bugün
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri4
- izmirde bok kokusunun kaybolması9
- sneijderın kaşar karısının nafaka talebinin reddi7
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir7
- ürdün6
- fusya şemsiyeli ve hipopotam9
- aykolik'in size istanbul'u gezdirmesi3
- filistin5
- hilafetin türklere faydası18
- ismet gurbuz'e tavsiyeler3
- yumurta turşusu2
- almanya da yaşayan yazarlar3
- var olmak için popüler yazarlara sataşma taktiği5
- kız sanılan yazarlar11
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- kibarhergele14
- nervioya talip olmak5
- barney stinson2
- öleceğin günü bilmek4
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- 2026 2027 süper lig şampiyonu galatasaray2
- ismet gürbüz ile almanya da sosisli yemek3
- kayseri ceosu olan yazarlar4
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- mehdi'nin namaz kılmayıp sürekli dolaşması4
- istanbul da cirit atmak5
- ak partinin izmiri asla alamayacak olması2
- çin2
- çerkezköy kapıkule tren hattı4
- azerbaycan da öğretmenlere başörtüsü yasağı3
- arkadaşlar ben geri gelsem ayıp olur mu4
- mustafa kemal atatürk2
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi9
- george washington7
- sözlüğün kırbacı10
- türkiye6
- sözlükte sevap işlemek2
- futbol9
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz12
- iki elin doluyken burnun kaşınması3
- sorusormayin7
- yuvarlak masa şövalyelerinin meeting set etmesi2
- çorapla ıslak bir yere basmak2
- siyatik2
- hangi yazarla çift olursunuz28
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- ucan tekme atan hipopotam45
- güllü davası nda tuğyan'ın savunması2
- arda turan2
- gocu8
sinir bozucu bir programlama dili. kullanmayı bilen arkadaşlar varsa mesaj atabilirler mi acaba?
hakkında yorum yapabilmek için hala daha yetersiz hissettiren dildir. gücü, etkinliği ile korkutucudur. bu yüzden de güvenli değildir hiçbir zaman. çoğu yazılım dilinde olduğu gibi bu dil de kodlar çalışılarak gidilmelidir bence. (bkz: inspection)
çok geniş yelpazede kaynak kod içeren planet source incelenmelidir.
çok geniş yelpazede kaynak kod içeren planet source incelenmelidir.
Bu tarz programlamaları yazabilen ve programlayabilen arkadaşlara gerçekten saygı duyarım . Ben bakınca uzaylı dili gibi geliyor yani çok anlamsız bakıyorum .
bugün öğrenmek için ilk adımı atacağım programlama dili. hayırlısı olsun
sınavlarında kopya verdiğim arkadaşın benden 5 puan yüksek aldığı programlama dilidir.
o gün bugündür kimseye kopya vermem.
o gün bugündür kimseye kopya vermem.
Nesneye yonelik Algoritma ogrenmek icin ogretilen ancak yapilanin kapsamli yazilim sanildigi ancak baksan max 100 satir kod yazan insanlar offf abi cok zhor yhaa c plus plus ben javaciyim.sss seklinde nitelendirdigi cok guclu bir yazilim dilidir.iyi bir c++ programcisi bilgisayara diz cokturur tevbe istetir valla okadarda guclu bir dildir.Sonundaki ++ ifadesi enhanched yani arttirilmis c manasina gelir.
microsoft ve borland tarafından üretilen compilerler yardımıyla visual basic kıvamına getirilen zor programlama dili. c dilinden türetilmiş ve bu yüzden c++ adı verilerek küçük bir espri yapılmıştır.
++ komutu, c dilinde bir değeri bir seviye artırmak için kullanılmaktadır.
++ komutu, c dilinde bir değeri bir seviye artırmak için kullanılmaktadır.
bilgisayar donanımı da bir cihaz(?)dır.. *
c plus plus, c' nin üzerine kurulmuş ve geliştirilmiş bir yapıdır..
c plus plus, c' nin üzerine kurulmuş ve geliştirilmiş bir yapıdır..
c bir programlama dilidir. sadedir. ama c plus plus, c dilinin haricinde nesnelere yöneliktir. şöyle özetlersek c plus plus ile kodlanan program, belirli cihazlar ile entegre beynine (yanlış hatırlamıyorsam yongalara) yakılır ve entegre programlanmış olur. ama c ise daha çok cihaz değil de, bilgisayar donanımı programlamacılığında kullanılmaktadır.**
microsoft yazilimlarinin** uretildigi, kendi kendini gelistirebilme, feedback ozelligine sahip, sinirlari olmayan programlama dili.
muhtelif editorler ile* source code yazildiktan sonra, compile islemi ile cpp uzantili, programin hatalarini bildiren bir dosya olusur. burada hatalar duzeltildikten sonra build islemi ile exe uzantili kullanima hazir bir dosya meydana gelir ki bu, programin ta kendisidir.
muhtelif editorler ile* source code yazildiktan sonra, compile islemi ile cpp uzantili, programin hatalarini bildiren bir dosya olusur. burada hatalar duzeltildikten sonra build islemi ile exe uzantili kullanima hazir bir dosya meydana gelir ki bu, programin ta kendisidir.
mantığı anlaşıldıktan sonra zevk alınarak öğrenilebilecek programlama dili. bu cümleyi bir sene önce sözlükte görsem küfrederek eksiyi basardım ama öyle. c++ ile yazılacak programı önce kafada adım adım tasarlamak olayın özü. sonra kod yazmak büyük bir olay değil. önce algoritmasını kurun diye boşuna demiyorlarmış.
(bkz: obfuscated c code contest)
en büyük avantajı nesne yönelimli bir dil olmasıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar