bugün
- etnik köken16
- en iyi çizgi filmler9
- evde yalnız yaşamanın verdiği inanılmaz keyif10
- cadılar bayramı kutlayan gerizekalı türkler11
- evde kalmış 30 yaşında kız17
- zengin olmak3
- hangi ülke de doğmak isterdin14
- dünyadaki en kolay meslek7
- sımsıkı sarılmak istenilen yazarlar5
- sözlükteki zengin yazarlar9
- her sözlük aşkı nefretle başlar9
- 1 kasım 2026 kasımpaşa beşiktaş maçı8
- hangi yazara aşıksınız6
- tavuk döner 1 lira yanında ayran bedava3
- 9mm'nin deviremeyeceği adam yoktur4
- karton toplayan çocuk4
- çocuğunun ismini johnny koyan ebeveyn5
- omnitrixe sahip olmak2
- sokakta sürü halinde gezen erkekler5
- kadın sürücüye evine git yemek yap diyen sürücü2
- sözlükte kim kime yürüyor5
- ben çocuğuma bir hot wheels alamayacak mıyım4
- robert greene2
- bir bela geliyor6
- müzik haram mıdır7
- amedspor22
- fenerbahçe16
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- inönü'nün devlet başkanlığına daha uygun olması2
- kasımpaşa 2 beşiktaş 24
- from gold from dust9
- evrimsel psikolojinin aşk açıklamaları3
- anın görüntüsü26
- soğuklardan ötürü dudakların çatlaması5
- ermenisiz kafkasya4
- yaptığım müthiş kaşarlı yumurta8
- olgun kadınlardan hoşlanan erkek2
- filiz makarna'nın türkiye buğdayı skandalı10
- polatlı2
- hareket edebilen canlılar2
- arkadaşa acil 10 bin lira ateşlemek6
- ismet gürbüz3
- 31 ekim 2026 fenerbahçe göztepe maçı27
- asgari ücret4
- 16 bekar için masrafsız finlandiya tatili2
- durduk yere insanın aklına gelen replikler7
- şaban oğlu şaban oğlu şaban filmi3
- nervio19
- çare ismail kartal4
- cübbeli ahmet hoca3
2011 genel seçimlerinde akp'nin %53 ile birinci, chp'nin ise %25 lik oy oranı ile ikinci parti olduğu ildir.
güzel yerdir vesselam.
doğduğum ,büyüdüğüm ama en güzel anılarıma ev sahipliği edememiş güzel şehrimdir.
iş için geldiğim bi o kadar da sevdiğim yeşil yer. sokak sokak yıldırım'ı osmangazi'yi ve nilüfer'i gezdim en çok nilüfer'i beğendim. yalnız insan burada 1 hafta yaşasa nemden ölür o derece garip bi şehir.
bugün benim olan şehirdir. çünkü benim için giyinip kuşanmış.
an itibariyle yoğun dolu yağışıyla birlikte rüzgarında etkisiyle mahsur etmiş şehir. sabahki sıcağa aldanıp plan yapanların planlarını suya düşürmesini bilir.
karmakarışık trafiği ve inişli çıkışlı yollarıyla bir nevi küçük istanbul. bir hafta kalındığı taktirde etin her türlüsünü abartı biçimde yemekten beş kilo alınması kaçınılmazdır.
istanbulla beraber aşık olduğum şehir. ne anılar ne hatıralar var bende. tarih kokan sokaklarında gezinin bakın size neler söyleyecek?
yağan aşırı yağmur sonucu bursalıların merdivenlerden yukarıya doğru kaçması ile sonuçlanmış ,güzelim şehir.
(bkz: merdivenden yukarıya kaçanlar)
(bkz: merdivenden yukarıya kaçanlar)
bugün heykel ve taraflarını sel götürürken aynı dakikalarda buttim taraflarında günlük güneşlik bir gün yaşatan güzelim şehir.
öyle bir yağmur yağmıştır ki bugün buraya, setbaşı kütüphanesinde mahsur bırakmıştır.
