Dolphin, d1, e3, e6 gibi potansiyel ucuza satılabilecek modellerini de getirmesini umuyorum.

Öte yandan seal dm-i sedan'ı da benim hoşuma gidiyor.
Gelse ne kadar olur bilemiyorum.
görsel
bugün yeni gelen tang modeline yakından baktım. çok estetik, konforlu ve rahat bir araç. e segment olduğundan mıdır bilmem ama 3 milyon 600 bin tl bana fazla geldi.
onun dışında diğer modelleri de cezbedici. ama suvları bence daha iyi. fransız araçlarına o kadar vermektense byd almak daha mantıklı.
Tang diye araba mı olur la? Yağmur yağınca suda eriyip meşrubat olur ya o.
reeder yayıldıkça epey müşteri kaybedecek.
özbekistan'da sedan hibrid modeli 19.000 d0lar olan çin arabası.

araba birde full .
bu marka manisa'da fabrika kurulumunu tamamladıktan sonra türkiye'de çok su götürür. geçen bi bayilerine ziyarete gittim. sedan modeli gayet hoş.

he ben eski kafayım elektrikli almam son benzinli tedavülden kalkana kadar. o ayrı.
suv olanına bindim geçenlerde.
yayla gibi geniş içi.
trafikte seal u elektrikli ve hibrit modellerini çok gördüğüm bir çin markası.
türkiye'de yılın otomobili seçildi.
yakından baktım. çok güzel görünüyor. içi baya rahat. malzeme kalitesi baya üst. ama uzun vadede bana yarar mı zarar mı sağlayacak orada kafam karışık.
Bunlar da bizi kandırmıştır. Fabrila kuracağoz, yerli üretim yapacağız diye dünya kadar teşvik, gümrük indirimi alıp satışları patlatıp hoop tüm yatırımı macaristan a segedin e kaydırmışlar.

https://x.com/borsaninizi...;t=o1kDp73LU0TuukjZkDd2Ag
Taa ne zamandır söylüyordu bunu işi bilen uzmanlar. Hiç şaşırmadım. Ama şuna da eminim kandırılan biz garip halk olmuştur. Bir tane araba kendimize iki tane devletimize alan fakir halkımız olmuştur.
stellantis grubu markalardan ziyade byd almak daha iyi bence.
Türkiyeye iyi kazık atmış bir çin otomobil markacığı.
çinli elektrikli araç devi byd, türkiye'deki fabrika yatırımını askıya aldı. bu kararın arkasında avrupa birliği'nin çin'den ithal edilen elektrikli araçlara getirdiği ek gümrük vergileri var. sanırım byd'nin türkiye'yi avrupa'ya açılan bir kapı olarak görmesi biraz zora girdi.
https://www.bloomberght.c...usunu-askiya-aldi-3779514
© copyright 2005 - 2026