun.Ayrıca muhabbet ettim anladım ki türkler ile brezilyalılar arasında bir gıcık olma durumu var, gelin ortak olun.
an itibari ile oyunda k.k.t.c. bayrağını da görebilmek için türk oyuncularının çabalarının sürdüğü çok yönlü online bilardo oyunu.
üst üste sayı aldıkça koreli bir kadının heyecanlandıgı akabinde orgazma sürüklendiği online bilardo oyunu.
ardarda alınan sayılarda koreli karının neredeyse türk gibi "Hüsaamettiin" diye bağırdığı bilardo oyunu.
turk kanalına admin dayanmayan , ortalıkta maymunların ana avrat kitap küfür kıyamet gittiği vaktinizi almaktan başka bir işe yaramayan sinir bozucu oyun.
en iyi online bilardo oyunu.
zamanında oyun seviyesi en yüksek olan oyuncu kensin'di. kendisi carom3d'de dünya çapında tanınıyordu. yanılmıyorsam güney koreli'ydi abimiz. oynadığı odalara izleyiciler akıyordu resmen.
türklerden de çok meşhur olanları vardı. onlar da tabi oyunda iyi seviyelere gelmişlerdi.
ama örneğin gerçek hayatta yapamayacağın veya zor yapacağın sayıları kolayca yapabiliyordun carom3d'de. bu da en büyük zaafı herhalde.
zamanında oyun seviyesi en yüksek olan oyuncu kensin'di. kendisi carom3d'de dünya çapında tanınıyordu. yanılmıyorsam güney koreli'ydi abimiz. oynadığı odalara izleyiciler akıyordu resmen.
türklerden de çok meşhur olanları vardı. onlar da tabi oyunda iyi seviyelere gelmişlerdi.
ama örneğin gerçek hayatta yapamayacağın veya zor yapacağın sayıları kolayca yapabiliyordun carom3d'de. bu da en büyük zaafı herhalde.
Neler geldi geçti ama hiç bi oyun yerini dolduramadı. Az fake hesap açıpta kendimizi altn madalya yapmadık hemende farkedip banlardı aq oyunu . Geçenlerde yine oynamak istedim ciddi yine başlamak için ama kapandığını gördüm nasıl öyle bir oyun kapatılır hala anlayamıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar