bugün
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- sözlük kavgalarındaki avamlık4
- en son alınan hediye4
- çırçıplak yatmak9
- deri ceketli serseri5
- türklerin ileri olduğu konular20
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- eski seni özlüyor musun6
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek3
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- kültürün bireyi boğması4
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler3
- 1018 karma olmuş evvvet3
- bir kadının en güzel bölgesi8
- gocu pandela barışı4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- caner taslaman7
- dünyanın en güzel tatlısı8
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- seninle şurada olabilirdik5
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
- vantilatörü kendine çevirmek6
- bir insanda en sevilen özellik3
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- ioçke'nin elleri4
- strange academy2
- abd vizesi4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- fransa ingilte üçüncülük maçı3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- yazarların sevgilerini gösterme şekli2
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- dinsize inanır mısın17
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- geceye bir şiir bırak2
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- kim artıladı lan beni2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- salak yazarlar7
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
Ayrı bi havası olan cigaradır..
(bkz: ama yinede içilmez bu bok amk)
(bkz: ama yinede içilmez bu bok amk)
türk tütününün kullanıldığı ve türk sigarası olarak bilinen güzel bir sigara markası.
paketinin üstündeki deve resminin ön sol ayağında ki çıplak erkek figürü herkesin dikkatini çekmez.
paketinin üstündeki deve resminin ön sol ayağında ki çıplak erkek figürü herkesin dikkatini çekmez.
eskiden çok sevilen ve tutulan ama tütün harmanı ile oynanması sonucu şimdilerde revaçta olmayan efsane..
% 80 american tütünü ve aroması ile JTI firması tarafından izmir Torbalı fabrikasında üretilmektedir.
% 80 american tütünü ve aroması ile JTI firması tarafından izmir Torbalı fabrikasında üretilmektedir.
son zamlardan sonra fiyatı bir hayli merak edilendir.
erkek sigarasıdır. devede bulunan erkek resminden de anlaşılabilir.
an itibariyle fiyatı böyle duyurulmuştur.
http://twitter.com/#!/gok...status/125848646125228032
http://twitter.com/#!/gok...status/125848646125228032
bu sabah 6 tl'ye aldığım mükemmel sigaradır.
migros'da hala 6 tl ye satın alınabilen sigara sevdiren markadır.
arapçada cemal isminin karşılığına yakın.
ötv zammının bir bölümünün geri çekilmesinden sonra fiyatı 7 lira olan can sigara.
muratti'ye 6,5 vereceğime 7 lira bu cengavere veririm ciğerimde bayram eder doktorum da.
muratti'ye 6,5 vereceğime 7 lira bu cengavere veririm ciğerimde bayram eder doktorum da.
gönlümün sultanıdır kendileri.
(bkz: bakın ben camel içiyorum)
paketin üstüne lüzumsuz ise söndürünüz yazdığım sigaram.sigara içiyoruz ne olmuş yani.
gecenin bi yarısında krize girmem sebebiyle bakkala koştugum ve yine zamlı fiyatıyla beni benden alan eski dost.
evet artık eski dost olcaktır. şuan ki son fiyat 8 tl.
evet artık eski dost olcaktır. şuan ki son fiyat 8 tl.
içimi bu kadar temiz bi sigara görmedim ben. soft versiyonu güzel kokmanızı bile sağlayabilir. dumanı bile ahenkli uçuşur. oh mis...
rajaz ile insanı 8 dakika boyunca kendinden geçirebilen gruptur.
aşmış gruptur. konserde solo atarken ağlayan bir adamın ekibi bu. düşünün gerisini.
ingilizce karşılığı deve'ye tekabül eden ve JTi'nın birinci kalite sigara ürünüdür.
son çıkardığı (bkz: camel deep blue) dan sonra seride bir tek yeşil ve kırmızısı eksik kalmıştır.
camel soft mu yoksa camel box mı derseniz ben box derim. Bence siz de diyin çünkü camel box sert olduğu için cepte ezilmez ama soft şeffaf olduğu için cepte koalyca ezilir
nalet gitsin artık. bildiğin deveyle bütünleştim. elime yıllardır cameldan başka sigara paketi değmedi.
ilk dinlediğimde müziğini aynı zamanın grupları olmasından mutevellit (bkz: eloy) ve (bkz: free) arasında bir yere koyduğum sonra albümlerini edindikçe (bkz: mirage) ve (bkz: stationary traveller) "oha bunlar müzik yapıyorsa diğerleri ne yapıyor?" dediğim, (bkz: andrew latimer) gibi olağanüstü bir müzisyenin kurduğu grup. birçok müzik gruba ilham kaynağı olan camel, mikael akerfeldt (bkz: opeth) de camel dan çok etkilendiğini bir röportajında söylemiştir.
yüksek kalitede gerçek sigaradır. camel'a başlayan birisine artık diğer sigaralar tatsız gelmeye başlar.
muratti tadını iyice bozdu diyerek geçiş yaptığım altı üstü 50 kuruş daha fazla vererek kullanmaya başladığım sigara.
bakalım tütüne ne zaman geçeceğiz. o değilde muratti çok bozdu. çok sakat var çok.
bakalım tütüne ne zaman geçeceğiz. o değilde muratti çok bozdu. çok sakat var çok.
bir yaşam biçimidir .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar