bugün

/26
Benim efsanemdir büyük kaptan , yeri çok ayrıdır ben kendini hakan şükürle aynı yere koymam kimse kusura bakmasın. ne zaman bir videosunu izlesem gözlerim duygulanır . o arma sana çok yakıştı kaptan . iyi ki bu gözler o armada seni kaptan olarak izledi.
futbolcuyken yaptığı çamurluklar ve itici kıl haliyle inşallah yüzü gülmesin dediğimiz kişi.

bak ibb yi küme düşürdü. çifte bayram.

kendisi de küme düşer inşallah ülke futbolunun yakasından bir daha da gelmez.
her sene en az bir kez antalya'da tatil yapan cimbomum efsane kaptanıdır.
30 senesini hatırladığım türkiye liginde en yetenekli, en teknik, en hızlı, en güçlü sıfatlarından hiç birine sahip olmayan (en mücadeleci olabilir) ama yaşadığı ve yaşattığı başarılar ile en büyük olan futbolcudur.
o uefa kupasında omzu çıkık çıkık oynadı ya ben daha da böyle bir ruh görmedim.
türkiyenin maldinisi denilecek adamdır.cengaver,ruhlu,hırslı ve kaliteli bir futbolcudur.efsane kaptandır.candır can.
Malatyaspor teknik direktörü olarak takımımızı süper ligde çalıştırmasını istediğim hemşehrimiz. Türkiye nin maldini , puyol karışımı efsanesi.
şu anda ntv sporda önder özenden boşalan koltuğa geçmiş eski futbolcu. yorumculuğu da fena değildir.
galatasaray için efsane bir isimdir, uefa kupası finalinde yaptığı fedakarlık asla unutulmayacaktır.
(bkz: this is a temas var)
yıllardır defansta mumla aradığımız adam. popescu ile defansın ortasında harikalar yaratan adam.
yorumculuğu değil de sunuculuğu başarılı değil diyebiliriz. taktiksel bilgisi muazzam. ama o bilgiyi çıkartamıyor. anlatamıyor yani. arif olan anlıyor.
juventus maçını erteletmemek için her yolu denedi, lakin yanlış yerdeydi.
Galatasaray'a gönül vermis büyük kaptan, unutulmaz adam. En sevdiğim Galatasaraylı.
dünyanın en ünlü malatyalısıdır. *
efsane kaptan, diyarbakır'a attığı golü canlı izlemiş olmak bi başka duygu. https://www.youtube.com/watch?v=CvMq_4sVrGA
Monaco maçındaki hatıraları gözler önüne getiren insan. yorumcu olarak ve teknik direktör olarak vasat olsa da iyi oyuncuydu.

(bkz: semih kaya)
24 kasım 1968 yılında doğan eski milli futbolcu.
bi gs'li olarak kolundaki sargıyı sırf artizliğine sardırdığını itiraf etmedikçe sevmeyeceğim kendisini.
türkiye'de en kötü defans oyuncusu sırasında ilk 5'e girecek vasat.
zamanının adrenalin bağımlısı defans oyuncusu.
17 Mayıs 2000'de, Galatasaray'ın UEFA Kupası’nı kazandığı final maçında omzundan sakatlanmasına rağmen sargılı koluyla formayı giymeye devam etmiş ve o yılki kupanın simgesi olmuştur.
2005 sezonu sonunda futbolu bırakır. Galatasaray Kulübü, Bülent Korkmaz'ın giydiği 3 numaralı formasını müzeye kaldırmayı teklif etmiş, ancak büyük kaptan bunu istememiştir. (şu anda melo giymektedir.)
Galatasaray'da yıllarca kaptanlık yaptığı için Büyük Kaptan diye anılır.
türk futbolunun gördüğü en iyi türk defans oyuncusu.
adeta bir ramos bir puyol dur kendisi.
kariyerine galatasaray'da başlayıp, galatasaray'da son veren, zamanında avrupa'daki birçok klübü peşinden koşturan ama galatasaray'dan başka hiçbir klüpte top koşturmayan, arma sevdalısı, delikanlı yürekli adam... 2005 yılında futbolu bıraktığı andan itibaren hala yeri doldurulamayan efsane...
© copyright 2005 - 2026