Hayattan soğutan şehirdir. 'Burdan bi gitsem var yaa' diye cümleleriniz doludur. Şu yol çalışmaları asla bitmez. Trafik ışıkları yerine de ada yaparlar, kocaman yuvarlağın etrafında dönmek, diğer arabaların geçmesini beklemek kocaman bir sabır ister. Otobüsle bir yere gitmeye çalışırsanız, gereksiz ve talihsiz bir çok olayla karşılaşacaksınız. Gün gelir de yolunuz Bursa' ya düşerse üzgünüm, hayal kırıklıkları dolu bir şehir sizi bekliyor!
seçim sonuçlarında sürpriz yapacak şehir.
eğer rabbim nasip ederse, öğrenci olarak son kez gideceğim şehir. Acısıyla tatlısıyla 4+0,25 yılım geçti.* geriye bakınca güzel günlermiş diyor insan. Kaderimizde bursa havasını solumakta varmış. Kim bilir bundan sonra nerelere savuracak, kimlerle tanıştıracak ve nasıl uğraşlar verecek hayat.
Belki bir gün yeniden yolumuz kesişir be bursa. Senden bağımı tamamen koparacak olma duygusu hüzünlendiriyor beni. Şunu da çok iyi biliyorum aslında; bir gün yolumuz keşişse dahi, ne ben aynı ben olacağım, ne de sen aynı sen olacaksın. Seni sen yapan ordaki dostlardı çünkü. O dostları orada bulamamak çok kötü olur galiba. En iyisi yolumuz kesişmesin be bursa.
Tanım: türkiye'nin dördüncü büyük kenti. **
Belki bir gün yeniden yolumuz kesişir be bursa. Senden bağımı tamamen koparacak olma duygusu hüzünlendiriyor beni. Şunu da çok iyi biliyorum aslında; bir gün yolumuz keşişse dahi, ne ben aynı ben olacağım, ne de sen aynı sen olacaksın. Seni sen yapan ordaki dostlardı çünkü. O dostları orada bulamamak çok kötü olur galiba. En iyisi yolumuz kesişmesin be bursa.
Tanım: türkiye'nin dördüncü büyük kenti. **
Manzara için dağı, rahatlamak için denizi olan, yazları çok sıcak, kışları ılık geçen, tarihi ve sembolik kapalıçarşısı olan, pek çok ünlü yemek ve tatlı çeşidi olan, yaşamak için süper, gezmek için güzel, eğlenmek için eh işte olan şehirdir.
puslu havasıyla mest eden şehirdir. hele bir de koca çınarlar, camiler, türbeler, hamamlar, kale burçları o sisin griliğine bir girip bir çıkınca, adamı öyle bir çarpar ki bu şehir, dünyanın alnıdaki keder çizgisi burdan geçiyor dersin.
eskişehirden sonra hiç ama hiç sarmayan şehirdir.
sükunetinden sıyrıldığın sürece eğlenceli, sükunetine kapıldığın derece rahatlatıcı, kültürlerin kaynaştığı bazen gri bazen aydınlık şehir.
iskenderi ve futbol kulubü ile ünlüdür.
iş için oflaya poflaya gelip geldiğinde de ne kadar özlediğini fark edersin çünkü çoğu zaman huzurun şehridir. *
huzur bulduğum, ufak bi ayrılıkta özlediğim tek şehir. alışmayanın yaşayamayacağı, alışanın ayrılamayacağı yer.
ayda bir ziyaret ettiğim şehir. heykel bölgesinde trafiğin resmen amına koymuşlar. nedir bu tramvay merakı bizi yönetenlerde anlamadım gitti.
edit:imla
edit:imla
bu gece gitmek üzere yola çıktığım şehir.öyle zannediyorum ki üstüne sinmiş osmanlı kokusunu sonuna kadar hissedeceğim eski bir osmanlı başkenti.
sabah yağmurlu öğleyin güneşli aksamüstü tekrar yağmurlu olan ildir.bursada yaşıyorsan çantada portatif şemsiye kesinlikle bulunmalıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar