bugün

/15
şuan oynadığı dizide halvete giriyor.
anladınız siz onu.
an itibarıyla sultan süleymenın yediği karıdır dizide.
Guzelligi seksiligi olmayan sopa gibi kadin. Neyini begeniyolar lan bunun?
itici, vasat oyuncu kisi.
oyunculuğu yüzünden oyunculuktan soğutacak derecede başarılı bir oyuncu.!!!
muhteşem yüzyıl'da ki oyunculuğu sebebiyle herkesin bok attığı kadın. hayır görende bu ülke de deli gibi kadın oyuncuların olduğunu,herkesin hemen hergün oscarlık performans sergilediğini falan sanacak.
ölü gelin.
kurban oldugum cik git su diziden!
Harbiden güzeldir be.
dişlerini göstermese güldüğü anlaşılmaz.* öyle bir oyuncu.
oynadığı dizilerden yemek yeme sahnelerinin çıkarılması gereken manken. böyle itici bir yemek yeme şekli daha olamaz insanda iştah bırakmıyor geviş getire getire.
güzel kadın .
güzel mi değil mi bir türlü anlayamadığım kadın.
ezel'den sonra kaybolan, ve gitgide unutulan sinema ve dizi oyuncusu.
kimileri beğenmesede çoğu kişinin güzel bulduğu bir kişi. hem; zevkler ve renkler tartışılmaz.

görsel
görsel
görsel
ölügöz, manken ve yeteneksiz oyuncumsudur.

edit: kişiliği müstesnadır.
ona buna laf yetiştirmediği, ilişkilerini çitilemediği için hep hoşlandım bu kızdan. bir başkası olsaydı cem yılmaz vukaatından sonra ortalığı 56 ya verir, her magazin proğramına çıkar mağduru oynardı. o ise ağzını açıp tek kelime etmedi, sindirim zafiyeti göstermedi, kendini geliştirmeye çalışıyor, oyunculuk olarak ciddi de yol kat etti. Ha o arada sağlam PR yapıyormuş. Kim yapmıyor pardon?
güzel, çirkin onu bilemem ama çok berbat bir oyuncu. oyuncu filan değil de. ne dersen işte.
(bkz: beton)
(bkz: taş)
(bkz: izmir)
ezel dizisinden sonra nefret ettiğim kişi. ihanet insana bu kadar mı yakışır arkadaş.
Eski manken, hala oyuncu.
cem yılmaz'ın ex oynaşı.
ulan o kadar zaman sevgili ol gelsin kıçı kırığın biri evlensin adamla iş mi bu?
pörtlek gözlü hatun.
dikkatli bakıldığında michael jackson ı andırabilen insan.
güzel fakat çok itici bir kadın. nedenini bilmiyorum.

pardon editi: resimlere baktım da güzel değilmiş.

güzel değil üstelik itici.
© copyright 2005 - 2026