bugün

/152
Böyle değildi eskiden.
Kürtler doldu suriyeliler doldu şehir şimdi çok sıcak.
Rüzgarımızı kestiler amk.
'' Sıcak değil de nem fazla '' mevzusunu yazın birebir yaşatan şehir. su buharının içinde yaşıyoruz sanki.
Yarın döneceğim şehrim.
Artık beni yoran şehir. Köyde büyümenin kötü yanı bu sanırım kalabalığa gelemiyor insan. Geceleri gökyüzünü görmek istiyor.
şehrin altında sanki büyük bir ateş var, gittikçe artan sıcaklık insanı yakıyor,unutmuyor, boğuyor bu nedir ya. siz siz olun yazın bursa ili sınırları içinde bulunmayın.
Pazar günü 36 dereceyi görecekmiş Allah yardımcımız olsun.
Kendimi atmak için can attığım şehrim.

Ankara da çok güzel ama memleket gibisi yok.
yazı saunadan hallice geçiren şehir.
çok sıcak şehir özellikle mudanya tarafı. şehrin her tarafında suriyelilere rastlamanızda yüksek ihtimaldir.
Son bir haftadır aşırı sıcaktan bayıltan şehir. Öğlen saati aracın yol bilgisayarında 45 derece gördüm. Şuan camı penceresi her tarafı açık odamın sıcaklığı 34 derece. Sauna gibi amk.
Sanırım bi iki ay sonra yaşayacağım şehir.gitmeden sevdim hadi hayırlısı.
Burada okuyan öğrencilere burs verilEn şehir.

Hani burs-a yaa.
es mi yor.
şu an on numara esiyor baldız baldız dediğim şehirdir. evet.
bugünkü sıcağı ve trafiğiyle bana 3 kere sinir krizi geçirtmiş şehir. bu ne kalabalık ya bu ne insan seli bu ne dangalak şöferler. bir daha nilüferden heykele çıkanı silksinler.
Gelin aldığımız illerden biridir .
es mi yor.
tarihi değerleri yüksek olan şehir. tarihini kullansa iş yapar ama kullanmıyor. evet.
Memleketlisi olmakla onur duyduğum Evliya ve Osmanlı Padişahları ile meşhur ilimiz.
Gölyazı, suuçtu şelalesi, kemalpaşa *
Topraklarında yürürken dünyanın en mutlu insanı olmamı sağlayan memleketim.

Şusu busu var değil. Çorak bir yere de dönüşse benim toprağım, annem babam gibi değerlim.
bu nasıl bir hava arkadaş insanın içini sıkıyor.
tez zamanda yağmurların gelmesini istediğim şehir.cidden bunaltıcı.uyumak istesen uyuyamıyorsun.oturduğun yerde terlemek cabası.
Bu yıl bizlere cehennemin fragmanını yaşatan şehir.
(bkz: gelin gideceğim şehir)
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026