bugün
- fusya semsiyeli yabanci25
- nervio23
- arkadaşlar larissa kim5
- sözlükteki gammazlar lobi si7
- lan şemsiyeci5
- fuşya yüzünden sözlükte kimseye güven kalmaması4
- sözlükte yazan ünlüler7
- şemsiyeli larissamıymış4
- larisalisa3
- uludağ sözlük size ne kattı14
- şizofren denilince akla gelen ilk yazar9
- erkeklerin taciz edildiği anlar5
- ölüm11
- tai lung45
- sarapci koala44
- sözlük kızlarının kahveleri9
- sözlükte kendini sibel can diye tanıtan nineler4
- sonsuz2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i9
- arkadaşlar galiba kavga var6
- tembel avrat böreği5
- hangi sözlük kızının eteğinin altındayım4
- kavga edenlerin hep aynı kişiler olması5
- soykırımcı yahudi düşmanlığı şeytandandır2
- ne gerek var kavgaya haydi eller havaya4
- mutlu bey birader koştursun2
- etek dikmelik sözlük kızı4
- şarapçının birden tayyipçi olması7
- burdur şiş3
- şarapçı koala yalnız değildir8
- arkadaşlar moralim çok bozuk3
- çok boş yapıyorsunuz2
- mormon tarikatı2
- yalnızlık edebiyatı14
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir6
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- hasmet ibriktaroglu3
- aykolik adamdır4
- arkadaşlar kavga etmeyin9
- bir kızla dalga geçmek7
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı33
- bir kadının en zevk aldığı an5
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı20
- recep tayyip erdoğan8
- keşan4
- insanlık kıyamete yakın dönemde azgınlaşacak2
- dışarıdaki insanların çok iyi olması3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- çomar saldırısı2
- togg t6x6
entry'ler (509)
Buğday teni beyaz tenden daha çok sevdiği halde bunu söyleyemeyen ama puanlama sistemiyle takdirimi kazanmis yazar. Notu biraz kiriktir, olsun.
Göründüğü gibi sert, sinirli olmadigi gibi oldukça sabirli, samimi ve komiktir. Güldürürken düşündürür ve "büyük resmi" göstermek konusunda israrcidir.
Ailecek severek takip ediyoruz efenim.
Sophie'ye benzeyen yazardan sevgilerle.
Göründüğü gibi sert, sinirli olmadigi gibi oldukça sabirli, samimi ve komiktir. Güldürürken düşündürür ve "büyük resmi" göstermek konusunda israrcidir.
Ailecek severek takip ediyoruz efenim.
Sophie'ye benzeyen yazardan sevgilerle.
1 şubattan beri 14 şubat geyiği yapan yalnizlardan fazlasiyla sıkılmış yalnizdir.
Sempatik bir adamdir. Ayrıca zeki olmasına rağmen show programlarında kasim kasim kasilmak yerine salak taklidi yapar, bundan da gocunmaz.
Olayları hızlı akan, on beşer dakika bakışmalar olmayan, seri halde espiri içeren mizahin kaliteli örneği.
Altmış dakika olması da bir diğer güzelliği, nasil bitti anlamadik ilk bölüm.
22 bölüm olacakmis, doğruysa üzücüdür.
Altmış dakika olması da bir diğer güzelliği, nasil bitti anlamadik ilk bölüm.
22 bölüm olacakmis, doğruysa üzücüdür.
Öğreten, anlatan, konuştukça ufkunuzu genişleten; sohbeti tatlı yumuşacık kalpli sözlük yazari.
Ailecek severek okuyoruz efenim.
Ailecek severek okuyoruz efenim.
ilk fragmanının görülmesi ile yüzde gülücükler açtıran dizidir. Yine yeni yeniden doya doya izlemeyi diliyoruz, kaldirilmasa hemen bari.
Ne eksikse sen tamamla
Son derece yorgunum
Çok uykum var öp beni
Öpersen ne güzel uyurum.
Son derece yorgunum
Çok uykum var öp beni
Öpersen ne güzel uyurum.
Millet uzay çağına girdi girecek ben hala 60'lar 70'ler, mektuplaşmak, ah eskiler kafasi yaşiyorum sözlük, yatacak yerim yok. içimde yeleğinin cebinde köstekli saat taşiyan bir dede var ne yapsam gitmiyor.
Ortamda entelektüel gözükmek için Pink floyd dinleyen ve müziğin iyisinden anlayan olarak ikiye ayrilirlar.
Bir de burada dinlediğini hissettirip özel mesajla evlenme teklifi bekleyecek olanları vardır.
Bir de burada dinlediğini hissettirip özel mesajla evlenme teklifi bekleyecek olanları vardır.
Elini sürekli oraya götürmesi sebebiyle dikkatleri dekolte bölgesine daha çok çeken kadindir.
Ama sürekli bakip rahatsiz eden cahiller olmasa büyük ihtimalle böyle bir sıkıntıya girmeyecek olan kadindir.
Ama sürekli bakip rahatsiz eden cahiller olmasa büyük ihtimalle böyle bir sıkıntıya girmeyecek olan kadindir.
Minimum beklenti, minimum plan. Yolunda gitmeyecek bir şey olmazsa mutsuz olacak bir sebepte olmaz.
Kisa vadede dondurma kabindan gerçekten dondurma çıkması ve saklama kabindan yaprak sarması çıkması da basit bir yoldur.
Kisa vadede dondurma kabindan gerçekten dondurma çıkması ve saklama kabindan yaprak sarması çıkması da basit bir yoldur.
Yatağa girmeden hemen önce yapilirsa gelmeyecek olan çiştir.
Yıllarca hayalinin kurulmasinin anlamsiz bulduğum, özel olmasıyla birlikte vakti geldiğinde beğenilebilceğine inandiğim gelin elbisesi.
Yıllarca hayalinin kurulmasinin sebebini de 5 yaşinda el kadar kizlara amca teyze düğününde giydirilip ince ince bilinç altına sen de gelin olacaksin, bunu giyeceksinin işlenmesine bağlamaktayim.
Yıllarca hayalinin kurulmasinin sebebini de 5 yaşinda el kadar kizlara amca teyze düğününde giydirilip ince ince bilinç altına sen de gelin olacaksin, bunu giyeceksinin işlenmesine bağlamaktayim.
Ertesi sabah da geceden birbirlerini kesenlerin günaydin mesajiyla yürüyüp gideceğini tahmin ettiğim zirvedir. Bir nevi bana sevgili bul ulan sözlük zirvesidir.
Sözlüğün amaciyla pek de paralel olmayan bir baslik ve zirvedir.
Sözlüğün amaciyla pek de paralel olmayan bir baslik ve zirvedir.
"Bir gün belki seninle aynı evin elektrik faturasına 'ohaa lan ' deriz."
insanlar acaba gerçekten buraya yazdiklari şeyleri mi merak ediyorlar ?
Rüyamda tekme, yumruk atıp önüme çıkan kapıları kırarak bir yere ilerliyordum. Yatağın yanındaki duvara kafa atarak uyandım. alnım morardı baya. Sıkıntı büyük.
+Baba gelirken çiğ köfte alır mısın?
-HA HA HA ALMAM.
(aldı)
-HA HA HA ALMAM.
(aldı)
Yeni sevgili değildir.
insanı akrabalarından soğutan, koca adamların ergen yönlerini gün yüzüne çıkartan vıcık vıcık samimiyetsizlik yuvası site. Bir gün uyansak facebook olayı tamamen bitmiş olsa keşke.